Cròniques Pre-Infantil B femení

CB Pedagogium 45 - AE Minguella 27

20-05-2019

Partit que ens fa acabar la temporada amb un resultat que no reflecteix la feina feta durant el curs.

Hem sortit concentrades i hem corregut en vàries ocasions el contraatac, però quan les rivals ens han apretat i ha començat a aparèixer la fatiga, hem marxat del partit. Com que l'àrbitre ha permès molts contactes, hem tingut vàries jugadores que s'han capficat massa amb l'arbitratge i s'han esborrat del partit. A més, avui s'ha sumat que hem estat molt poc encertades en el tir. 

Aquest partit, ha de servir per fer-nos més fortes mentalment i, encara que no en surtin les coses, estar en tot moment pel partit. 

El balanç de la temporada és molt positiu, ja que a més de millorar a nivell esportiu, hem aconseguit formar un equip dins i fora de la pista. 

AE Minguella 51 - Dominiques 42

13-05-2019

Partit que hem dominat des del 2n període davant un equip que ha vingut amb vàries baixes però que ha lluitat i donat la cara en tot moment.

Hem jugat amb paciència però amb el punt adequat d'agressivitat a cistella quan ha estat necessari. Malgrat tot, als 2 últims períodes ens han retallat la distància i finalment hem guanyat només de 9.

En el partit d'avui, hem intentat que les jugadores que normalment es solen amagar de la bola, participessin i juguessin sense por per tal que acabin de fer el pas necessari per l'equip.

Seguim creixent cada dia una mica més!

Sant Gabriel Ripollet 48 - AE Minguella 42

06-05-2019

Partit en el qual hem anat tota l'estona darrere en el marcador i només hem tingut alguns instants en els quals hem estat posades totes.

Durant les últimes setmanes, hem tingut entrenaments irregulars, i avui ens ha passat factura. Hem sortit poc concentrades degut també a la incertesa de si finalment podríem jugar per causes climatològiques; en canvi, el Sant Gabriel ha sortit molt endollat.

S'han vist jugades maques, en les què hem generat tirs soles, però n'hi ha hagut masses que no han entrat. Anem millorant el fet de jugar 5 obertes sense molestar-nos entre nosaltres.

Cada dia, creixem més com a equip i això ens permet fer un joc millor!

Descansa

29-04-2019

Descansa

15-04-2019

AE Minguella 79 - AE Sant Joan de Mata 39

08-04-2019

Victòria, avui sí, còmoda contra un Sant Joan de Mata amb un equip canviat respecte el del partit d'anada.

Avui, a base d'apretar abans de mig camp, hem pogut recuperar moltes pilotes i anotar amb facilitat. Això ens ha permès dominar el marcador des del primer període. Malgrat que al 5è quart, hem sortit desconnectades, hem reaccionat a temps i no hem permès que les rivals se'ns apropessin.

Felicitem a les noies, ja que cada cop entenen millor el fet de jugar fent el camp gran i acabant els talls per no estorbar-se entre elles. Destaquem també que totes han anotat i això fa pujar la moral de totes i, com a conseqüència, la de l'equip.

Ara, tenim la parada de Setmana Santa, que ens ha de servir per gaudir i créixer més com a equip!

CB Sagrat Cor 43 - AE Minguella 44

01-04-2019

Nova victòria per tan sols 1 punt en un partit que tornem a tenir moments de desconnexió.

Les noies del Sagrat Cor ens han posat les coses difícils i a això s'hi ha sumat que nosaltres hem comès moltes errades en les passades i en els tirs. 

Malgrat que havia de ser un partit còmode, les baixes, la pista (un pati d'escola) i la manca d'encert, han fet que les rivals hagin arribat a estar 9 punts per sobre a l'inici de l'últim període. Igual que al partit d'anada, com que érem superiors, hem pogut posar-nos davant.

Hem de corregir els moments en què no estem al partit ja que portem vàries jornades temptant la sort i cada cop patim més en els instants finals.

AE Minguella 46 - AE Mireia Montgat 45

25-03-2019

Victòria davant d'un Mireia que ha fet un partit mot seriós i que, per sort (o no) han entrat tirs que aparentment eren molt difícils.

