Cròniques Mini A femení

BBC "B" 34 - AEMinguella "A" 84

10-10-2017

Derbi amb un rival que tot i el resultat final, ens va donar guerra en tots els quarts independentment de la diferència que portéssim. Aquesta victòria es deu bàsicament a dos factors: per un costat la diferència de físic que ens va permetre defensar bé els 1x1 i aconseguir rebots, per l'altre costat els automatismes en atac cada cop són millors. El passar i tallar surt cada cop més natural i amb passades ben fetes tot i no tenir els millors angles.

A destacar:
- L'actitud de les noies va ser molt bona (el toc d'atenció a l'escalfament va funcionar) i la compenetració entre jugadores es comença a veure fent bones jugades per parelles.
- L'aportació del bloc es nota, sempre hi haurà jugadores que facin més punts però de les 10 noies que van jugar, 7 van fer més de 8 punts. Fet que demostra un bon equilibri (però encara no és suficient).
2-10 / 4-6 / 7-10 / 3-19 / 6-7 / 4-21 / 4-12 / 4-16

A.E.Minguella 81 - St.Gabriel Ripollet 31

03-10-2017

Primer partit de la temporada i que va acabar amb victòria per nosaltres. El rival (val a dir només amb 8 jugadores) ens va intentar donar guerra però nosaltres el 1er quart vam fer una de les coses que l'any passat ens costava més: arrencar fortes i marcar territori des del principi. Ho vam aconseguir i això ens va marcar el camí a seguir durant tot el partit ja que vàrem guanyar tots els quarts.
Aspectes a destacar:
- Per sobre de tot, l'ACTITUD de les noies aconseguint un molt bon treball defensiu que ens ajudava a robar boles a sota cistella o des de meitat de camp.
- L'equilibri del joc col·lectiu (bons passar/tallar) amb el joc individual (bons 1x1s).

- Gairebé en tot el partit, vam tenir el rebot controlat amb tot l'equip implicat.

A millorar:
- Moltes entrades fallades que en un altre partit ens pot valdre la victòria.
- Recepció de la pilota a la mà que s'indica o l'espai que ocupa el jugador que talla.

- Ocupació espais i moviment en camp ofensiu quan ataquem en estàtic.

17-0 / 7-3 / 17-9 / 12-9 /// 5-2 / 14-2 / 9-4 / 8-2