Notícia

Els quatre equips Mini, cap a Andorra

Els quatre equips Mini, cap a Andorra

Nou èxit del torneig Andorrà TIM Xperience, on aquest any han participat els nostres quatre equips de categoria mini.

El dissabte 29 d'abril van marxar cap a Andorra els nostres equips. Després d'un viatge més llarg de l'esperat, i una mica de descans per desfer l'equipatge a l'hotel, es van dividir escalonadament cap als diferents camps per jugar els primers partits.

Els equips masculins van obtenir còmodes victòries, obrint el torneig el Mini A seguit pel Mini B, vencent còmodament al CB Corbera i al Bàsquet Vilafant respectivament. Pel que fa als equips femenins, el Mini A es va enfrontar al Joventut Les Corts, mentre que el Mini B va resultar vencedor contra el BC Tecla Sala.

El diumenge 30 va ser un dia de doble jornada per tots els equips. Després dels partits del dia anterior, van ser col·locats en diferents lligues on cada victòria els apropava més a les finals. Malgrat els diferents horaris, tots van poder trobar algun moment per anar a donar una volta pel centre d'Andorra i canviar una mica d'aires, acabant el dia amb una passejada conjunta amb tots els seus companys i companyes de l'entitat.

Finalment, el dilluns 1 es jugaven els últims partits del torneig. Els equips femenins van jugar els seus respectius partits de consolació, mentre que el Mini A masculí, que arribava invicte, va acabar coneixent la derrota en una ajustada final contra el BC Morabanc Andorra, assolint la 2a posició al torneig, seguits de prop pels seus companys del Mini B al 3r lloc.

Al llarg dels dies s'ha viscut un gran ambient d'esportivitat i companyonia. I esperem que aquests dies fora de la rutina hagin servit als nostres equips per agafar forces per acabar la temporada amb aquesta gran actitud que han lluït al torneig.

Agraïm el suport de tots els familiars que han vingut a animar als partits, ja que han fet als nois i noies sentir com a casa malgrat estar tan lluny de Badalona.

Una menció especial a l'equip de TIM Andorra per l'organització, i permetre que un any més tots poguéssim gaudir del bàsquet en aquest gran torneig.