Cròniques Pre-Infantil B femení

CBVV 24 - A.E. Minguella 57

12-11-2018

Victòria del pre-infantil B femení en un partit en el qual hem començat molt fredes i desencertades. Hem anat de menys a més i, malgrat la manca de punts, i el baix percentatge d'encert en els tirs lliures, ens hem pogut imposar a les rivals.

Cal que seguim treballant fer el camp gran i jugar ben obertes per tal de poder generar ocasions més clares.

Volem destacar la bona defensa del 7è i 8è períodes en els quals hem encaixat només 3 punts gràcies al bon bloqueig del rebot.

Descansa

05-11-2018

Descansa

29-10-2018

U.B. Llefià 20 - A.E. Minguella 50

22-10-2018

Partit intens des del principi; l'equip ha sortit molt concentrat però poc encertat. A partir del segon quart hem augmentat l'encert i hem aconseguit un bon avantatge per la resta del partit.
En els últims quarts s'ha notat el cansament, ja que vam tenir dues baixes no previstes i hem anat amb només 8 jugadores. L'actitud i l'esforç han sigut presents durant tot el partit i ens has permès endur-nos la victòria.

Seguirem treballant per ser millors cada dia!

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 74 - C.B. Mollet 43

08-10-2018

Bon partit de les noies, que han sortit concentrades des del primer moment del partit.

La bona defensa i el fet de no precipitar-nos en atac, ens han permès jugar còmodes i poder gaudir durant tot el partit. Malgrat la petita desconnexió que hem tingut en el 5è període, avui sí que hem controlat els nervis i hem seguit dominant el marcador.

Cal que treballem les passades en contraatac ja que hem perdut un excés de pilotes degut als dubtes que ens ha provocat la defensa.

Agraïm que l'Anna, jugadora del mini, ens hagi vingut a donar un cop de mà!

Ja hem vist del què som capaces, ara hem de seguir creixent i no conformar-nos. 

A.E. Mireia 56 - A.E. Minguella 55

01-10-2018

Partit molt diferenciat entre la primera i la segona part. Durant la primera part, hem portat nosaltres el ritme del partit, hem dominat el rebot i això ens ha permès arribar a la mitja part 18 punts per sobre del rival en el marcador.

De cara a la segona part, el nostre encert ha disminuït, i a mida que ha anat apareixent la fatiga, les rivals han corregut al contraatac i se'ns han anat apropant en el marcador. Hem entrat a l'últim període 7 punts per davant de les rivals i, les bones eleccions de tir i el control del rebot ens ha permès col·locar-nos 11 punts per davant. A manca de 2 minuts, un parcial de 7-0, ens ha posat nervioses i 3 faltes que han acabat amb 2+1 han permès a les rivals posar-se per davant. Hem tingut 2 tirs lliures per empatar, o guanyar el partit, però els hem fallat.

Partits com el d'avui, ens han de servir per adonar-nos que els partits duren 40 minuts i cal que no ens relaxem ni un sol moment. Seguirem treballant per evitar que torni a passar!