Notícia

Els equips d'Interterritorial no afluixen

Els equips d'Interterritorial no afluixen

Una altra victòria que acompanya a les grans dinàmiques dels tres equips de l'entitat que competeixen en aquesta categoria: Infantil A femení, Cadet femení i el Júnior A masculí. L'Infantil va dominar des d'un principi el partit contra el Tarragona i va aconseguir el cinquè triomf. El Cadet va sumar una important i treballada victòria al camp de l'ASFE que les permet continuar a dalt de la classificació. I, finalment, el Júnior A va passar per sobre el Cornellà fent un parcial de 29-0 al tercer quart.

Els resultats dels primers equips de l'entitat no van ser els millors. El Sènior A masculí va perdre el derbi contra els Maristes i el Sènior A femení va caure a la pista del Geieg Girona. El Sènior B femení tampoc va poder aconseguir una victòria, ja que va caure a la pròrroga i per la mínima contra el Mollet. En canvi, el Sènior B masculí va treure una treballada victòria en el derbi contra el Sant Andreu de Natzaret.

Destacar la importància de la victòria que va assolir el Sots 21 A masculí davant el Montgat en un partit que es va treure a partir de caràcter. Amb aquest triomf l'equip d'en Pepe i en Sergio continuen en segona posició
Mencionar les victòries del Cadet A masculí contra la Penya, el PreInfantil femení contra el Círcol i el triomf del Sots-25 masculí davant el Maristes Rubí amb una gran actuació de Pol Grané

Aquest cap de setmana, el Sènior A femení juga un partit molt important contra el Femení Maresme. Posteriorment, el Sènior B femení jugarà contra Les Franqueses.