Notícia

La primera del júnior A masculí

La primera del júnior A masculí

L’espera sempre val la pena. I quan més ho lluites i t’hi esforces, el valor de la recompensa és incalculable. El nostre Júnior A masculí va aconseguir la primera victòria de la temporada després de 22 derrotes. Una gran injecció anímica per afrontar els últims partits de l’any.

Respecte els primers equips de l’entitat, mal cap de setmana. Els dos Sèniors masculins van caure a la pista del Santa Coloma en partits on l’equip no va poder imposar el seu màxim nivell. D’altra banda, el Sènior femení va desaprofitar un bon avantatge contra l’Argentona i perdre a la pròrroga en un duel directe per no tornar a entrar a la zona perillosa de descens. La bona notícia va ser la victòria més l’average del Sènior B femení que continua a l’alça i continuen buscant la salvació a la categoria.

Destacar les tres victòries dels Cadets A, B i C masculins, sumat als triomfs de la doble jornada del PreInfantil femení.

En tema MiniBàsquet, victòries del PreMini C masculí, PreMini B i Mini femení, i destacar l’esforç de lluita del Mini A en la derrota contra el Granollers.

Dir també que, aprofitant la matinal de dissabte a Casagemes, es va fer una nova edició de la Xocolatada Solidària en benefici del Projecte Laia. Aquesta fundació, liderada pel badaloní Lluís Compte, ajuda a l'escolarització de nens d'un estat del sud-est de l'Índia. Va haver-hi molt bon ambient i molt bona xocolata amb pa de pessic de la pastisseria La Tartaleta.