Cròniques Cadet B masculí

Descansa

15-10-2018

Joventut Badalona 45 - AE Minguella 72

08-10-2018

Partit on al primer període el rival va posar una intensitat defensiva molt alta que ens va posar problemes. Ja entrant a la segona part el nostre ritme de joc en atac va superar el seu balanç defensiu i ens va permetre jugar molt sobre el contraatac.

Als últims dos minuts del segon període una intensitat defensiva molt alta per part nostra i unes bones transicions ofensives amb dos passes ens permetia finalitzar sols cada vegada i vam poder agafar una renda de 13 punts.

La segona part va començar tal i com havia acabat la primera i ja a finals del tercer període ens va permetre treballar coses noves i gaudir encara més del bon partit jugat per tots els jugadors. Fins i tot un infantil B (Àlex Arganda), que ja ens havia ajudat la temporada anterior, es va sumar anotant i fent jugades col•lectives.

L'equip ja comença a tenir una millor comunicació i compenetració i això es reflecteix en el resultat però sobretot en la química i la seva cara durant el partit. Tot i això cal seguir treballant, queda molt per créixer.

AE Minguella 58 - CB Sant Andreu 37

01-10-2018

Partit on des del principi hem imposat el nostre ritme de joc amb pressió a tot el camp i molt de contraatac. Com a punt negatiu, al ser la meitat de l’equip nou, encara hi ha petits errors de coordinació i comunicació.

Molt bones sensacions i content per veure una progressió pensant que venim de C2 i estem jugant per estar a B1.