Associació Esportiva Minguella - Fundada l'any 1987

Inici ›› Col·laboradors

Empreses col·laboradores:

Automòbils

Citroën Automoció Badalona - www.automociobadalona.citroen.es

Concessionari oficial Citroën a Badalona.
La nostra experiència en el sector de l'automòbil des de l'any 1987, avala la nostra tasca diària al servei dels nostres clients.
Tenim unes instal·lacions de 5.000 m2, dedicades a l'exposició de vehícles, nous i d'ocasió, corredoria d'assegurances, així com els més moderns tallers de mecànica, planxa i pintura.
Oferim un tracte professional, seriós, competitiu en el mercat i amb garantíes.

Patrocinador principal de l'Associació Esportiva Minguella.

Immobiliàries

Cortijosa - www.cortijosa.com

Som una empresa amb més de 10 anys d'experiència en la promoció i construcció d'habitatges. Per portar a terme la nostra tasca disposem d'un equip d'industrials i professionals en plantilla altament qualificats i amb una àmplia experiència i especialització.
El nostre producte consisteix en edificacions de qualitat i les nostres inquietuds són dirigir-nos als nostres clients donant com a resultat habitatges construits a mida i que cobreixen totes les necessitats dels seus futurs propietaris.

Patrocinador de l'equip Sènior B femení.

Fincas Badalona - www.fincasbadalona.com

Immobiliària de Badalona dedicada a la compra venda i lloguer d'immobles. Gran experiència i cartera d'immobles a la zona.

Bellesa i salut

RK Profesional - http://www.rkprofesional.es

RK Profesional presenta una gamma de productes creats per a la recuperació de tot tipus de cabell, especialment dissenyats per a cabells molt danyats per decoloracions, allisats, tints, permanents i pels efectes d'agents externs i biològics com els raigs ultraviolats.

Publicitat

BG Media - www.bgmedia.net

Grupo BG Media engloba a tres empreses de diferents àmbits, però vinculades entre elles tant pels seus clients, com per las sinergies que es generen.
A BG Media Comunicación, agència de publicitat especialitzada en els camps del disseny gràfic, web, multimèdia audiovisual, esdeveniments, gabinet de premsa, imatge corporativa, màrqueting web i posicionament a Internet, treballem un equip de professionals amb una àmplia experiència en el món de la publicitat i el màrqueting.

Làctics

Cacaolat - www.cacaolat.es

Cacaolat, la marca de sempre que porta més de 76 anys compartint els bons moments amb més de cinc generacions. Ofereix un gran ventall de productes des dels seus tradicionals batuts de cacao a sabors més sofisticats com vainilla o maduixa, la seva xocolata a la tassa i fins a les noves galetes cacaolat, delicioses galetes banyades o farcides.A més també ofereix diferents envasos per a prendre en qualsevol lloc i durant totes les èpoques de l'any. Dirigides a tot el món que li agradi el sabor inconfusible de Cacaolat sigui el que sigui la seva edat. En definitiva, és ideal per alegrar-te el dia a qualsevol hora. Un autèntic plaer per a la gent Cacaolat, gent autèntica!

Col·laborador en la XXIVª edició del Torneig Pere Gol.

Hotels

Hotel Miramar - www.hotelmiramar.es

El nostre hotel, des de la seva fundació, s'ha anat adaptant a les necessitats dels nostres clients, que s'hi han allotjat durant tants anys. Així, vostè pot disfrutar d'habitacions totalment equipades per la seva comoditat i descans, moltes de les quals amb belles vistes sobre el mar Mediterrani.

Patrocinador dels equips de l'Escola de bàsquet.

Esportives

Josh Ricart 71 - www.joshricart71.com

El servei d'assessorament personal d'entrenaments JR71 vol ajudar a fomentar el desenvolupament integral de la persona mitjançant la pràctica esportiva. El nostre assessorament consta d'un entrenament personalitzat per cada esportista.

Preparador físic dels equips Sèniors, sots-21 i juniors de l'Associació Esportiva Minguella.

Fotografia

BCBfoto - www.bcbfoto.es/

Ens dediquem bàsicament a la fotografia del bàsquet base i amateur en totes les categoríes des de l'escola fins a sènior.

Encara que la nostra especialitat és el bàsquet, també fem reportatges i fotos d'altres esports i events com el handbol, futbol, judo, gimnàstica, festivals de teatre i ballet etc.

Col·laborador en la XVª edició del Torneig Pere Gol

Socis col·laboradors:

La figura del soci col.laborador neix l'any 1987, concretament amb la formació de la primera Junta Directiva de l'A.E. Minguella.

La idea original era que, amb un petita aportació anual de 30 €/soci, tot el volum que es pogués recollir seria exclusivament per la Formació dels entrenadors.

Entenent que realment el patrimoni de l'entitat són els entrenadors, i cal cuidar-los millor, i ajudar-los a créixer com a entrenadors.

Comunicar-vos que estem treballant el tema del carnet de soci col·laborador amb diferents empreses, botigues, restaurants, etc. que permetrà obtenir descomptes i ofertes pels socis.

© 2005-2017 Associació Esportiva Minguella - (93) 464.41.98