Cròniques Cadet B masculí

AE Minguella 61 - Bàsquet Bufalà 58

09-03-2020

UE Claret 53 - AE Minguella 41

02-03-2020

Partit contra un equip superior físicament (res de nou aquest any) que ens va guanyar degut a les pèrdues de passades perilloses i mal fetes i a les poques ganes de voler bloquejar i aconseguir el rebot defensiu, permetent fins a 3 tirs rivals consecutius.

Pel que fa a l'equip, els jugadors no es van rendir en cap moment, intentant rebaixar la diferència per tenir opcions al final.  

Descansa

24-02-2020

AE Minguella 78 - Mas de Sant LLeí-CBVV Blau 51

17-02-2020

Partit en el que ens rebaixem al ritme del contrincant. Estem per sobre des del minut 1, ja que som superiors a ells tècnicament, però ens limitem a conformar-nos.

Com sempre no és fins la segona part que hi posem més ganes. No aprofitem el partit per treballar conceptes.

Seguim amb nois lesionats que poden donar un punt de ritme al partit. El resultat no ens representa.

AE Minguella 70 - Q Sant Cugat 76

10-02-2020

Seguim amb la dinàmica de les dues cares. Fem una 1a part molt fluixa i aquest cop contra un rival fort de la lliga es va convertir en un desavantatge de 15 punts a la mitja part. 2a part del partit i els nois finalment comencen a posar-se les piles per mica en mica anar recuperant la diferència però algunes decisions externes però sobretot males decisions nostres, permeten el rival mantenir el partit a favor seu.

El millor que podem treure d'aquest partit és l'actitud d'un equip que en el seu passat s'enfonsava fàcilment quan li agafaven un cert avantatge. Els jugadors van fer el que s'espera però que de vegades costa molt: treballar i ser pacients per mica en mica anar recuperant. Ara falta fer un pas i ser constants des del primer segons fins l'últim per no estar obligats a fer el doble de feina en la meitat de temps.

CB Vila Olímpica 57 - AE Minguella 54

03-02-2020

Partit fluix per part nostra venint d'una setmana complicada amb la meitat de l'equip malalt o lesionat.

Tot i això, el partit l'hauríem pogut treure si haguéssim estat més vius des del principi i haguéssim defensat millor el bloc directe del rival i sobretot no perdent passes fàcils que els hi van permetre contraatacs durant tot el partit.

AE Minguella 67 - Montseny CET 38

27-01-2020

Dos partits en un.

A la primera part som superiors per certa qualitat en els triples però no pas perquè ens ho mereixéssim.

A la segona part però, els nois van entendre que havien d'anar a buscar el partit i van pujar tant el ritme defensiu com l'ofensiu. Això va permetre agafar una bona diferència i guanyar amb comoditat.  

SE Sant Joan de Mata 52 - AE MInguella 60

20-01-2020

Partit irregular en què les estones bones ens permeten salvar les estones dolents.

Quan els nostres jugadors volien defensar i sobretot ser agressius amb l'1x1 a més de moure bé la pilota, el partit era nostre. Però cada cop que teníem un avantatge, ja donàvem el partit per guanyat i el rival ho intentava de nou... entre el fet de tenir sort amb alguns tirs i que els nois es tornessin a posar el vestit de feina, al final vam aconseguir treure la 1a victòria del 2020.

Content ja que en certs moments es comencen a veure aspectes que intentem treballar durant els entrenaments.

AE Minguella 45 - CB Vila de Montornès 72

23-12-2019

Partit contra el líder invicte de la lliga.

Els nostres jugadors ho van provar però la diferència física en l'alçada i sobretot en el ritme de joc van ser impossibles de mantenir durant els 40 minuts de partit.

Mica en mica però, els nois han anat afegint més variables al seu joc i tot i que potser no surten del tot bé, comencen a trenar jugades entre ells.  

UB LLefià 63 – AE Minguella 47

16-12-2019

Partit contra un rival que a l'anada ens va guanyar de 30 punts de diferència al tenir un avantatge físic molt superior a nosaltres. Aquesta vegada, tot i la derrota, els nostres nois han sigut més persistents i no ha sigut fins al final del partit que el rival ens ha agafat la diferència final.

Bona feina!!  

AE Minguella 61 - CE Valldemia Maristes 19

02-12-2019

Partit gens disputat en que des d'un principi hem agafat l'avantatge.

Hem fet un joc força avorrit anant al ritme del rival.  

A.Bàsquet Bufalà 53 - AE Minguella 57

25-11-2019

Un d'aquells partits bonics de jugar en què no hi ha dominador clar i fins al final no se sap qui guanyarà.

