Cròniques Junior B femení

A.B.B. 62 - 54 A.E. Minguella

20-11-2017

Molt bon partit contra les primeres classificades, molt concetrades i intenses des del primer moment, millorant en totes les fases del joc i competint fins al final. A la segona part lluitant contra una defensa en zona que han col·locat tota l'estona i que ens ha penalitzat el 3 quart, però després hem trobat la formula de trencar-ho i ha hagut opcions d'anar a pel partit.
Una cosa a tenir en compte i que ens ha penalitzat molt són les 24 faltes en contra vs les 13 a favor.
Parcials:
15-12
17-13
20-9 (la zona sorpresa)
10-20

A.E. Minguella 39 - C.B. Llinars 50

13-11-2017

Partit amb les segones classificades que el primer quart ha marcat tot el partit. S'ha començat el partit amb poca intensitat en defensa i en atac poc encert (6-18). Però poc a poc s'ha anat agafant ritme i amb una defensa més sòlida basada en les ajudes i en atac alternant jugades individuals i jugades d'estratègia s'ha anat consolidant el joc, tenint alternatives en l'últim quart de poder apropar-nos en el marcador, però 3 triples mal defensats consecutius ens va fer perdre tota esperança de guanyar.
La bona notícia el joc de la segona part i focus en l'últim quart.
Parcials.
6-18
10-10
8-9
15-13

A.E. Minguella 45 - 33 C.B. Vila de Montornès

06-11-2017

Victòria que ha costat més del que en principi s'esperava. Un partit estrany, contra una defensa en zona des del començament del Montornès, que ens ha costat molt trencar-la. Encara que al final s'ha aconseguit trobar els forats, l'encert de cara a cistella ha estat baix i l'estratègia no ha donat el fruits esperats.
El problema realment ha estat en l'aspecte defensiu. Aquesta zona que ens han posat ens ha suposat bastantes pèrdues de pilota que provocava contraatacs que en aquest balanç defensiu hem estat lentes i poc intenses, donant facilitats als contraris i cedint oportunitats d'acostar-se al marcador, sobre tot a l'últim quart.
Aquest aspecte defensiu s'ha de treballar més.

C.B. Calella 21 – A.E. Minguella 70

30-10-2017

Partit aparentment fàcil donat al resultat, però ha estat treballat des de el primer minut. El Calella no ho ha posat fàcil i gràcies al treball defensiu amb una gran quantitat de pilotes robades i un molt encert en trobar els forats dins de la defensa contraria, combinant contraatac i combinacions, ens ha permès anar en mica en mica fent forat en el marcador.

Gran treball de totes les jugadores sense excepció, intenses en defensa i en atac començant a fer les coses millor.

resultats parcials:
4-18
10-28
18-46
21-70

Llefia 34 - A.E. Minguella 37

23-10-2017

Primera victòria de la temporada en un partit en el que les defenses han sigut les protagonistes, per això aquest marcador. Sempre per davant encara que en uns moments, sobre tot al tercer quart, el resultat s'ha ajustat més i sobre tot al final, a on a falta de 1 minut, la diferència estava en 3 punts. Destacar la intensitat defensiva i l'esforç en trobar alternatives en atac a un dia que hi havien baixes significatives a l'equip, a on totes les jugadores han aportat molt. Avui realment s'ha fet un pas endavant

Un molt bon partit.

AE Minguella 38 - ABB 51

09-10-2017