UE Sant Cugat 54 - AE Minguella 57

13-05-2024

AE Minguella 78 - Joventut Badalona 53

06-05-2024

Partit que decidia la primera posició del grup. Allà vam perdre de 13, per tant, si volíem aconseguir la primera posició havíem de guanyar de més.

A l’inici, vam sortir molt nerviosos i vam cometre molts errors acabant el primer quart 7-19. A partir del segon quart, l’equip va sortir molt motivat i amb molta energia, pujant molt el to defensiu la qual cosa ens va donar molts punts al contraatac, acabant la primera meitat amb un +4.

Durant la segona part, vam continuar amb aquesta dinàmica i l’equip rival no va poder aguantar-la. Tot això amb un gran encert des de la línia de 3 punts va suposar que l’equip agafés una gran distància al marcador final.

Aconseguim la primera posició del grup a falta d’un partit i amb un peu i mig a la F8 del Campionat de nivell A-2.

S.E. Sant Joan de Mata 44 - AE Minguella 46

29-04-2024

L’equip rival porta el partit a un nivell de contactes molt alt, el qual nosaltres no som capaços d’igualar i acabem la primera part amb un -5 al marcador. Les sensacions eren molt dolentes; no havíem aconseguit marcar el ritme de joc, havíem comès moltes pèrdues i les cares no eren les desitjades.

En canvi, durant la mitja part vam estar parlant del que havíem de fer si volíem treure el partit, i així va estar. Comencem la segona part molt bé a nivell defensiu i tot i no estar encertats en atac vam ser capaços de rebre molts pocs punts.

A l’últim quart, vam començar despistats, segurament pels nervis però seguíem en partit. Quedant 37 segons el marcador era de 44-44 amb pilota seva. Després d’una bona defensa vam robar la pilota i fiquem bàsquet després d’una molt bona jugada. Quedant 5 segons l’equip rival no és capaç de tirar després d’una bona defensa a tota pista.

Felicitar als nois per treure aquest partit a base de ràbia i esforç. A l'acabar el partit, vam rebre la notícia de que el segon classificat havia perdut i nosaltres ens ficàvem segons a falta de dues jornades.

AE Minguella 74 - JAC Sants 55

22-04-2024

Partit contra un rival que ens va guanyar a l’anada i per tant, volíem treure’ns aquesta espineta.

Aprofitant que l’equip rival es va presentar amb 8 jugadors, vam marcar l’objectiu clau: mantenir un ritme alt. Aquesta va ser la tònica durant la primera part, de tal manera que vam trobar bàsquets fàcils gràcies als contraatacs i vam marxar amb un +10 a la mitja part.

A l’inici de la segona part, l’equip rival va sortir amb un quintet molt alt i va treure molts punts degut a segones opcions. Tot i així, vam continuar marcant un ritme alt de joc que els rivals no van poder mantenir.

Finalment, aquesta diferència en el marcador va ser de +19.

UE Gaudí 47 - AE Minguella 79

15-04-2024

Sabíem que és un equip que es fa fort al seu  camp i això es va notar al principi de partit. Un inici on el rival és molt intens i on nosaltres no som capaços d’igualar aquesta intensitat, ens porta a una diferència de -7 al final del segon quart.

A partir d’aquí, l’equip va fer un pas de gegant a base de coratge i esforç col·lectiu, van sobrepassar la seva intensitat i van portar un ritme de joc molt alt el qual el rival no va poder aguantar.

Aquest canvi de mentalitat ens permet somiar amb la possibilitat de quedar líders si es donen diversos resultats.

AE Minguella 72 - Aula Escola Europea 48

08-04-2024

Després de Setmana Santa, vam encarar aquest partit amb molta il·lusió per tornar a enganxar-nos a la part de dalt del grup.

Un inici dubtós, on semblava que les coses no acabaven de sortir; jugant sense fluïdesa, errors en l’1c1 i no bloquejar el rebot ens va portar a un avantatge de +3 al descans.

Durant la segona part vam canviar el xip i la bona defensa de l’1c1, juntament amb el bloqueig de rebot ens van portar a superioritats ofensives, les quals es van transmetre en punts fàcils agafant molta distància en el marcador final.

