Cròniques Cadet A masculí

Sant Gervasi 47 - AE Minguella 55

20-11-2017

Partido reñido en el marcador con constantes alternativas en el juego pero con ventaja en el marcador durante todo el partido.

Gran primer cuarto con un 2-13 que nos ha dado una ventaja administrada durante el resto del partido.


Bien en defensa y rebote para contrarrestar los problemas en ataque contra la defensa zonal que nos ha hecho tener muchas pérdidas de pelotas.

A seguir partido a partido para conseguir el objetivo de mejorar colectiva e individualmente en el juego.

A.E. Minguella 68 - Mas de Sant Llei 57

13-11-2017

Victòria molt treballada des del treball col·lectiu i gran defensa a l'últim quart que ens ha fet remuntar un desavantatge de 7 punts al marcador per fer un parcial al quart de 22-8.
Partit on tots els jugadors han aportat treball i sacrifici que ha fet sobreposar al problema de faltes dels jugadors interiors i les baixes dels dos jugadors més grans. 
Fins al descans hem patit molt en el rebot defensiu i on el rival ha acoseguit anar-se'n al marcador per 27-31. En atac l'equip ha jugat molt imprecís i massa bot que ens ha donat un joc poc constant.
Després del descans tots han ajudat al rebot i en defensa per guanyar el partit amb un atac molt més directe fent molts punts amb finalitzacions a prop de la cistella amb un marcador 41-26. 
Felicitar públicament als jugadors pel treball des del principi de la temporada, hem arribat a la primera part de la planificació de la temporada amb els objectius assolits de millora tècnica i tàcticament. Això ens ha de donar forces per continuar treballant per millorar gaudint.

A.E. Minguella 64 - C.B. Argentona 34

06-11-2017

Partit on el resultat ha estat enganyós, ja que un 18-0 a l'últim quart ens ha donat una diferència no merescuda pel joc efectuat al conjunt del partit.
Els dos primers períodes el joc d'atac ha estat el pitjor del que portem de temporada, ja que s'ha fet un joc poc col·lectiu i on cada jugador pensava en fer els seus punts sense prioritzar el bé col·lectiu. Gràcies a la defensa hem marxat al descans amb una renda mínima de 25-19.
Rere el descans hem reaccionat i a la defensa hem sumat la millora al joc d'atac que ens ha donat un parcial de 41-15.
Hem de ser més constants si volem ser competitius quan ens trobem amb millors equips, saber que el camí és la defensa i el joc d'equip ja que des del joc individual no ens donarà victòries i satisfacció a ningú.
Hem de seguir millorant des del treball i el sacrifici col·lectiu. El resultat no és el mes important, la única victòria és ser un EQUIP.

Club Natació Sabadell 33 - A.E. Minguella 75

30-10-2017

Victòria desde el treball, començament espès i rere el primer temps mort canvi d'actituds que ens fan guanyar amb facilitat a un rival amb recursos limitats.
Bona defensa a la pressió que ens fa robar pilotes que ens facilita cistelles en contraatac o trancisions ràpides.
Rere el descans l'objectiu va ser jugar a l'atac ocupant l'espai en ordre amb divisions constants per generar tirs o una passada més que ens fan millorar el joc d'equip i millorar el treball de la setmana del joc per conceptes. 
El camí és el correcte, seguir millorant per poder competir amb garanties i per aconseguir l'objectiu que ens hem posat de ser millors individual i col·lectivament.

El Masnou 76 - A.E. Minguella 61

23-10-2017

Partit amb dues cares, un primer període on vàrem fer un gran joc d'equip i on vàrem donar una gran versió de joc amb bones transicions de defensa a atac. En el segon període ens hem anat del partit per les constants protestes que ens han fet sortir del partit i hem aconseguit que l'àrbitre no ens respecti amb faltes al mínim contacte. 
Hem de quedar-nos amb el joc dels dos primers períodes amb una bona sortida de la pressió del Masnou que ens ha fet arribar al descans guanyant de quatre punts, dominant el rebot i fent-nos dominadors del joc. 
Per contra hem d'aprendre a competir respectant la labor arbitral perquè serà la única manera d'estar per jugar a bàsquet i fer la nostra feina. Buscar excuses ens debilita, hem de fer autocrítica individual i col·lectiva per millorar, aprendre dels errors i quedar-nos que hem estat capaços de créixer respecte al principi de temporada però hem de continuar i corregir les coses que ens fan ser pitjors jugadors.