Cròniques Mini B masculí

AE Minguella 82 - AE Sant Andreu Nat 43

14-10-2019

 

Segon partit d’aquesta fase on l'enfrontàvem amb moltes ganes degut al desastre de l’anterior setmana.

En general vam observar que ja comencem a tenir unes pinzellades del què volem i per això vam fer un gran partit ofensivament i defensivament.

Gràcies a una bona primera part poden còrrer al contraatac amb passes i anotant fàcil, vam poder agafar una distància còmoda fins al final de partit.

En defensa, destacar el canvi que hi ha hagut en tan sols una setmana. Molt més ordenats i cadascú al seu, acompanyats d’una intensitat elevada que ens va permetre robar pilotes a primeres línies.

Contents pel canvi d’actitud, aquest és el camí. Tot i això ens queda molt de treball!!

AE Badalonès 89 - AE Minguella 45

07-10-2019

Primer partit de la fase prèvia.

Veníem d’una setmana difícil degut a les colònies de l’escola i tan sols havíem entrenat un dia. Això es va reflectir a la pista a nivell de cansament tant físic com mental.

Partit en una pista gran que per nosaltres és un punt negatiu ja que l’esforç és el doble. Era una categoria nova, on la concentració, la intensitat, l'agressivitat i les ganes són més grans. En aquest partit nosaltres no vam tindre res d’això ja que un mal inici ens va portar a remolc tot el partit.

Tot i això, en atac vam poder començar a veure petites pinzellades del que volem assolir i per tant un aspecte molt positiu per part nostra. En canvi, en defensa vam ser molt permissius, no sabíem a qui defensàvem i anàvem tots a la pilota.

Primera presa de contacte on hem pogut veure coses positives i negatives. Ara ens queda adaptar-nos a aquest tipus de joc i sobretot treball, treball i treball.

Ànims nois, seguim que encara ens queda un camí molt llarg!