Cròniques Infantil femení

AE MINGUELLA 31 - AE MIREIA MONTGAT 50

11-10-2017

Bona primera part on hem circulat bé la pilota i hem trobat jugadores soles amb bones opcions de tir. És cert que hi ha hagut moments en què ens hem obsessionat i hem donat les passades sempre al primer tall i no hem trobat llançaments còmodes; però ha estat en jugades puntuals. 

Ha començat el 5è període i ha canviat la dinàmica del partit per complet; hem encaixat un 0-12 en 4 minuts degut a que hem donat molt males passades (sense estar definits i molt tous). Malgrat que tinguem aquests "baixons", no pot ser que algunes jugadores caminin, ja que el partit és molt llarg.

Avui hem anat més dures durant pràcticament tot el partit; ara bé, cal estar concentrades durant tot el partit i competir fins a l'últim minut.

Seguirem treballant per ser millors dia a dia!

CB PREMIÀ DE DALT 66 - AE MINGUELLA 20

02-10-2017

Primer partit amb cistella i pilota gran per a la majoria de les nostres jugadores, un dels motius pels quals haguem tingut una anotació tan baixa.

Hem començat molt toves, sense entrar fortes cap a cistella, deixant passar a les rivals sense cap mena d'oposició i permetent que ens prenguessin les pilotes de les mans per no tenir-les agafades amb tensió.

A la segona part, hem millorat en defensa (malgrat que hi ha hagut jugades on haguem permès diversos llançaments al Premià). Tot i així, no pot ser que acabem el partit havent comès 1 sola falta. Cal ser més dures i mostrar que tenim sang.

Aquest primer partit ens ha de servir per ser més fortes als entrenaments i així no sorprendre'ns de cara als propers partits. La temporada és llarga i si aprofitem els nostres punts forts i sabem atacar els dèbils del rival, farem coses molt maques. Cal seguir treballant i saber aprendre dels nostres errors.