Cròniques Pre-Infantil A masculí

UE Mataró PIM 43 - AE Minguella 46

04-12-2017

Tot el partit per darrera que al final hem tret als dos últims quarts. 

Hem cregut en nosaltres i ens ha sortit cara. Tot i tenir algunes baixes, l'equip ha controlat els nervis d’un final ajustat i gràcies a la bona dinàmica de treball durant la temporada aconseguim treure un partit en un camp complicat. A seguir treballant.

Selesians Badalona 43 - 66 A.E. minguella

27-11-2017

Partit irregular on juguem quarts molt bons i altres dolents en defensa i amb poca ambició.
Moltes coses a corregir i a seguir treballant durant la setmana.

A.E. Minguella 45 - 63 Creu Alta Sabadell

20-11-2017

Partit que ens guanyen perquè ho volen més que nosaltres. És una derrota dura de la qual ara toca aixecar-se i seguir treballant, tenint clar que l’objectiu principal és millorar, formar i disfrutar d’aquest esport. Objectius que alguns no tenen tan clars.

Sant Quirze Bàsquet Club 72 - AE Minguella 59

13-11-2017

Primer partit de la segona volta on l’equip contrari és possiblement el més físic de la lliga i el nostre objectiu, ja que som possiblement l’equip més inferior fisicament, és marcar la intensitat en defensa des del primer minut. Excepte el segon i tercer període, ho aconseguim i fiquem contra les cordes a un rival per sobre de la classificació. 
Però tot això encara no és suficient. Hem d’estar concentrats els 40 minuts si volem seguir millorant i aconseguir guanyar aquests partits. Ara toca seguir treballant i gaudint d’aquest esport.

A.E. Badalonès 55 - 58 A.E. Minguella

06-11-2017

Hem jugat un bon partit en defensa. Durant el 3r i 4t quarts hem patit un parell de parcials en contra, quan moltes vegades ens costa aixecar-nos. Avui al llarg de la segona part treballant amb el marcador en contra hem arribat a un final ajustat i s’ha decantat a favor nostre.

A.E. Minguella 57 - 56 U.E. Mataró

30-10-2017

Partit guanyat que ens dóna molta moral de cara a seguir treballant com ho estem fent. Comencem la primera part amb poca concentració defensiva i molt precipitats en atac i la segona part treballem a partir de la defensa amb una banqueta molt activa i acabem treient el partit. Gràcies a l’actitud de tots els jugadors.

A.E. Minguella-67 - Salesians Badalona 34

23-10-2017