Notícia

Ja hi som tots

Ja hi som tots

Aquest cap de setmana tots els equips de promoció ja han disputat el seu primer partit de lliga, excepte Preinfantil i Mini B femení. Els altres equips de l'entitat han competit la segona jornada.

Cara i creu en els partits dels dos sèniors A. El masculí va sumar la primera victòria davant un equip molt físic com el Lloret (64-59). El femení, també va jugar contra el Lloret, però al seu camp en un partit que va caure en derrota destacant la falta d'encert (58-54). El Sènior B femení va perdre al camp del Lliçà d'Amunt tot i tenir opcions a finals de partit (45-42). En canvi, el B masculí va remuntar un mal primer quart contra la Castellbisbal (78-70).

El júnior A masculí va passar per sobre el Sedis Bàsquet (89-55) i es col·loquen amb dues victòries i zero derrotes a la categoria Interterritorial.

Una categoria a destacar és Sots-21. Els tres equips que la formen, els dos masculins i el femení, van guanyar els seus tres respectius partits.

En la categoria Cadet, l'A masculí va caure de manera ajustada al camp del Gaudí i el B va sumar la victòria contra la Cultural . En femení, el júnior B i l'infantil B van treure dos partits importants. Els dos infantils masculins van guanyar de manera còmoda i l'infantil A femení va perdre contra la Penya tot i jugar una bona primera part.

Pel que fa a el minibàsquet, el balanç és de 4 victòries i 3 derrotes, destacant el primer partit federat dels dos preminis masculins i premini femení.