Hem sortit relaxades i amb poca determinació en els llançaments. La defensa tancada del Mireia, ens ha posat forces problemes però, poc a poc, hem anat entrant en el partit i no hem permès que se'ns escapessin en el marcador. Malgrat fer un partit amb baix percentatge d'encert, no ens hem enfonsat i hem lluitat fins l'últim moment.

Al minut 33 del partit, estàvem 14 punts per sota; però quan hem apretat el bot i les línies de passada i ens hem oblidat de l'àrbitre, hem anat apropant-nos en el marcador. Una falta i bàsquet que ens han xiulat a favor a falta de 30 segons, ens ha permès posar-nos per davant i endur-nos la victòria.

Malgrat no haver pogut guanyar el bàsquet average, estem molt contents pel treball dels últims 7 minuts del partit que han estat claus!

Descansa

18-03-2019

AE Minguella 46 - CB Pedagogium 45

11-03-2019

Bon partit de les noies que, avui sí, han sortit concentrades i no han permès a les rivals que es posessin per davant en el marcador.

El domini del rebot a l'aro contrari i les recuperacions de pilota a mig camp, ens han permès córrer el contraatac; tot i així hem tingut un gran desencert de cistelles còmodes.

Al minut 23 del partit, ens hem posat 10 punts per sobre i, inconscientment ens hem relaxat: hem perdut moltes pilotes per donar passades poc convençudes i que no tenien una receptora clara, i també hem baixat el nivell defensiu.

Ens hem plantat als 2 últims períodes amb el marcador empatat, i tots dos equips hem comès errades per nervis i impaciència, però finalment ens hem endut la victòria.

Descansa

04-03-2019

Dominiques 38 - A.E. Minguella 58

25-02-2019

Partit amb una primera part molt fluixa i una segona part molt bona en la qual totes ens hem posat les piles.

Malgrat una primera part per oblidar on la defensa ha estat absent durant pràcticament els 20 primers minuts i no hem estat gens agressives (ni en atac ni en defensa), hem pogut guanyar còmodament el partit.

Quan hem defensat, les noies han recuperat vàries pilotes i això ens ha permès anotar. A més, com que no hem permès segones oportunitats en el tir, les rivals han anat desconnectant i nosaltres hem aconseguit encistellar amb més comoditat.

Cal que sortim més endollades des del salt inicial, ja que avui hem recuperat la diferència de punts, però no sempre serà així!

A.E. Minguella 63 - Sant Gabriel Ripollet 50

18-02-2019

Victòria contra les líders provisionals del grup en un partit on totes hem sumat en defensa i hem sabut jugar amb paciència en atac.

El partit ha començat igualat, cosa que ens ha permès estar dins del partit en tot moment. Malgrat que hi ha hagut algunes jugades inicials, en les què ens han guanyat l'esquena, no hem desconnectat mai.

Destacar els bons percentatges d'encert de la segona i quarta part en les quals hem aconseguit anotar 43 punts.

A l'últim període hem aconseguit marxar en el marcador i això ens ha permès guanyar de 13.

Felicitem a les noies, queda demostrat que si volen, poden!

Descansa

11-02-2019

Descansa

04-02-2019

S.E. Sant Joan de Mata 46 - A.E. Minguella 32

28-01-2019

Derrota contra un equip superior físicament que ens ha dominat el rebot i ens ha impedit anotar des de sota la cistella amb la comoditat a la que estem acostumades.

Durant els dos primers períodes, hem pogut córrer al contraatac i això ens ha generat tirs còmodes, però hem tingut uns percentatges d'encert molt baixos. Com a conseqüència del desencert el marcador ha estat molt baix.

Cal que aprenguem a anar més dures, ja que si l'arbitratge permet els contactes, hem de saber dominar la pilota i evitar pèrdues excessives de pilotes.

Destacar els bons 7è i 8è períodes on hem anotat 17 punts (2 més que en els altres 6 quarts). Com a nota negativa, tornem a tenir un baix percentatge d'encert en tirs lliures (5/20), i això ens preocupa ja que són punts desaprofitats; remarcar també la importància del bloqueig del rebot (i més en partits com el d'avui en què les rivals eren més grosses que nosaltres).

