Cròniques Mini B masculí

AE Minguella 96 - UB Sant Adrià Blau 77

20-01-2020

A Bàsquet Bufalà 95 - AE Minguella 108

23-12-2019

Descansa

16-12-2019

CB Sant Josep 89 - AE Minguella 61

02-12-2019

Partit on vam anar de menys a més.

Sabíem que seria un rival complicat ja que eren d'un any més i físicament eren superiors a nosaltres.

Tot això però, no és excusa. Vam sortir adormits, i en el segon quart va ser on més es va notar, degut a que ens van fer un parcial que sentencien el partit. A partir d’aquí vam anar tot el partit a remolc sense tenir cap opció.

Vam anar a per objectius petits i poc a poc anàvem deixant anar algun detall treballat durant la setmana. Tot i guanyant alguns quarts, en línies generals va ser un mal partit per part nostre.

Ara tenim dues setmanes de descans on seguirem treballant per assolir els objectius d’aquesta primera fase.

AE Sant Andreu Natzaret 45 - AE Minguella 74

25-11-2019

Resultat enganyós, molt mal partit en línies generals. El resultat a Casagemes de +50 ens va fer sortir a mig gas i totalment fora del partit mentalment. Semblava que tota la feina feta fins ara se'ns hagués oblidat.

En defensa vam cometre molts errors i això va donar-li vida a l’equip rival ja que anotava còmodament.

En atac, un pèl desordenats ja que buscàvem un tir exterior sense circular la pilota, gairebé a la primera passada.

Només vam entrar dins del partit en el 7è quart, on va ser l’únic moment que vam fer el que demanàvem (posar en joc el que estem treballant). La resta del partit estàvem completament fora. Degut a aquests errors vam poder treure el partit gràcies a la superioritat nostra.

Hem de seguir treballant i no conformar-nos perquè això amb un altre partit ens pot passar factura. Hem de tenir actitud i ganes des del principi fins al final.

Seguim nois!!  

AE Minguella 69 - AE Badalonès 76

18-11-2019

Partit on a priori era complicat ja que ells no havien perdut cap partit i en el que al seu camp vam perdre de 45.

Hem sortit molt concentrats, tenint clares les idees, sobretot en defensa que ens ha fet anar per davant en el marcador fins els 6è quart. Els dos últims quarts però, ells van estar molt encertats i petites males decisions nostres i alguns nervis pel mig van ser el punt diferencial en la derrota.

Molt contents amb la dinàmica que portem, bona actitud i joc col•lectiu. Molt bon partit després d'una gran setmana d'entrenaments. Poc a poc es va veient el treball per anar complint els objectius. Seguim creixent!  

AE Minguella 96 - Bàsquet Bufalà 63

11-11-2019

 

Partit amb un resultat enganyós.

Vam sortir amb un nivell d'intensitat molt més baix del que demanem, a diferència del nostre rival que va sortir a totes i amb ganes de guanyar el partit. Moltes badades en defensa que ens van fer cometre alguns errors.

Quart a quart però, vam començar a despertar-nos i cada cop començàvem a arribar al nivell que podem donar i a fer les coses que demanàvem, a part de la nostra superioritat física que va ser un factor clau en certs aspectes.

Hem de seguir treballant per poder jugar tot el partit de la manera que ens surt tot més fluid, en equip.

Acabem la primera volta amb un balanç de 2/2. Contents perquè ja es comencen a veure coses que volem i sobretot amb ganes de millorar tot allò que ens segueix mancant.

Descansa

04-11-2019

Descansa

28-10-2019

AE Minguella 74 - CB Sant Josep C 91

21-10-2019

Molt bon partit tot i aquest resultat. Vam sortir alegres i descarats contra un equip un any més grans i físicament superior a nosaltres.

En atac érem valents i jugàvem al que volíem però en certs moments ens va fallar l'encert. En defensa sabíem a qui defensàvem però vam patir molt en el rebot, donant-li segones i terceres oportunitats al rival.

Una desconnexió total després d’un gran esforç durant tots els períodes anteriors, fa que el rival en el 7è quart passi per sobre nostre i ens condemni a arribar a aquest resultat tot i haver-hi una reacció a l’últim quart per part nostre.

Contents ja que poc a poc es va veient la feina que fem durant els entrenaments. Tot i així, encara ens queda molta feina a nivell de bàsquet i sobretot psicològic degut al canvi de nivell.

A seguir!  

AE Minguella 82 - AE Sant Andreu Nat 43

14-10-2019

 

Segon partit d’aquesta fase on l'enfrontàvem amb moltes ganes degut al desastre de l’anterior setmana.

En general vam observar que ja comencem a tenir unes pinzellades del què volem i per això vam fer un gran partit ofensivament i defensivament.

Gràcies a una bona primera part poden còrrer al contraatac amb passes i anotant fàcil, vam poder agafar una distància còmoda fins al final de partit.

En defensa, destacar el canvi que hi ha hagut en tan sols una setmana. Molt més ordenats i cadascú al seu, acompanyats d’una intensitat elevada que ens va permetre robar pilotes a primeres línies.

Contents pel canvi d’actitud, aquest és el camí. Tot i això ens queda molt de treball!!

AE Badalonès 89 - AE Minguella 45

07-10-2019

Primer partit de la fase prèvia.

Veníem d’una setmana difícil degut a les colònies de l’escola i tan sols havíem entrenat un dia. Això es va reflectir a la pista a nivell de cansament tant físic com mental.

Partit en una pista gran que per nosaltres és un punt negatiu ja que l’esforç és el doble. Era una categoria nova, on la concentració, la intensitat, l'agressivitat i les ganes són més grans. En aquest partit nosaltres no vam tindre res d’això ja que un mal inici ens va portar a remolc tot el partit.

Tot i això, en atac vam poder començar a veure petites pinzellades del que volem assolir i per tant un aspecte molt positiu per part nostra. En canvi, en defensa vam ser molt permissius, no sabíem a qui defensàvem i anàvem tots a la pilota.

Primera presa de contacte on hem pogut veure coses positives i negatives. Ara ens queda adaptar-nos a aquest tipus de joc i sobretot treball, treball i treball.

Ànims nois, seguim que encara ens queda un camí molt llarg!