Diagonal Mar Front Marítim 56 - AE Mingjuella 55

18-03-2024

Venim d’unes setmanes amb molt bona dinàmica i durant tot el partit vam estar molt bé en atac, passant-nos la pilota i buscant el millor tir possible però no vam estar gaire encertats ja que vam fallar bastants bàsquets fàcils. Tot i així, gràcies a la bona defensa grupal vam aconseguir estar tot el partit per davant agafant una diferència màxima de +13.

A l’últim quart, l’equip rival pujar molt el nivell defensiu, de fet en excés segons la meva opinió, però l’àrbitre ho va permetre i això, juntament amb encert exterior, va fer que restant 1 minut de partit el marcador fos 54-55 favorable per a nosaltres. Quedant 20 segons de partit, perdem la pilota i un error en defensa ens castiga amb un bàsquet seu. Quedant 5 segons de partit, traiem una falta de tir però fallem els dos tirs lliures.

AE Minguella 61 - UE Sant Cugat 45

11-03-2024

Des de l’inici, l’equip va jugar amb molta energia, sobretot en l’apartat defensiu la qual cosa ens va donar molta superioritat en el rebot defensiu i en el contraatac, sumant bàsquet fàcils per un marcador final de 13-4 al primer quart.

Durant tot el partit aquest marge es va anar mantenint durant tota la primera part. A la segona, dos quarts molt bons ens van portar a agafar un +22 a l’inici de l’últim quart. En aquest últim, l’equip rival va pujar molt el nivell defensiu retallant la diferència de punts.

Joventut Badalona 71 - AE Minguella 58

04-03-2024

Anàvem a un camp molt difícil on gairebé ningú ha guanyat.

A l'inici del partit sortim amb por i ells gràcies a la seva superioritat física, ens fan bàsquets molt fàcils sota cistella aconseguint un parcial d'11-2 a favor seu. Després, aconseguim trobar el nostre ritme però la falta d'encert, sobretot exterior, no ens permetia apropar-nos en el marcador i ens anem amb un -11 a la mitja part.

A l'inici de la segona part, tornem a sortir encara més tous que en la primera, el rival ens passa per sobre en temes de rebot, intensitat, ritme i sumat al seu encert des de la línia de 3, fa que arribem a estar 30 a baix.

A partir d'aquí teníem dos opcions: deixar-nos anar i què la diferència cada cop fos més gran o tornar a endollar-nos i jugar sense tenir en compte el marcador. Per sort, vam agafar la segona opció i base de defensar l'1c1 com les ajudes, bloquejar el rebot i atacar durs sense por, fa que en els últims dos quarts remuntem 17 punts i ens anem amb molt bones sensacions.

Destacar aquest punt de caràcter i ràbia que els nois van treure per fer aquests dos últims quarts molt bons.

AE Minguella 65 - Sant Joan de Mata 56

26-02-2024

Després d'un partit anterior molt dolent on no surten les coses, rebíem al líder del grup amb moltes ganes de treure'ns les males sensacions de sobre i així va ser.

Una setmana molt bona d'entrenaments es va veure reflectida al partit. En el primer quart sortim concentrats i jugant de tu a tu amb l'equip rival per acabar amb un +5 al final del quart. El segon quart va ser clau per l'esdevenir del partit on les bones defenses d'1c1 i els contraatacs ens donen un +22 al marcador.

A partir d'aquí vam seguir mantenint el ritme durant la segona part. Tot i així, uns minuts de relaxació al final del 7è i 8è quart, fa que el marcador final sigui de 9 punts.

Només es pot felicitar als nois per l'esforç que van fer, sobretot en defensa, ja que és un aspecte que treballem i anem millorant poc a poc.

JAC Sants 52 - AE Minguella 46

19-02-2024

Partit trampa després d’una setmana d’aturada i amb un horari al qual no estem acostumats.

Tot això es va notar des del principi ja que vam sortir molt adormits, espessos i amb falta de ritme en atac i poc actius en defensa.

Durant tot el partit, la dinàmica va ser la mateixa i només érem capaços de donar un punt més al final de cada quart.