Seguim creixent com a equip, però cal que no busquem excuses sinó que controlem els 40 minuts del partit.

A.E. Minguella 50 - C.B. Sagrat Cor 44

21-01-2019

Victòria en un partit en el qual ens torna a costar, i molt, entrar endollades i concentrades.

 Com en el partit passat, sortim fredes i permetem a les rivals anotar còmodes; a més, la pèrdua de moltes pilotes abans de passar mig camp, permet al Sagrat Cor iniciar el partit amb un parcial de 2-10. Això fa que anem a remolc durant bona part del partit. A base d'apretar en defensa, no permetre segones oportunitats en el tir i definir millor les passades, aconseguim córrer al contraatac i passar per davant en el marcador.

Durant la segona part, hem fet un joc més vistós, donant passes als talls i generant joc a partir de la circulació de pilota. El nombre de pilotes perdudes també ha disminuït considerablement.

Hi ha estones en què seguim jugant excessivament tancades i perdem opcions de tir clares perquè les ajudes arriben ràpidament.

Avui, com que érem superiors, hem aconseguit superar el desavantatge inicial i hem acabat guanyant, però no ens podem permetre el luxe de sortir fredes i desconcentrades.

A.E. Mireia Montgat 49 - A.E. Minguella 42

14-01-2019

Partit amb un inici molt fred, en el qual hem sortit adormides i que ens ha acabat costant el partit. Hem començat encaixant un parcial de 22-4 degut a que les rivals han corregut al contraatac i no hem baixat al balanç defensiu.

A partir del quart període, ens hem posat a to i hem començat a apretar en defensa i a recuperar pilotes. Quan hem connectat, en un parell d'ocasions, hem arribat a posar-nos a només 5 punts, però els nervis i el no bloqueig del rebot ens ha impedit capgirar el marcador.

Felicitem a les noies per la bona defensa del 3r període on només han encaixat 2 punts. El què ens ha passat avui és només un avís. Cal que seguim treballant per evitar sortir desconcentrades i que després ens "falti" temps per guanyar el partit.

A.E. Minguella 38 - C.B. Vilanova del Vallès 27

24-12-2018

Partit poc vistós de les noies, que han començat amb molt poc encert, però mica en mica, hem anat connectant i anotant més còmodes.

Malgrat que les rivals han vingut amb només 6 jugadores, no han donat el partit per perdut en cap moment i, la nostra relaxació, ens ha fet encaixar molts punts per errors nostres.

A mida que ha anat avançant el partit, hem començat a jugar amb ordre i espais, sense tallar totes alhora i treballant per rebre per donar bones línies de passada. Estem contents de l'evolució del joc de 5 obertes, però l'hem de seguir perfeccionant.

Acabem líders de la fase prèvia, on hem anat millorant setmana a setmana i això ens ha fet créixer com a grup. No ens hem de conformar amb les fites assolides fins ara, sinó que cal seguir millorant i creixent com a equip.

Bones festes!

Descansa

18-12-2018

A.E. Minguella 67 - U.B. Llefià 16

03-12-2018

 

Àmplia victòria contra un equip inferior a nivell tècnic, malgrat haver sortit despistades i haver encaixat els 4 primers punts per manca de defensa.

Hem sortit adormides; això ha fet que es produïssin forces desajustos defensius i que les rivals tiressin soles. Malgrat tot, el control del rebot, ens ha permès córrer al contraatac i anotar còmodament.

En atac, encara anem força perdudes quan juguem 5 obertes, ja que tallem sense seguir cap mena d'ordre i això fa que cada cop fem més petit el camp. Seguirem treballant 5 obertes, ja que així el joc serà més vistós i ens permetrà trobar més jugadores soles.

Finalment, volem destacar la millora del percentatge d'encert en tirs de camp ja que en fem una millor selecció.

C.B. Mollet 41 - A.E. Minguella 53

26-11-2018

Dia fred que ens ha fet sortir fallant tirs aparentment còmodes. Això ha fet que el marcador hagi estat igualat durant tot el partit.

