Cròniques Cadet A masculí

Descansa

19-02-2018

Descansa

12-02-2018

AE Minguella 55 - AE Badalonès 45

05-02-2018

Bon partit en actitud defensiva, millora en el joc 5 c 5 i molt poc percentatge en les finalitzacions i tir.

Partit dominat des del principi, amb una primera part on vam començar a dominar a les dues cistelles en rebot i ser dominadors en el joc. Diferències assolides de 10 a 20 punts als dos primers quarts que ens permet jugar sense perillar el resultat.

Sensació positiva per a  l’entrenador, i resultat enganyós ja que la diferència en el joc va ser més gran que el resultat. Els errors en les finalitzacions i el poc percentatge en el tir fan que en el marcador la diferència no marqui la diferència en el joc.

Poc a poc estem assolint la millora pel joc d’atac per conceptes. Seguim creixent.

Ajornat

29-01-2018

A.E Minguella 50 - El Masnou 51

22-01-2018

Partit on la igualtat durant tot el partit ens dóna una derrota per no ser capaços de resoldre el partit abans d'entrar a l'últim quart. Quan arribes a un final igualat pot passar que perdis per petits detalls, però la derrota ha estat per no ser capaços de tenir bons percentatges en el tir i fer un joc poc fluid en atac.

Pensem que no juguem a res però un equip que es capaç de remuntar 9 punts en 2 minuts i guanyar tres quarts dels quatre és perquè té eines suficients per competir.

Un equip en formació ha de tenir com objectiu jugar per conceptes perquè el jugador hagi de prendre decisions que farà que al futur sigui capaç de competir. Tots els jugadors que arriben a júniors han d’arribar coneixent com han d'ocupar l’espai i generar en el joc individual. Estem cada vegada més a prop de que tinguem assolits els conceptes per millorar com equip i sobre tot per créixer individualment.

El nivell dels equips en aquesta fase ens farà créixer i si continuem amb la implicació i actitud de tots l'objectiu de ser millors segur que l'assolirem.

Estic orgullós del meu equip per la seva implicació en el treball i voler millorar. Per perdre un partit no canviarem i hem de seguir amb la mateixa implicació per gaudir del bàsquet des de l’esforç.

Bàsquet Neus 63 - A.E. Minguella 49

15-01-2018

En els dos primers quarts no hem pogut competir en cap moment per la falta de precisió en els passes i mala decisió en les finalitzacions. Això i el bon nivell de l’equip local fa que acabi el marcador 37 - 15 i amb sensació que no estàvem, per primera vegada, competint perque crèiem que no podíem amb la qualitat del rival.

El millor del partit va ser la reacció de l’equip després del descans que, amb el treball col.lectiu i la millora en l'actitud, ens fa recuperar en el marcador els dos últims quarts guanyant-los els dos.

Acabem perdent per 14 punts i això ens ha de donar forces per continuar treballant com la fase prèvia per seguir creixent.  A aquesta fase ens enfrontarem a equips de millor nivell i l'exigència ens farà millorar com jugadors perquè haurem de treballar més per poder competir i a aquest equip en treball no ens pot guanyar ningú.

Amunt equip que el nostre objectiu és millorar dia a dia sense tenir en compte els resultats i en aquest partit hem demostrat que amb actitud i jugant en equip podem seguir creixent com jugadors i equip.

C.B. Argentona 52 - A.E. Minguella 80

18-12-2017

Partit per finalitzar la fase prèvia assolint l'objectiu de ser un equip competitiu i on el treball col.lectiu és prioritari. Això ens dóna el premi de finalitzar al primer lloc, però la veritable victòria és que tots els jugadors són millors que al principi de la temporada tècnicament, en actitud en el treball i molt més disciplinats en el respecte als seus companys i als àrbitres.

El partit ha començat amb molt encert en atac i problemes en defensa per assolir un 21 - 26. Al segon període hem pujat la intensitat en defensa el què ha fet resoldre el partit abans del descans amb el marcador 30-49.

Després del descans hem continuat jugant amb la mateixa fam i hem arribat a finalitzar el quart amb una aventatge merescuda de fins 30 punts.

Per finalitzar, l'últim quart hem pogut donar minuts a l'Oriol que ha estat lesionat desde fa 2 mesos i poder festejar la primera posició.

Finalitzem una primera fase de la temporada assolint els objectius i això ens ha de donar forces per continuar. Com entrenador no deixaré als jugadors que baixin la seva capacitat per treballar, ja que hem d'arribar al final de temporada sent millors jugadors.

Donar gràcies al Santi per l'ajuda donada i als pares per fer costat.

Bon Nadal.

A.E. Minguella 66 - Club Natació Sabadell B 32

04-12-2017

Partit de menys a més, amb problemes de intensitat als dos primers períodes, que ens dóna una avantatge en el marcador no merescuda de 16 punts , per la molta diferència entre els dos equips.
Rere el descans millorem en actitud, però al començament del tercer quart la tensió de saber que no estàvem jugant bé ens  fa errar moltes finalitzacions  i tirs fàcils. Acabem el quart amb un parcial de 8-2 que ens allibera per afrontar un últim quart on juguem com volem, fent un 26-8.
Partit que ens ha de fer veure que si no treballem al màxim no serem capaços de poder competir amb equips de millor nivell.
Ens queda un partit de la primera fase, hem de donar tot per poder competir i aconseguir l'objetiu de millorar individual i col.lectivament cada partit sense prioritzar el resultat. La victòria és el resultat del treball als entrenaments i el sacrifici físic i mental.