Arribem a l’últim quart amb un -4. Estàvem molt nerviosos en atac i no vam trobar bones seleccions de tir. Tot i així ens fiquem amb -2 a falta de minut de partit, però dos bàsquets de talent del rival ens sentencien.

AE Minguella 75 - UE Gaudí 71

05-02-2024

Després d'una molt bona setmana anterior, afrontem aquest partit contra un rival molt similar a nosaltres tant a nivell físic com a tècnic.

Durant la primera part som un equip molt superior tant en atac com en defensa. El moviment de pilota era molt fluid, buscàvem la millor opció de tir i en defensa estàvem molt actius en l'1c1 i en el rebot. Això va suposar anar-nos amb un +13 a la mitja part.

Durant la segona, vam afluixar una mica i juntament amb molt encert exterior per part del rival, fa que tot l'avantatge es veiés reduït al acabar el 6è període, provocant una pròrroga.

A la pròrroga, vam mantenir la calma i vam tornar a jugar com a la primera part. Això, juntament amb la precipitació del rival, va fer que ens sortís cara al cara o creu final.

Felicitar als nois una setmana més per el treball que fan als entrenos i ser capaços de plasmar-ho als partits.

Aula Escola Europea 47 - AE Minguella 68

29-01-2024

Partit molt important per a nosaltres on havíem de tornar a trobar les bones sensacions després d’un molt mal partit la setmana anterior.

Tot i tenir baixes, l’equip va saber donar un pas endavant col·lectiva i individualment. Des de l’inici, vam estar molt forts defensivament en l’1c1, ajudes i el rebot, la qual cosa va provocar atacs ràpids, fàcils i un +17 al marcador.

Aquesta va ser la tònica del partit fins els dos últims quarts, on ens confiem i ens remunten, arribant a estar 9 punts a falta de 6 minuts de joc. Per sort, vam despertar i vam fer un bon final de partit.

Molt contents d’aquesta reacció de l’equip tot i tenir baixes i venir d’una setmana negativa, només se’ls pot felicitar.

AE Minguella 51 - Diagonal Mar Front Marítim 66

22-01-2024

Primer partit de la segona fase on es nota l’exigència de la categoria nivell A2.

Una primera part amb bones sensacions, sobretot en l’apartat defensiu, fa que arribem al descans amb +9. No obstant, comencem la segona part molt adormits, sense intensitat i sense el caràcter que hem demostrat durant la primera fase. Això provoca un parcial de 31-6 en contra que va decantar el partit.

Toca seguir treballant per evitar aquestes desconnexions i lluitar per poder estar a dalt del grup.

AE Minguella 37 - UB Mir 55

18-12-2023

Partit contra l’equip punter del grup.

Un bon inici de quart marcat per la intensitat en defensa i l’encert en el tir exterior fa que ens anem vuit amunt al final del segon quart.

Malgrat aquest bon inici, l’equip visitant va endollar-se i va mostrar la seva superioritat física ja que es jugaven el liderat i no vam poder seguir aquest ritme.

La falta d’encert en el 4t i 5è quart fa que ens anem amb un marcador de -23 a l’últim quart.

Destacar que som capaços de tornar-nos a endollar i fer un últim quart molt digne.

Ara toca treballar i encarar la segona fase de la competició amb moltes ganes.

CB Vilanova del Vallès 35 - AE Minguella 76

04-12-2023

Partit marcat per un molt bon inici, on acabem el primer quart 2-20 a base de posar-li molta intensitat al joc.

Aquesta ha estat la tònica durant tot el partit, la qual cosa ha provocat aquest gran avantatge en el marcador final.

Un partit on tots els jugadors han gaudit de minuts i oportunitats posant èmfasi al treball col·lectiu en el joc.

Sant Joan de Mata 53 - AE Minguella 54

27-11-2023

Partit molt important per a nosaltres ja que ens jugàvem seguir a la part de dalt del grup i distanciar-nos de la resta d'equips.

