Cròniques Senior A masculí

AE Minguella 64 - Club Bàsquet Tona 41

15-10-2018

Aquest dissabte ens visitava el Tona, un equip que ha pujat aquest any a Primera catalana i que manté el mateix bloc de jugadors que les temporades anteriors.

Tret del primer minut, iniciàvem el partit força desencertats i amb un nivell defensiu baix. No va ser fins al segon període on vàrem poder agafar els primer avantatges en el marcador que aconseguiríem mantenir pràcticament durant tot el que quedava de partit.

Aquesta setmana anem a la difícil pista del Cabrera, hem de ser conscients de l'exigència del partit per a poder seguir sumant.

Felicitats equip! Seguim!

AE Minguella 60 - CE Palamos DC 57

08-10-2018

Partit descafeïnat...

Després de la victòria de molt mèrit davant el Sant Gervasi, aquest cap de setmana vàrem ser més conformistes.

Fins a la mitja part el Palamós dominava en el marcador amb rendes no superiors als 6 punts d'avantatge i amb la sensació que no era ni molt menys el clar dominador del joc però la seva efectivitat en el tir exterior els ajudava a estar per davant.

Ja en la segona part, ajustàvem la nostra defensa d'ajudes per a poder minimitzar i corregir les mancances que havíem tingut durant els 20 primers minuts i això impedia al Palamós jugar còmode (21p. encaixats en la segona part).

Victòria important!

La nota negativa del partit és la lesió d'en Sergi Rourera.

Molts ànims Sergi! Estem amb tu!

Sempre EQUIP!

Sant Gervasi 73 - AE Minguella 79

01-10-2018

Comença la competició!

Lluita, coratge i ambició!

Primer partit oficial i primeres emocions fortes.

El partit es plantejava difícil des de bon començament. Davant teníem el Sant Gervasi, un equip amb un fort potencial i amb un líder ofensiu amb molta experiència en categories superiors (José Manuel Coego) a més a més la pista és de les que d’entrada et fa pensar que s’haurà de lluitar de valent per a poder competir. I així ho vàrem fer, vam aconseguir lluitar cada possessió i això ens va permetre estar per damunt en el marcador durant bona part del partit mantenint rendes gairebé en la seva totalitat per sota dels 10 punts de diferència.

Hem de seguir prenent consciència que més que mai el nostre treball ens durà a assolir o no els reptes que se’ns plantegin.

Felicitats!

Sempre EQUIP!