Cròniques Escola Bàsquet 1r

AE MINGUELLA - AB Bufalà

14-03-2023

En el primer partit de la trobada d'escoles ens enfrontàvem a l'ABB. Va ser un partit molt igualat on els nostres jugadors van ser capaços de mantenir-se concentrats durant tot el partit. Els rivals jugaven molt durs i amb més força que nosaltres: en més d'una ocasió hi va haver lluita perquè quan teníem la pilota a les mans, de seguida s'hi enganxaven. Però jugant en equip i fent una bona defensa van poder lluitar fins al final. En el partit es va veure una millora en la defensa, on van començar a defensar 1 contra 1, i a deixar de banda anar tots per la pilota. En general vam fer un molt bon partit.

AE MINGUELLA - MARISTES

14-03-2023

En el segon partit de la jornada, ens tornàvem a trobar en un partit molt igualat on es va notar una gran implicació dels jugadors tant en atac com en defensa. En el tram final del partit es va notar el cansament d'alguns jugadors que va provocar una baixada de concentració. Encara que quedin molts aspectes a millorar, estem molt contents amb el rendiment dels jugadors i com comencen a posar en pràctica el què es fa als entrenaments.

AE Minguella - Joventut Badalona

10-03-2023

Tercera jornada consecutiva contra el mateix equip. Ens va costar molt entrar en el partit i jugar en equip, però quan vam entrar en dinàmica, tots els nens van fer un gran esforç per posar en pràctica el joc en equip i la defensa. Tot i que juguéssim contra un equip superior, van lluitar tot el partit i van ser capaços d’anotar algunes cistelles. En atac ens falta passar-nos més la pilota però estem contents.

AE Minguella - AB Bufalà

10-03-2023

En el segon partit de la jornada ens vam enfrontar amb un equip amb molts jugadors i nosaltres només érem 5. 
Ens va costar molt sortir del nostre camp i connectar passes seguits i això va fer que l'equip es desanimés una mica. Però s’ha de destacar l’esforç dels 5 nens que van haver de jugar tot el partit i van mantenir-se actius durant els 50 minuts. De nou tots els jugadors van poder gaudir del bàsquet contra altres equips de Badalona.

AE Minguella - Penya

06-02-2023

Partit super disputat on em començat freds i ens ha costat entrar pero a base de defensa hem aconseguit recuperar moltes pilotes. Hem aconseguit tenir molta presència a camp contrari. Tot i així encara ens falta millorar en el passe. En resum ha sigut un partit molt positiu on els nens han gaudit i competit molt.

 

AE Minguella - Badalonès

06-02-2023

Partit molt igualat contra un rival del mateix nivell que nosaltres.

Aquest ha estat el segon partit que ha afrontat el grup i ho han fet molt bé. Encara falta que tothom qui està a pista s'impliqui, ja que hi ha jugades en què tenim jugadors despistats. Igual que en el primer partit, cal insistir en fer les passades a tots els companys, ja que hi ha masses vegades que les passades son només entre dos dels jugadors que estan jugant.

Trobada de Reis BBB

10-01-2023

A la trobada de reis d’escola de basquet ens vam enfrontar contra dos equips que eren bastant superiors a nosaltres, però igualment vam posar en pràctica tot allò que havíem treballat abans de les vacances. Els nens van començar a millorar a l’hora de treballar per rebre i de jugar en equip amb tots els companys. Està clar que cal millorar algunes coses, però dins del propi partit, van anar millorant.
Sense importar el resultat s’ho van passar molt bé i van gaudir del bàsquet amb els seus companys.

AE Minguella - Salesians Badalona

13-11-2022

Partit en el que els nanos han gaudit molt i han col·laborat molt entre ells. Ens hem vist beneficiats ja que l’equip contrari només disposava de 4 jugadors i cap canvi llavors això ens ha ajudat. Tots els nostres han participat en el joc i s’han vist las coses que treballem als entrenaments per tant estem contents.

AE Minguella - Sant Andreu Natzaret

Partit més entrebancat on no hem aconseguit tot el que ens agradaria amb pèrdues de pilota que pensàvem que ja teníem superades, tot i això tots els nens han gaudit del bàsquet i han ajudat a l'equip.
A seguir treballant i que els nens segueixin gaudint que és el més important.

AE Minguella - UB Llefià

24-10-2022

Primer partit de la temporada. Els nens venen amb molta il·lusió i ganes de jugar. Durant el partit hem vist coses molt positives, els nens apliquen el que hem estat treballant i aconseguim que uns quants anotin. En atac es comencen a passar la pilota però encara ens falta polir el bot en alguns jugadors. En defensa tenim a tots el jugadors endollats intentant robar la pilota, potser amb massa intensitat alguns, però encara ens falta defensar cada un al seu.

Bones sensacions i els nens han gaudit que és el més important.

AE Minguella - Col·legi Cultural

24-10-2022

Primer partit de la temporada i els nens venen amb molta il·lusió i ganes de jugar.

En aquest partit han anotat pràcticament tots els jugadors i això ens agrada, però hi ha hagut alguns errors en atac que pensàvem que ja havíem superat, com per exemple moure'ns per rebre quan treiem de banda o fons. En defensa bastant millor que en atac tot i algunes desconnexions.

Partit molt positiu ja que quasi tots han anotat i han marxat molt contents.