Notícia

Excel·lent segona part del Sènior A masculí

Excel·lent segona part del Sènior A masculí

L’equip de Xavi Grau i Albert Hurtado va transformar el mal atac i les errades defensives en joc coral - i gran encert des del triple - per remuntar quinze punts a l’AESE i aconseguir la quarta victòria.

El Sènior B masculí també va guanyar el seu partit contra el Sant Pere Terrassa. Imposar el ritme alt va ser bàsic pel triomf.

Els primers equips femenins van acabar amb derrota els seus respectius partits. El Sènior A va caure a la pista d’un Espanyol molt treballat que va fer uns primers vint minuts molt bons. A la segona part, les nostres van sortir decidides a tornar a entrar a partit, fent un gran tercer quart, però el desencert va ser un factor negatiu.

D’altra banda, el B, se li va sumar dos aspectes que van condicionar el partit: la falta d’encert i no estar concentrades al màxim per perdre al camp del Montgat.

El Júnior A masc va superar de manera clara l’UBSA i el Cadet A i Infantil A fem van perdre de manera molt ajustada els seus respectius partits, pel que fa als tres equips de categoria interterritorial.

Destacar les victòries del Cadet A i B masc i el clar triomf de l’Infantil A masc.

Respecte el minibàsquet els tres preminis masculins van sumar una nova victòria i el Mini A fem també va guanyar.