Notícia

Alegries dels sèniors A

Alegries dels sèniors A

Cap de setmana de grans emocions amb els primers equips de l’entitat. El masculí va aconseguir col·lapsar l’Argentona a partir d’una gran defensa i emportar-se una victòria de gran valor per continuar a la part més alta de la classificació. D’altra banda, el femení s’allunya de la zona baixa del grup després de vèncer al CN Terrassa en un partit molt complet des de l’inici. D’altra banda, els dos Sèniors B no van poder aconseguir victòries en partits marcats pel mal inici.

Respecte el bàsquet base, brutal triomf del Cadet A femení en el derbi contra el Sant Josep. El binomi defensa i bones idees en atac van servir per culminar un gran partit. També, triomf destacat del Cadet B femení que continua allargant la gran feina dels últims mesos.

Destacar les victòries de l’Infantil i PreInfantil masculí i el Sots21 B masculí. Mencionar també, els grans esforços del Júnior B i A femení per segellar dos triomfs.

L’Escola de Bàsquet no s’atura. El passat dissabte tret de l'escola de bàsquet de 1r, tots els altres grups van tenir jornada: 2n va jugar a Casagemes contra l'ADE Fuster i a la plaça del Gas contra el Badalonès. Es veu una gran millora de tot el grup ja que els dos partits van ser molt igualats.

A la pista d'Andreu Batlle va jugar I5 Blanc i Blau contra el Badalonès, Maristes i fins i tot van fer un partit entre ells. A la mateixa hora a l'olímpic va ser el torn de I4 Blanc i Blau que van jugar contra els Salesians i el Sant Andreu.