Notícia

Debut de l'Escola de bàsquet

Debut de l'Escola de bàsquet

L’equip de 2n de primària ha jugat contra el Sant Andreu de Natzaret mentre que l’equip de 1r primària ho ha fet contra el Llefià i la Cultural.

El més important d’aquesta jornada és la victòria del nostre Sènior A masculí al camp del Masnou que reafirma les bones sensacions i es col·loca amb balanç positiu. Els Sèniors B, masculí i femení, van guanyar els seus respectius partits dominant-lo de principi a fi. En canvi, el Sènior A femení va caure contra el Grup Barna B, que va fer un gran partit col·lectiu.

Un partit a destacar és la victòria del Júnior A femení a la pista de l’ACB Palau, perquè és la primera victòria de la temporada i encara més rellevant, que va ser a la pròrroga.

El Júnior B femení també va treure la victòria després de superar al Mollet. El Júnior C masculí va fer una gran actuació tot el partit a la pista del Bufalà - líders i d’un any més - però que es va escapar als últims segons per la mínima.

Els equips d’Interterritorial van tornar a fer un bon paper: l’Infantil femení van aconseguir la segona victòria seguida i el Júnior Masculí va lluitar fins al final - sense premi - per caure a la pista de la Salle Manresa.

Pel que fa a minibàsquet, les victòries del Mini B masculí a la pista del Caldes, el Premini B contra el Bufalà i la gran segona part del Premini C al camp de l’Alella.