Vam arrencar molt bé però després del minut demanat pel rival, la dinàmica va anar canviant i ens van recuperar i fins hi tot superar en el marcador. Però els nostres jugadors, ja comencen a entendre que els partits duren 40 minuts i cal tenir paciència... per al final tenir opcions i guanyar.  

AE Minguella 64 - CB La Roca 62

18-11-2019

Molt bon partit dels nois, començant el partit a remolc i enlloc de baixar els braços com les dues últimes setmanes, aquest cop van ser pacients i mica en mica vam anar recuperant la diferència i fins i tot, vam ser capaços de posar-nos per davant en el marcador aconseguint 10 punts de marge.

El rival (que a casa seva ens va guanyar de 7), ens va seguir plantejant una defensa en zona (no l'hem treballada mai) i això els va permetre anar recuperant fins posar-se a 2. Finalment, però el partit es va quedar a casa.

Felicitar els jugadors per:
- Saber afrontar un problema que no els hi hem presentat mai; atacar una defensa amb zona.
- Comencem a moure la pilota i els jugadors sense pilota a moure's. Gràcies a això, no tots fan punts però si que participen fent bones passades i generant opcions. 

 

CB Vila de Montornès 66 - AE Minguella 37

11-11-2019

Vam plantejar un partit més contingut mirant de no permetre que el rival corregués i aconseguir-ho durant 40 minuts és molt difícil.

Som un equip en construcció, al qual li falten molts fonaments i sobretot automatismes com fer un bon balanç defensiu (aquí el gran error del partit). Però tot i això, mica en mica anem traient suc als jugadors i tot i la diferència van seguir treballant durant gran part del partit aconseguint reduir la diferència fins als 15 punts a falta de 10 minuts però en aquests últims minuts, el rival va tornar a apretar i igual que la setmana passada, ens vam acabar deixant anar.

Tot i perdre de 30, aquesta setmana els nois van seguir competint i gran part del partit i això és una gran millora d'actitut respecte la jornada anterior.  

Descansa

04-11-2019

AE Minguella 63 - UB LLefià 93

28-10-2019

Partit on comencem molt bé amb un parcial de 8 - 0  i quan l'equip rival ens fa 2 bàsquets seguits, de cop ens rendim i la dinàmica canvia completament. Ja no defensem, juguem al seu ritme i no fem res del que hauríem hagut de fer.

Seguim sent un equip que es desmotiva massa fàcilment, tocarà corregir-ho les properes setmanes. 

CE Valldemina Maristes 23 - AE Minguella 70

21-10-2019

Molt bon partit dels nois, sobretot en actitud ja que no només vam començar actius com la setmana anterior vam dir, sinó que a la segona part, quan ja guanyàvem d'uns 15 punts, els jugadors van seguir intensos per mirar d'ampliar l'avantatge.

Hem de conseguir ser més constants amb el nostre joc i ser pacients per trobar quan cada jugador té l'opció de tir, ja que en certs moments, quan algú no tocava gaire la pilota, quan li arribava una passada volia fer-ho tot sol.

AE Minguella 49 - AB Bufalà 38

14-10-2019

Bona primera part dels nois que ens va permetre agafar un avantatge de 10 punts que ja no vam deixar escapar en la segona part.

Tot hi ser només la segona setmana de competició, ja s'han vist algunes millores tant en defensa com en atac, tenint la paciència suficient per veure el company més ben col·locat per aconseguir cistella. L'aspecte negatiu va ser la poca ambició a la segona part de voler augmentar la diferència per tancar el partit i que el rival no tingués cap opció. 

CB La Roca 53 - AE Minguella 44

07-10-2019

Primer partit dels nois a la nova categoria de cadet.

Vam sortir a veure què feia l'altre equip i això ens va provocar començar amb un parcial de 12-6 i que va acabar sent la dinàmica de tot el partit. Tot i això, els nois van fer varis intents per recuperar i ens 2-3 ocasions vam estar a només 2 punts de diferència però quan havíem de fer l'esforç final, ens relaxàvem i l'equip rival ens tornava a agafar 9 punts de diferència. Al 4t quart vam tenir opcions però ens va tornar a passar el mateix i ja va ser impossible recuperar.

El resum del partit és el que ens passa als entrenaments. Combinem entrenaments a bon ritme i atenció amb estones en que alguns jugadors no posen atenció al què fan. Si volem fer un bon any i millorar el màxim possible com a persones, jugadors i EQUIP cal que els individuals pensin i tinguin una ACTITUD col·lectiva.