Cròniques Cadet femení

A.E Minguella 62 - Draft Gramenet 33

03-12-2018

Millor partit en dos anys. 

Partit que va començar molt de tu a tu. Però un cop vam pujar la nostra intensitat defensiva vam poder arribar a la mitja part amb una diferència de 14 punts a favor. 

A la represa vam seguir amb el mateix nivell sense donar-li opcions al rival i és quan la diferència va anar augmentant fins a sentir-nos còmodes ja que les coses sortien molt fluïdes. 

Molt contents per la victòria i sobretot del treball que s'està fent per part de totes les jugadores. Estem creant monstres!  

Círcol Catòlic 55 - A.E. Minguella 79

26-11-2018

Partit controlat des de l’inici amb un bon parcial de 0-8, que tot i així no ens deixa marxar en el marcador per ser massa permissibles.

A la segona part, quan portem un avantatge còmode, cometem bastants errors que fan que elles es vinguin a dalt i només es posin a 3 punts. A l’últim quart tornem a fer les coses bé ja que érem superiors a elles, i definitivament trenquem el partit per emportar-nos la victòria.

Ara ens queden 2 partits molt difícils que intentarem treure. Seguim treballant. 

A.E. Minguella 52 - Arenys Bàsquet 58

19-11-2018

Partit on no sortim intenses i això fa que anem a remolc tot el partit.

Tot i el desencert en els tirs còmodes podem arribar a la mitja part només un punt per sota. A la represa, seguim sense entrar dins del partit i quan hem de fer aquell canvi de xip per remuntar el partit, ens posem molt nervioses i prenem decisions molt precipitades.

Podem observar que són noies que només els hi agrada jugar entre elles ja que als entrenaments surten coses molt xules però sembla que no els hi agradi competir contra altres equips. 

Punt a favor dels 4 partits que ens queden és que 3 són a casa i a veure si això ens ajuda a sumar. Seguim treballant.

C.B. Calella 52 - A.E. Minguella 48

12-11-2018

Partit contra el líder del grup on vam començar molt be, guanyant de 9 o 10 però com sempre ens relaxem i l’equip rival apreta.

Vam tenir opcions de gunayar però la nostra falta de ganes i un triple als útims minuts d’elles fa que no ens poguem emportar la victòria.

Hem de ser concients del que estem construint i creure una mica en nosaltres mateixes per tal de poder guanyar partits com aquests.

Descansa

05-11-2018

SuspèsC.B. Sant Josep 62 - A.E. Minguella 60

29-10-2018

Partit en el qual no sortim intenses i això ens va passar factura durant major part del partit.

Primers minuts on no treballem res, fa que elles agafin una distància de 10 punts. A partir d'aqui anem a remolc tot el partit, no som capaces de posar-nos per davant en el marcador en cap moment.

Segona part, comencem a jugar com toca i fem un gran esforç per posar-nos dintre el partit. Un cop hi estem, tornem a relaxar-nos i elles tornen a marxar en el marcador. 
Entrem en els últims minuts amb opcions de trencar el partit però un constant de pilotes perdudes ens ho impedeix. 

Destacar l'esforç que van fer les jugadores però ens falta treball i sobretot constància.

Draft Gramenet 54 - A.E. Minguella 55

22-10-2018

Partit molt dur des de l’inici on les noies han aguantat d’hòsties per tot arreu. 

Molts alts i baixos que han fet que no acabéssim de marxar en el marcador quan agafàvem una distància còmoda. Arribem al final de partit I, tot i que ens posem molt nervioses, treiem el partit gràcies a les ganes i la bona actitud de totes les jugadores.

Seguim treballant que ja es comença a veure bon bàsquet.

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 72 - Círcol Catòlic 61

08-10-2018

Arenys Bàsquet 52 - A.E. Minguella 47

01-10-2018