Notícia

Tret d'inici de la temporada

Tret d'inici de la temporada

El començament de la competició ja és una realitat al pavelló Casagemes-Albert Esteve i a l'Associació Esportiva Minguella. 14 equips femenins i masculins ja han disputat la primera jornada i la resta d’equips de promoció començaran aquest cap de setmana.

El plat principal era el debut a les noves categories del sènior A femení i de l’A i B masculins. Les noies de la Jessi Garcia van haver de suar i remuntar a l’IPSI gràcies a un últim quart molt intens i poder treure la primera victòria a Primera Catalana.

D’altra banda, els nois d’en Xavi Grau van perdre el primer partit a Copa Catalunya al sempre complicat camp del Claret. Llàstima del parcial encaixat en contra després d’haver realitzat tres quarts molt bons. El sènior B masculí va perdre al camp del Sant Adrià en un partit molt ajustat que es va decidir a cara o creu. El sènior B femení va guanyar de manera molt còmoda al Manlleu.

El cadet A femení d'en Dani Hernàndez, que competeix a interterritoral, va ser molt superior al Tarragona Bàsquet. El mateix va passar amb el júnior de l'Arnau Vila contra el Manlleu a la competició de nivell A.

Pel que fa a la resta de jornada, destacar les victòries del Sots-21 femení i B masculí, la del Júnior A masculí al camp del Vilafranca i la del Sots-25 al camp de l’Orlandai.

Per acabar, mencionar el Mini A masculí i femení que van disputar aquest cap de setmana la Copa Badalona de Minibàsquet.