Cròniques Sots-21 B masculí

AE Minguella 63 - CB Viladecavalls negre 45

12-11-2018

Canovelles BC 63 - AE Minguella 72

05-11-2018

Molt bon partit on des del primer minut sortim concentrats. Un molt bon encert anotador i una bona defensa ens permet marxar al descans +16.

Al tercer quart, quan el rival es posa en zona, ens descontrolem i no juguem a res i ens remunten el partit.  Tot i això, gràcies a una bona defensa on vam aconseguir anul·lar als seus pivots, aconseguim tornar a marxar de 9 al marcador.

Destacar la defensa de tots els jugadors i també, un gran encert en triples.

Tot i el resultat, hem de seguir treballant per aconseguir no dependre de l’encert de 3.

AE Minguella 68 - BIM 60

29-10-2018

Partit molt igualat des del primer minut.

Tot i ser els primers de la lliga vam sortir molt activats i amb moltes ganes des de l'inici del partit i no deixant que el rival s'escapés del marcador en cap moment.

En atac bastant organitzats excepte quan es van posar en zona que ens va costar, però ho vam acabar traient. Pel que fa a la defensa, el pivot de l'equip contrari ens va fer molt de mal tot i saltar a l'ajuda.

Molt content amb tot l'equip per les ganes durant tot el partit i sobretot al final, on vam saber sobreposar-nos al marcador i no perdre el cap.

CEB Sant Jordi 54 - AE Minguella 49

22-10-2018

Partit on no es pot comentar molt ja que ens ho tenim merescut per no valorar el rival com es mereix en cada partit. Al final ens passa factura començar relaxats... 

Primer quart un 17 a 5 ens perjudica tot el partit on poc a poc anem recuperant l’actitud que tenim fins la mitja part.

El tercer i últim quart ens fiquem les piles i lluitem per estar allà pero un triple i molts tirs fallats ofensivament ens perjudiquen els últims minuts de partit. Tot i estar allà el resultat final és el que ens correspon.

Molt a aprendre i aquesta derrota ens serveix per agafar amb més ganes aquesta lliga i que no es tornin a repetir els errors.

Mot content tot i això perquè quan demano alguna cosa, explico alguna situació, corregeixo qualsevol error els jugadors al moment rectifiquen i actuen.

Hem de seguir treballant per aconseguir els objectius de l’equip i el treball setmanal.

AE Minguella 53 - AB Gornal 46

15-10-2018

És un dels partits que ens ha costat més tot i anar +10 durant tot el partit.

El primer i segon quart molt ben treballat amb molt bona circulació de pilota i aprofitant cada rebot llarg i contraatac que teníem.

Tot i que cal destacar que el tercer i quart períodes ells van estar millor que nosaltres i nomes vem tirar de 3 durant moltes ocasions sense treure cap jugada clara.

Al final ens van retallar pero vem poder treure una victòria molt important.

CES Bosco Rocafort 45 - AE Minguella 75

08-10-2018

Segon partit de la temporada on, com el primer partit, som molt irregulars. 

Comencem adormits amb un parcial en contra de 11-2. A la meitat del primer quart ens vam posar les piles per poder acabar el primer quart 17-19. 

El segon i tercer període vam saber córrer quan tocava i calmar el joc quan necessitàvem pausa. Tot i això, la defensa va deixar molt a desitjar i hem de seguir treballant-la i per a evitar que ens facin tantes cistelles fàcils per culpa de la poca intensitat defensiva. 

Finalment, un últim període molt encertat en atac ens va permetre emportar-nos el període de 14 i acabar el partit amb una victòria de 30. 

Contents però cal seguir treballant dur per corregir els errors.

UEB Martorelles 55 - AE Minguella 61

01-10-2018

Partit amb molts errors defensius i ofensius, però tot i això content per algunes defenses molt ben fetes i per l’actitud de l’equip.

El primer i segon quart van destacar pel poc encert en els dos equips i es va notar que era el primer partit de la temporada.

Tot i això al tercer quart ells van ficar un nivell molt més alt que el nostre i ens van empatar el partit. A l'últim quart algunes bones accions individuals ens van fer guanyar el partit.

Moltes coses a rectificar i millorar.

Suspès

24-09-2018