Durant la primera part, la manca d'encert va marcar el partit i acabem la meitat dos amunt. A l'inici de la segona, som capaços de pujar aquest nivell d'encert sense deixar de banda la defensa, fet que porta a agafar una distància de més de deu punts. Tot i així, un últim quart amb moltes desconnexions fa que es redueixi tot aquest avantatge i ens ho juguem tot en l'últim minut.

Aquest cop va sortir cara, però tot i així, ens anem amb mal sabor de boca pel fet de no haber tancat el partit quan calia fer-ho.

Toca seguir treballant per tal de no repetir-ho en un futur.

AE Minguella 59 - Bàsquet Ateneu Montserrat 65

20-11-2023

Partit contra el líder del grup, on sabíem que si jugàvem al nostre joc, els hi posaríem el partit molt difícil i així va ser.

Després d'un inici molt bo, amb encert ofensiu, lluita de rebot i amb molta actitud, agafem avantatge en el marcador. Malgrat que aquesta va ser la tònica durant el partit, la seva superioritat física els hi permetia anotar amb més facilitat. Un cinquè quart amb una falta d'encert en atac i falta de ganes en defensa, sumat a la superioritat física del rival, va fer que el rival agafés una diferència molt difícil de remuntar. Tot i així, fem un últim quart espectacular, sobretot en l'apartat defensiu i ens permet trobar bàsquets fàcils en atac, la qual cosa fa que ens posem a sis punts a falta d'un minut, però no va ser suficient per remuntar.

Estem molt contents amb la feina i el caràcter dels nostres nois!

CB Parets 52 - AE Minguella 57

13-11-2023

Enfrontament contra un rival directe en el qual vam estar molt bé.

Tot i tenir baixes importants, vam saber fer un pas endavant tant individual com col·lectiu a base de defensar intensament traiem el partit en una pista molt complicada.

Felicitar als nois per el treball continu durant les setmanes, en aquesta sobretot, la feina del rebot.

UB Mir 61 - AE Minguella 46

06-11-2023

Partit igualat des del l’inici contra un rival molt superior físicament. El pas dels minuts fa que aquesta superioritat física s’imposi i agafin distància al marcador. Tot i així vam continuar lluitant i fem un últim quart molt digne per rebaixar la diferència.
A seguir treballant per al futur.

AE Minguella 75 - CB Vilanova del Vallès 30

30-10-2023

Inici de partit dubtós amb poca energia i falta d’intensitat. Al segon quart despertem jugant en equip, ràpid i amb molt bona actitud defensiva, la qual cosa ens fa distanciar-nos del marcador.

Aquesta dinàmica ha continuat durant la resta del partit i ens ha permès aconseguir la victòria.

AE Minguella 69 - SE Sant Joan de Mata 64

23-10-2023

Un molt bon inici de partit fa que agafem una diferència de 13 punts en el marcador. No obstant, a l'inici de la segona part no hem pres bones decisions i no hem sabut fer el nostre joc, la qual cosa ens fa anar a +1 a l’últim quart.

Després d’un mal inici de l’últim quart ens agafen un avantatge de 5 punts, però hem sabut mantenir la calma i defensar. Això ens ha servit per remuntar i emportar-nos el partit a cara o creu.

Una setmana més amb coses a millorar però orgullosos del treball que estem fent.

Bàsquet Ateneu Montserrat 57 - AE Minguella 42

09-10-2023

Partit complicat al camp d’un rival difícil. Després de dos quarts molt igualats, al tercer quart vam tenir una desconnexió i una falta d’encert en el tir, la qual va fer que ens agafessin un gran avantatge que es va mantenir tota la resta del partit.

Vam fer prou coses bé, però s’ha de seguir treballant fort per tal d’evitar aquestes desconnexions.

AE Minguella 61 - CB Parets 45

02-10-2023

Primer partit a casa i no es pot començar millor amb aquesta victòria.

Ha estat un partit molt igualat on hem fet un molt bon primer quart on traiem avantatge però que després d’un segon quart desastrós per manca de concentració, fa que haguem de remuntar el partit. A partir d’aquí, hem sabut oblidar-nos d’aquests males sensacions i tornar a fer el nostre joc, jugant en equip i corrent al contraatac, la qual cosa fa que traiem el partit endavant.