Cròniques Junior A masculí

A.E.MINGUELLA 61 - 71 U.E.MATARÓ

16-10-2017

El desencert i un mal balanç defensiu ens condemnen a partir la primera derrota de la temporada.

Començàvem el partit ansiosos per voler fer bé les coses i això no ens va ajudar. El parcial en contra del primer període (10 a 19) el vam arrossegar la resta de partit, i és que quan més a prop estàvem de capgirar el resultat, el Mataró tenia aquell encert que a nosaltres ens va mancar per tornar a donar un avantatge al seu favor.

És evident que tot just acabem d’iniciar la competició i per tant estem lluny del nivell que volem assolir.

Donar ànims als nostre jugadors lesionats: Guillem Ortu i Marc Pérez.

I agraïr l’ajuda d’en Roger Masdevall (júnior B).

AUTOEXIGÈNCIA, ESFORÇ I RESPECTE!

A.E. Boet Mataró 46 - 66 A.E. Minguella

09-10-2017

Primer partit correcte en una pista incòmoda. La major intensitat en alguns moments de partit ens va permetre sumar la primera victòria.

Destacar accions defensives positives on apliquem conceptes treballats durant la pre temporada. Tot i això, problemes en la defensa d’un sol jugador del Boet que ens aconsegueix anotar 18 punts, 16 d’aquests dins la zona...                                                                       

En l’apartat ofensiu, tot i que probablement les dimensions de la pista no ajudaven a poder desplegar el joc que volem, vam arribar a estar 4 minuts sense anotar. Un problema greu que haurem de corregir per poder competir tots els partits.

És evident que queda molt camí per recórrer i per això és necessari seguir assolint els petits objectius que anem marcant a curt termini.

Això acaba de començar!

AUTOEXIGÈNCIA, ESFORÇ i RESPECTE!