Cròniques Infantil A masculí

AE Minguella 66 - El Círcol 40

28-11-2022

Joventut Badalona 58 - AE Minguella 80

21-11-2022

Inici força bo. Sortim concentrats, cosa que portavem partits sense fer-ho i tenim la recompensa de trencar el partit al tercer quart.

En defensa, pressionem i saltem al 2c1 i això ens permet recuperar pilotes i anotar bàsquets fàcils.

En atac, ens segueix costant el joc sense pilota, no ens movem. Tot i això, sempre busquem una passada més per buscar la millor opció alliberada.

Hem de millorar les desconnexions defensives i no relaxar-nos ja que donem vida al rival i ens fa patir una mica.

Seguim treballant.

AE Minguella 93 - CB Cerdanyola 49

14-11-2022

Nova victòria que cada cop ens deixa més clar que som superiors als rivals de la lliga.

En línies generals no fem un bon partit. Mal inici, com de costum, però a la mínima que ens posem tots a treballar aconseguim marxar en el marcador.

Per a nosaltres la defensa és la clau ja que ens permet córrer al contraatac i generar accions de superioritat. En atac, ens costa molt posar en pràctica tot allò que treballem als entrenaments, ja sigui per diferència de nivell o simplement perquè no volem.

Tot i això, hem de seguir treballant fer poder aconseguir tot allò que volem.

AE Minguella 79 - UE Sant Cugat 39

07-11-2022

Inici de partit molt fred. Comencem poc concentrats i cometent errors. Mica en mica, amb l’ajuda de petits reptes per quart, aconseguim motivar-nos per posar-nos a treballar. Això provoca una millora de l’equip i agafar una distància massa còmode.

Acabem la primera volta amb un balanç de 5-0. Tot i el resultat i la classificació queda MOLT per treballar.

Seguim!

Sant Gabriel Ripollet 54 - AE Minguella 65

24-10-2022

Partit on anem de més a menys.

Inici força bo amb una bona defensa que ens permet recuperar pilotes i córrer al contraatac. En estàtic som capaços de donar una passada més i buscar el jugador alliberat.

Segona part, ens conformem amb la diferència que havíem agafat i un cop més donem vida al rival. Per sort, en el tram final sabem controlar el partit i no patim tant.

Hem de seguir controlant aquestes desconnexions i sempre voler anar a més. No podem ser així de conformistes pensant que només fent la feina 4 quarts ja és suficient.

Seguim treballant!

El Círcol 43 - AE Minguella 53

17-10-2022

Partit per oblidar.

En cap moment som capaços de demostrar el nostre joc, d’imposar el ritme que volem… en definitiva, res.

Cometem molts errors tant en atac com en defensa i això fa que li donem vida al rival i només acabem amb un +10 en el marcador. Basicament treiem el partit perquè som superiors però, penso que no ens mereixíem guanyar per tal d’adonar-nos que si no treballem durant el partit i minimitzem errors, ens poden passar aquestes coses.

Seguirem treballant perquè no torni a passar.

AE Minguella 96 - Joventut Badalona 46

10-10-2022

Partit que comencem poc concentrats i això fa que sigui un intercanvi de cistelles els primers minuts.

Mica en mica, pugem el nivell defensiu i això ens permet recuperar pilotes i poder córrer al contraatac. En atac, molt bona circulació de pilota, sempre buscàvem una passada més i trobàvem accions bones de tir o 1x1.

Molt bon partit de tots els jugadors.

CB Cerdanyola 49 - AE Minguella 77

03-10-2022

Primer partit de lliga d’una nova temporada.

Tot i el resultat, no comencem amb gaires ganes de treballar. Durant els 6 primers quarts, anàvem fent de tu a tu ja que cometíem errors de passades i finalitzacions. No estàvem posant en pràctica res del que portem treballant tota la pre-temporada i els anys anteriors.

En els dos últims quarts ens comencem a activar i ens posem el mono de treball per arribar a la diferència final.

Partit per esborrar, hem de seguir treballant per atrevir-nos a fer coses i, sobretot millorar la nostra desconnexió que en algun partit ens passarà factura.

Seguim!!