Notícia

Tots fem Minguella

Tots fem Minguella

El passat dissabte, els nois i noies de Can Barriga van disputar el seu primer partit contra alguns membres de l’Infantil A masculí. Una experiència molt gratificant per a tots els participants.

Un mal cap de setmana pels primers equips de l’entitat. Els dos Sèniors femenins van caure contra el Femení Osona A i B mentre que el Sènior A masculí va patir un mal segon quart per perdre a la pista del Ciutat Vella. En canvi, el Sènior B masculí va derrotar l’ASFE i continua en segona posició.

Els tres equips de la categoria Interterritorial van guanyar els seus respectius partits de manera clara. El Júnior A masculi va dominar tot el partit a la pista del Pardinyes, el Cadet A femení va fer una gran segona meitat per derrotar el Sant Sadurní i, finalment, l’Infantil A femení va derrotar el Claret amb un gran joc col•lectiu.

Una gran noticia són els triomfs dels equips masculins des de categoria Infantil (A i B), Cadet (A i B), Júnior (A, B i C) fins els dos Sots 21 (A i B). El Júnior B femení també va guanyar el seu partit contra l’AECAM en un partit clau per estar a la zona de dalt.

Per últim, destacar la gran victoria del Júnior A femení en el derbi contra el Llefià i el triomf del PreMini A masculí contra l’Hospitalet.

Aquest cap de setmana, dos derbis importants al Casagemes – Albert Esteve: dissabte a les 19:15 el Sènior A mascuí contra els Maristes i diumenge a les 19:30 el Sènior B masculí contra el Sant Andreu de Natzaret.