Cròniques Cadet C masculí

Descansa

15-10-2018

Palafolls Negre 33 - AE Minguella 53

08-10-2018

Parcials: 3-17, 10-12, 13-13, 7-11.

En aquest partit se'ns van afegir dos problemes per afrontar-lo. El primer: jugar sense dos dels jugadors importants de l'equip (van jugar tots dos amb el cadet B i jugaven a la mateixa hora que nosaltres) . Vam demanar que vinguessin dos infantils a ajudar-nos (que ho van fer força bé). El segon: el Palafolls ens va defensar tot el partit en zona.

Doncs tot l'equip va donar la cara davant els problemes esmentats i va superar el matx amb una actitud fantàstica en el camp, superant la defensa en zona, sense cap jugada especial, jugant lliure i trencant la zona a base de passes ràpids i talls, i també gràcies a 6 triples aconseguits.

En el 2n i 3r quart vam estar bastant igualats en el marcador, perquè vam baixar els braços a l'hora de defensar i ens vam desconcentrar a l'hora d'atacar.

AE Minguella 96 - AE Boet Mataró Taronja 29

01-10-2018

Partit fàcil contra el Boet Mataró. De totes formes cal destacar l'actitud defensiva de tot l'equip en el camp i que en cap dels quatre quarts no hem baixat el ritme.

Com a nota negativa tenim la quantitat de rebots que ens van agafar i els contraatacs que ens van fer per no realitzar un balanç defensiu correcte.

A seguir treballant!