Notícia

El PreInfantil masculí és campio de lliga

El PreInfantil masculí és campio de lliga

L’equip de Dídac Procas aconsegueix ser el millor equip de la lliga després de superar al Bàsquet Esplugues.

Una de les grans notícies de la jornada és la important victòria del nostre Sènior A masculí al camp del Jac Sants, que els permet continuar lluitant per evitar el play-out.

Respecte els altres tres Sèniors de l’entitat, cap va poder assolir el triomf. L’A femení va pagar car un alt desencert que el va condicionar en perdre contra el Roser, tot i reaccionar i tenir opcions fins al final. El B femení va fer un mal partit en línies generals i va caure en el derbi contra el Badalonès. Finalment, el Sènior B masculí va perdre a la pista del Pia Sabadell en una partit resolt a la pròrroga.

Pel que fa als equips d’Interterritorial, el Júnior A masculí i l’Infantil A femení van perdre contra el Lleida i el Femení Sant Adrià respectivament. El Cadet femení va sumar contra el Sabadell i ja té les energies centrades cap a la Final a 8.

Destacar la còmoda victòria del Sots21 A femení, el triomf del Júnior B femení, PreMini B i Cadet A masculins.

Una crida important a favor del nostre primer equip de l’entitat que jugarà aquest dissabte a les 19.15h contra l’UE Mataró amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i emportar-se l’average.