El domini del rebot ens ha permès tenir més ocasions de tir. A finals del quart període, estàvem 6 punts per sobre, però la mala presa de decisió de les accions ha permès al Mollet tornar a entrat al partit. Tot i així, no ens hem posat nervioses i hem seguit treballant fins que a l'última part hem sentenciat el partit.

Estem contents del treball de les jugadores. Últimament, es busquen força en els talls i això els permet fer un joc més atractiu, on totes participen i tenen opcions de tir.

Felicitem a l'equip pel treball i l'actitud mostrada avui.

A.E. Minguella 54 - A.E. Mireia 48

19-11-2018

Partit molt dur i intens durant els 40 minut de joc.

Els nervis estaven presents a la pista ja que jugàvem líder, contra el 2n classificat i el partit d'anada es va decidir als 2 últims minuts.

Les noies, han començat concentrades des del principi, però la duresa defensiva de les rivals i el desencert de tirs aparentment còmodes, han fet que el marcador estigués ajustat en tot moment.

Al 7è període, hem encaixat 4 cistelles consecutives i això ha fet que les rivals agafessin la distància més gran en el marcador. Tot i així, no hem abaixat els braços, i la bona defensa ens ha permès anotar i posar - nos per davant.

Felicitem a les jugadores pel bon treball que estan fent i les encoratgem a no conformar-se.

CBVV 24 - A.E. Minguella 57

12-11-2018

Victòria del pre-infantil B femení en un partit en el qual hem començat molt fredes i desencertades. Hem anat de menys a més i, malgrat la manca de punts, i el baix percentatge d'encert en els tirs lliures, ens hem pogut imposar a les rivals.

Cal que seguim treballant fer el camp gran i jugar ben obertes per tal de poder generar ocasions més clares.

Volem destacar la bona defensa del 7è i 8è períodes en els quals hem encaixat només 3 punts gràcies al bon bloqueig del rebot.

Descansa

05-11-2018

Descansa

29-10-2018

U.B. Llefià 20 - A.E. Minguella 50

22-10-2018

Partit intens des del principi; l'equip ha sortit molt concentrat però poc encertat. A partir del segon quart hem augmentat l'encert i hem aconseguit un bon avantatge per la resta del partit.
En els últims quarts s'ha notat el cansament, ja que vam tenir dues baixes no previstes i hem anat amb només 8 jugadores. L'actitud i l'esforç han sigut presents durant tot el partit i ens has permès endur-nos la victòria.

Seguirem treballant per ser millors cada dia!

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 74 - C.B. Mollet 43

08-10-2018

Bon partit de les noies, que han sortit concentrades des del primer moment del partit.

La bona defensa i el fet de no precipitar-nos en atac, ens han permès jugar còmodes i poder gaudir durant tot el partit. Malgrat la petita desconnexió que hem tingut en el 5è període, avui sí que hem controlat els nervis i hem seguit dominant el marcador.

Cal que treballem les passades en contraatac ja que hem perdut un excés de pilotes degut als dubtes que ens ha provocat la defensa.

Agraïm que l'Anna, jugadora del mini, ens hagi vingut a donar un cop de mà!

Ja hem vist del què som capaces, ara hem de seguir creixent i no conformar-nos. 

A.E. Mireia 56 - A.E. Minguella 55

01-10-2018

Partit molt diferenciat entre la primera i la segona part. Durant la primera part, hem portat nosaltres el ritme del partit, hem dominat el rebot i això ens ha permès arribar a la mitja part 18 punts per sobre del rival en el marcador.

De cara a la segona part, el nostre encert ha disminuït, i a mida que ha anat apareixent la fatiga, les rivals han corregut al contraatac i se'ns han anat apropant en el marcador. Hem entrat a l'últim període 7 punts per davant de les rivals i, les bones eleccions de tir i el control del rebot ens ha permès col·locar-nos 11 punts per davant. A manca de 2 minuts, un parcial de 7-0, ens ha posat nervioses i 3 faltes que han acabat amb 2+1 han permès a les rivals posar-se per davant. Hem tingut 2 tirs lliures per empatar, o guanyar el partit, però els hem fallat.

Partits com el d'avui, ens han de servir per adonar-nos que els partits duren 40 minuts i cal que no ens relaxem ni un sol moment. Seguirem treballant per evitar que torni a passar!