Cròniques Junior B masculí

AE Minguella 53 - CB Vic Universitat de Vic 61

03-12-2018

CB Cabrera 36 - AE Minguella 63

26-11-2018

Partit guanyat des de el treball defensiu i la constància en tot el partit guanyant els quatre quarts.

Començament amb bon ritme en el joc i fluïdesa en atac on anem agafant diferència en el marcador. L'únic però és el dolent treball del rebot defensiu i fa que ens anem al descans 25-36.

Al principi del tercer temps ens trobem amb una zona 2-3 i tenim problemes en atac al començament del quart, però amb paciència i treball defensiu aconseguim millorar per assolir un marcador un 11 -27 per tancar un partit on hem tingut dificultats noves però que amb molt bona predisposició les hem superat.

A.E. Minguella 71 - AB Bufalà 52

19-11-2018

Uns bons primer i tercer període van permetre'ns endur-nos la victòria.

Seguim amb una mentalitat on pensem que tenim el partit guanyat abans de començar i això ens perjudica tant en el joc ofensiu com defensiu. Ens hem d’exigir més per tal de seguir creixent.

Per altra banda cada vegada més jugadors aporten, cosa que és molt bona noticia. Hem de seguir treballant i creixent tots i així podrem assolir els objectius individuals i d’equip.

CB Parets 55 - AE Minguella 70

12-11-2018

Partit guanyat des del gran treball defensiu en el segon i tercer quart.

Al primer quart comencem amb poca actitud defensiva i poc encert en atac. Després d’un temps mort l'equip canvia l'actitud i finalitza amb empat a 15.

 Gran joc en els següents dos quarts on fem un parcial en 20 minuts de 18-43 per aconseguir una diferència de 25 punts matant el partit.

L'últim quart ens recuperen 10 punts per no estar actius en defensa i moltes pilotes perdudes per l'agressivitat permesa en la defensa del Parets. Hem d'aconseguir ser mes intel·ligents quan ens apreten en defensa i es permet massa el contacte.

Continuem millorant poc a poc, i comencem a veure la millora individual de molts jugadors.

AE Minguella 51 - CB Calella B 47

05-11-2018

Partit contra els líders. Primer partit de la taula alta de la classificació contra un equip superior físicament que ens va plantar cara durant tot el partit.

Per part nostra partit bo en defensa i correcte en atac, on el resutat final podria haver estat d’una diferència més amplia degut a totes les errades sota cistella en transicions ofensives i pel 10 de 26 en tirs lliures.

S’ha de treballar durant la setmana molt més concentrats sobre tot en els exercicis bàsics i en els tirs lliures, ja que aquesta falta de concentració el cap de setmana es veu al partit.

Hi ha molt a treballar, tècnic, tàctic però sobretot mental. Toca fer un pas endavant i madurar.

AE Boet Mataró 23 - AE Minguella 72

29-10-2018

Millor partit de la temporada, amb gran defensa i bon lloc en atac amb l’únic punt negatiu en molts errors en les finalitzacions que fan que la diferència en el resultat no fos més gran.

Joc durant tot el partit constant sense que es notin les rotacions on tots els jugadors han pogut disfrutar de minuts.

Com punt negatiu la lesió d’Aleix que perderem per les tres properes setmanes. Esperem la seva bona recuperació i que els seus companys donin un pas endavant perquè no es noti la seva baixa.

AE Minguella 75 - CB Vila de Montornès 56

22-10-2018

Partit on per culpa de creure que el rival era molt inferior a nosaltres hem patit més del que hauria d’haver estat. Equip superior fisicament que ens ha fet veure que encara tenim mancances en el rebot.

Com a punt positiu algun jugador dels que encara "dormia" a les jornades anteriors comença a despertar.

Cal seguir treballant tots a una per assolir els objectius, tots a una.

Descansa

15-10-2018

AE MInguella 54 - CB Lliçà d'Amunt 40

08-10-2018

Partit molt dolent on no hem assolit els objectius que teníem per aquest partit. Quan no s'entrena correctament el resultat és que el dia del partit es juga malament.

L'únic positiu ha estat la victòria en el resultat i esperem que aprofitem els pròxims 6 entrenaments ens facin millorar en el joc d'atac i recuperem l'actitud de la temporada passada.

Un pas enrere per agafar impuls per a les pròximes setmanes. Mes treball i menys pessimisme.  

UE Ripoll 56 - AE Minguella 79

01-10-2018

Partit fàcil aparentment, però l’excés de confiança no ens va permetre desenganxar-nos del marcador fins al final del partit.

Molt bons inicis de períodes però amb mals finals. Marxàvem cada vegada amb una renta de 15 a 18 punts però en finalitzar el quart ells ens remuntaven.

Ens va faltar concentració i sobretot solidesa en la defensa i el rebot. Hem de seguir treballant, ens queda molt per créixer.