AE Minguella 65 - VIVE El Masnou Basquetbol 58

27-11-2017

Gran partit i gran remuntada des del treball defensiu i col.lectiu.

Els dos primers quarts del partit vam tenir problemes en defensa d'ajuda en el bloc directe que provoca tirs alliberats, amb molt encert per part de l'equip visitant anoten set triples. En atac molta precipitació per voler resoldre els problemes de la defensa. Després d'un parcial de 5-0 al final del segon període retallem la diferència màxima de 17 punts i fa que ens anem 23-35 i amb optimisme de que podíem remuntar.

Al tercer quart millorem en defensa i atac per fer un parcial de 18-14. Això ens va donar la força mental per confiar en nosaltres.

L'últim quart per emmarcar, vibrant i amb una barreja de cor i cap que ens fa guanyar. Gran parcial els tres últims minuts 11-2 amb un triple i ficant els últims sis tirs lliures.

Satisfet i orgullós pel treball fet pels nois que fan que la millora es vegi recompensada amb el lideratge. Això ens ha de fer veure que estem en el camí correcte i no ens hem de desviar del treball a cada entrenament.

Sant Gervasi 47 - AE Minguella 55

20-11-2017

Partido reñido en el marcador con constantes alternativas en el juego pero con ventaja en el marcador durante todo el partido.

Gran primer cuarto con un 2-13 que nos ha dado una ventaja administrada durante el resto del partido.


Bien en defensa y rebote para contrarrestar los problemas en ataque contra la defensa zonal que nos ha hecho tener muchas pérdidas de pelotas.

A seguir partido a partido para conseguir el objetivo de mejorar colectiva e individualmente en el juego.

A.E. Minguella 68 - Mas de Sant Llei 57

13-11-2017

Victòria molt treballada des del treball col·lectiu i gran defensa a l'últim quart que ens ha fet remuntar un desavantatge de 7 punts al marcador per fer un parcial al quart de 22-8.
Partit on tots els jugadors han aportat treball i sacrifici que ha fet sobreposar al problema de faltes dels jugadors interiors i les baixes dels dos jugadors més grans. 
Fins al descans hem patit molt en el rebot defensiu i on el rival ha acoseguit anar-se'n al marcador per 27-31. En atac l'equip ha jugat molt imprecís i massa bot que ens ha donat un joc poc constant.
Després del descans tots han ajudat al rebot i en defensa per guanyar el partit amb un atac molt més directe fent molts punts amb finalitzacions a prop de la cistella amb un marcador 41-26. 
Felicitar públicament als jugadors pel treball des del principi de la temporada, hem arribat a la primera part de la planificació de la temporada amb els objectius assolits de millora tècnica i tàcticament. Això ens ha de donar forces per continuar treballant per millorar gaudint.

A.E. Minguella 64 - C.B. Argentona 34

06-11-2017

Partit on el resultat ha estat enganyós, ja que un 18-0 a l'últim quart ens ha donat una diferència no merescuda pel joc efectuat al conjunt del partit.
Els dos primers períodes el joc d'atac ha estat el pitjor del que portem de temporada, ja que s'ha fet un joc poc col·lectiu i on cada jugador pensava en fer els seus punts sense prioritzar el bé col·lectiu. Gràcies a la defensa hem marxat al descans amb una renda mínima de 25-19.
Rere el descans hem reaccionat i a la defensa hem sumat la millora al joc d'atac que ens ha donat un parcial de 41-15.
Hem de ser més constants si volem ser competitius quan ens trobem amb millors equips, saber que el camí és la defensa i el joc d'equip ja que des del joc individual no ens donarà victòries i satisfacció a ningú.
Hem de seguir millorant des del treball i el sacrifici col·lectiu. El resultat no és el mes important, la única victòria és ser un EQUIP.

Club Natació Sabadell 33 - A.E. Minguella 75

30-10-2017

Victòria desde el treball, començament espès i rere el primer temps mort canvi d'actituds que ens fan guanyar amb facilitat a un rival amb recursos limitats.
Bona defensa a la pressió que ens fa robar pilotes que ens facilita cistelles en contraatac o trancisions ràpides.
Rere el descans l'objectiu va ser jugar a l'atac ocupant l'espai en ordre amb divisions constants per generar tirs o una passada més que ens fan millorar el joc d'equip i millorar el treball de la setmana del joc per conceptes. 
El camí és el correcte, seguir millorant per poder competir amb garanties i per aconseguir l'objectiu que ens hem posat de ser millors individual i col·lectivament.

El Masnou 76 - A.E. Minguella 61

23-10-2017

Partit amb dues cares, un primer període on vàrem fer un gran joc d'equip i on vàrem donar una gran versió de joc amb bones transicions de defensa a atac. En el segon període ens hem anat del partit per les constants protestes que ens han fet sortir del partit i hem aconseguit que l'àrbitre no ens respecti amb faltes al mínim contacte. 
Hem de quedar-nos amb el joc dels dos primers períodes amb una bona sortida de la pressió del Masnou que ens ha fet arribar al descans guanyant de quatre punts, dominant el rebot i fent-nos dominadors del joc. 
Per contra hem d'aprendre a competir respectant la labor arbitral perquè serà la única manera d'estar per jugar a bàsquet i fer la nostra feina. Buscar excuses ens debilita, hem de fer autocrítica individual i col·lectiva per millorar, aprendre dels errors i quedar-nos que hem estat capaços de créixer respecte al principi de temporada però hem de continuar i corregir les coses que ens fan ser pitjors jugadors.