Notícia

Póker de victòries dels nostres sèniors

Póker de victòries dels nostres sèniors

El Sènior A femení va guanyar el derbi al camp del Llefià, superant un partit molt físic en què el joc col·lectiu i la defensa van ser els detonants per aconseguir la victòria. El Sènior B femení també va guanyar i dominar al Llefià B en un partit que va haver d’imposar el seu ritme i córrer per trencar la zona rival. D’altra banda, el Sènior A masculí va sumar la segona victòria a Copa Catalunya contra l’Horta gràcies a un gran encert des del triple al darrer quart. El B masculí va fer un extraordinari últim quart per guanyar el Matadapera.

Els tres equips que juguen a Interterritorial van guanyar tots: l’Infantil A femení va treure una victòria molt important al camp del Boet Mataró després de protagonitzar una defensa molt intensa, deixant les rivals en només 3 punts a l’últim quart. El Cadet femení va passar per sobre en el derbi contra el Sant Josep i el Júnior A masculí va dominar de principi a fi contra el Cervera.

Destacar les victòries dels tres Sots-21 de l’entitat, especialment el bon partit del femení al camp del Lima Horta i la gran segona part del preferent contra el Calella.