Cròniques Infantil A femení

AE Minguella 30 - UE Mataró 53

30-01-2023

Joventut Badalona 61 - AE Minguella 43

23-01-2023

AE Minguella 42 - Joventut Les Corts 54

16-01-2023

El perdonar el que nosaltres considerem “cistelles fàcils” ens penalitza molt i ens posa molt difícil l’objectiu principal, competir el màxim de minuts possibles. Tot i aquest desencert som capaces de fer moltes altres coses bé i ens permet arribar al final del partit amb opcions en el marcador. El marge de millora és gran i les ganes també, seguim!

UCAP 53 - AE Minguella 33

19-12-2022

Partit en el qual anem contra un dels millors equips, sobretot a nivell físic amb només 8 jugadores.

Tot i això, les noies surten amb molt bona actitud i pel que fa a nivell de joc col·lectiu demostren una superioritat que no es veu reflectida al marcador, ja que aquest dia vam tenir un encert molt menor de l'habitual.

Felicitar les rivals perquè al final, el que importa és fer cistella.

CB Grup Barna 52 - AE Minguella 57

05-12-2022

Matí fred i amb vent, portes del camp obertes de bat a bat i per tant sortim fredes fent una primera part força justeta a nivell de joc col·lectiu.

El 3er quart però i tot i els errors i tirs fallats, comencem a entrar en joc i capgirem la dinàmica del partit per agafar una diferència al marcador prou bona per no patir tot i un últim quart fluix.

AE Minguella 58 - AB Salle Tarragona 30

28-11-2022

Bon partit de les noies durant tres dels quatre quarts on assolim una diferènca de fins a 30/35 punts que ens deixem reduïr a l'últim quart.

Tot i la diferència, vam jugar moltes estones al ritme d'un rival que va venir amb només 7 jugadores. Això no ho podem acceptar i n'hem d'aprendre, ja que a la tornada, segur que el rival ens poaarà moltes més dificultats.

UE Claret 38 - AE Minguella 78

21-11-2022

Partit pràcticament calcat pel que fa al transcurs de les dues parts. Comencem despistades però quan ens centrem i augmentem el nivell de defensa, aconsguim generar contraatacs i bons atacs en estàtic.

AE Minguella 42 - JET Terrassa 55

14-11-2022

Partit molt competit i treballat que no es reflecteix al marcador final. Vam començar molt bé però les rivals van saber capgirar el marcador i distanciar-se. Al llarg del partit vam aconseguir reduïr la diferència fins a arribar a empatar el partit i tenir opcions de guanyar. Malauradament a la pròrroga no vam estar prou concentrades i les rivals ho van aprofitar.

Sant Gervasi 49 - AE Minguella 58

07-11-2022

Partit contra unes rivals molt dures amb una bona planta que ens van posar les coses difícils sobretot al primer quart (19 - 15).

A partir del segon quart i mica en mica, vam començar a controlar el partit i a recuperar la diferència i gràcies a un molt bon tercer quart, vam poder capgirar el marcador i que la dinàmica del partit ens anés a favor.

Sumem una victòria més i a pensar en el proper partit, que serà igual o més dur que aquest.

AE Minguella 52 - Reus Ploms Salle 33

24-10-2022

Partit força lent amb moltes estones de joc travat, ja que vam caure a la manera de jugar de les rivals. Tot i això, vam poder guanyar degut a la nostra superioritat tècnica i el treball en equip. Sobretot, gràcies a la feina feta durant els 3 primers quarts que ens va permetre arribar a l'últim amb una diferència de 28 punts. La nota negativa és que en aquest últim quart ens vam mig desconnectar i viure de la diferència anterior per acabar guanyant de 19.

Felicitar a les noies perquè davant d'un equip dur físicament van aguantar els cops i van seguir, però per contra cal millorar el saber portar el partit al nostre terreny i sobretot no deixar-se anar, tot i anar guanyant amb diferència.

Boet Mataró 36 - AE Minguella 39

17-10-2022

Partit molt seriós de les nostres jugadores i victòria molt important davant d'un rival difícil. Tot i començar igualades, les rivals van escapar-se del marcador i quan en altres moments ens deixàvem anar, aquesta vegada vam ser capaces d'estar dins del partit i mica en mica, anar canviant la dinàmica del joc per arribar a l'últim quart i posar-nos pel davant i acabar guanyant.

Cal donar el mèrit a aquesta victòria i felicitar les noies per la feina i el joc que van fer.

UE Mataró 92 - AE Minguella 42

10-10-2022

El resultat reflecteix el que va ser el partit, no cuidar els petits detalls contra, possiblement, el millor equip de la lliga. No ens permet competir en cap moment el partit. Tot i així seguirem treballant pel que ve. Gaudint del camí.

AE Minguella 34 - Joventut Badalona 63

03-10-2022

Ens enfrontem a un dels millors equips de la lliga i si a més a més ajuntes males passades nostres, que la defensa no va ser com havia de ser i finalment que certes condicions externes (amb 16 tirs lliures possibles contra 37 de les rivals) tampoc van ser justes, impossible competir contra elles.

Treballarem per millorar i que els factors interns, siguin els mínims. Dels externs, no en podem fer res.

Joventut Les Corts 66 - AE Minguella 49

26-09-2022

Comencem MOLT BÉ però entre que ens relaxem (entrenadors els primers), fallem el que no està escrit i que les rivals s'aprofiten de bloquejos mal fets amb faltes en atac no pitades, fan que no poguem recuperar el marcador.

Contents amb les noies perquè segueixen aplicant el que treballem, s'arrisquen i afegeixen les noves coses que entrenem i parlem.

AE Minguella 37 - UCAP 31

19-09-2022

Comencem nova temporada i comencem molt bé perquè aconseguim la 1a victòria contra un equip que l'any passat ens va guanyar els dos partits amb unes diferències d'entre 15 i 25p.

La feina que les noies han fet les 3 setmanes de pre-temporada s'ha vist a pista però sobretot, l'actitud de l'equip celebrant els encerts i animant els errors és el que ha fet que, quan les rivals s'han apropat al marcador, haguem sigut capaces d'aguantar i tornar a fer nostra la dinàmica del partit.