Cròniques Pre-Mini C masculí

CB Gavà 39 - AE Minguella 27

30-01-2023

Seguim amb la mala dinàmica d'entrenaments. Portem desde que tornem de vacances molt dispersos i mandrosos a l'hora de treballar durant la setmana, i pretenem que el partit vagi bé, i no. Degut a la mala dinàmica de la setmana, en el partit no demostrem res del què portem treballant tot l'any. Fem el pitjor partit de tota la temporada en el que semblem encara nens d'escola de bàsquet. Hem de tornar a la dinàmica d'abans de vacances.

AE Minguella 46 - Lliçà d'Amunt 27

23-01-2023

Primer partit de la segona volta, i primer després de les vacances. En tot el Nadal no hem entrenat, i les setmanes prèvies al partit no hem estat gaire centrats en treballar i això ens portava a pensar que no anirien les coses gaire bé. Però un cop més els nens han demostrat que tot i que ens falta molt per treballar, el caràcter i l'actitud en els partits son impecables. La defensa, el compartir la pilota i el ser més verticals a cistella fa que ens podem endur la victòria, però l'important és la millora setmanal que portem. Tot i que l'actitud durant la setmana és molt millorable, seguim millorant.

Poc a poc i bona lletra, seguim!!

Mataró Parc Boet 14 - AE Minguella 55

19-12-2022

Últim partit de la primera fase. Anem al camp d'un rival físicament superior i que gran part dels jugadors eren de segon any. Que ens trobem aquest tipus de rival ha estat habitual a la primera fase, i ja no ens intimida.

Vam sortir valents i molt generosos entre nosaltres. Vam ser capaços de ràpidament treure un avantatge còmode, i per tant vam aprofitar per provar coses que portàvem temps treballant però que encara ens costa, com per exemple certs gestos de tècnica individual.

Acabem la primera fase molt contents de la nostre progressió i esperem seguir així al llarg de l'any.

AE Minguella 31 - Bàsquet Alella 36

05-12-2022

Tot i el resultat, és un dels partits que més contents sortim. Al davant teníem un dels dos rivals de segon any que tenim al grup i que físicament són superiors. Encara que érem conscients de la diferència física, cap dels nens va sortir intimidat, tot el contrari vam ser super valents i no vam deixar de treballar res del què volíem. Cal destacar que és un rival contra el que en el seu camp vam perdre de 35 punts, i a casa només hem perdut de 5. Hem de seguir treballant igual ja que creiem anar en la direcció correcta.

UB Sant Adrià 12 - AE Minguella 62

28-11-2022

Ens enfrontàvem al rival més petit del grup. Tots els seus jugadors menys un parell fan 2n de primària. Tot i així, vam sortir molt motivats i concentrats. Tant era la nostra concentració i bona actitud que en tota la primera part no vam encaixar cap cistella. Vam ser capaços de compartir la pilota i defensar cadascú al seu, dos dels nostres primers objectius i conceptes que estem treballant més. Aquesta victòria ens serveix per estar encara més motivats i seguir treballant com ho estem fent.

Bàsquet La Vallalta 70 - AE Minguella 38

21-11-2022

Un rival d’una altra lliga. És el rival que segurament quedi primer de grup, físicament molt superiors i tots els jugadors eren d’un curs més que nosaltres. Tot i ser un fet molt diferencial, estem molt contents amb l’actitud dels nens ja que res d’això els intimida i ells surten a passar-ho bé i donar el seu màxim. Vam ser capaços d'intentar posar en pràctica les coses que anem treballant durant la setmana i que poc a poc van sortint. Hem de seguir treballant així.

AE Minguella 56 - Vilassar de Dalt 20

14-11-2022

Molt bon partit dels nens. Davant teníem un rival del nostre nivell. Sortim, com ja comença a ser costum, molt actius en defensa i ja assolint a que cadascú defensa a un jugador rival. En atac els primers quarts, vam estar un pèl egoistes i no vam circular gens la bola. Poc a poc però vam tornar a la nostra línia de treball i això ens va portar a marxar en el marcador i assolir un bon avantatge en el marcador. Com a punt negatiu, no vam ser gaire valents i no vam pendre gaire "riscos" per al nostre nivell. Tot i així contents amb la feina, seguim.

AE Minguella 37 - Mataró Parc Boet 18

07-11-2022

Victòria contra un rival físicament molt superior a nosaltres.

Com quasi cada partit, ens trobem un rival molt més gran que nosaltres, ja sigui perquè la gran majoria tinguin un any més que nosaltres o simplement som baixets. Això però ja ens ha deixat d'importar i fa que treiem més caràcter del que ja tenim de per si.

Comencem però adormits, i ens costa molt passar la pilota i aixecar el cap, cosa que des de principi de temporada portem treballant. A poc a poc però compartim més la pilota i com a resultat aconseguim tirar tots i gaudir jugant.

Una setmana més veiem com anem millorant i sortim tots contents i amb la sensació que ens ho hem passat tots bé que és l'important.

Bàsquet Alella 52 - AE Minguella 29

24-10-2022

El marcador no reflecteix com ens sentim després del partit. Ens trobem un rival físicament massa superior a nosaltres, ja que era un equip mixte i tots d'un any més.

Comencem el partit un pèl cohibits i amb un pèl de por, però que ens va durar només el primer quart. La pilota, però els primers quarts no volia entrar, i acabem la primera part -20 al marcador. El resultat no estava sent just però tot i això estàvem tots animats, i a la segona part vam seguir lluitant, i demostrant caràcter, cosa que no ens podem queixar perquè sempre fem, i només la perdem de 3 punts.

Acabem molt contents perquè les coses que treballem les seguim intentant i perquè cada cop sembla que els nens treuen més caràcter. Hem de seguir treballant com ho estem fent.

AE Minguella 60 - UB Sant Adrià 10

17-10-2022

Segon partit seguit a casa. Veníem d'una bona setmana d'entrenaments a l'hora de treballar, no tant en tema comportament, que hem tingut alguns problemes. Tot i així fem un molt bon partit i és el primer partit on aconseguim tancar marcador. Ja que cada cop més ens passem la pilota i ens acostumem a jugar partits.

Avui però marxem amb regust amarg perquè no tots marxem satisfets, però millorarem aquests problemes de comportament amb el temps.

AE Minguella 28 - Bàsquet La Vallalta 36

10-10-2022

Els nervis del primer partit ja no hi eren, però aquest cop el rival ens va intimidar. El rival era de segon i la gran majoria dels seus jugadors eren molt més grossos que nosaltres. Això va fer que sortíssim cohibits i amb "pors". Poc a poc però vam aconseguir fer el nostre joc i retallar una mica la diferència en el marcador.

Tot i així vam perdre però vam marxar contents ja que tots estàvem contents de la nostra feina feta i ens ho vam passar d'allò més bé.

Vilassar de Dalt 29 - AE Minguella 65

03-10-2022

Primer partir federat que jugaven els nens i això comportava que estiguéssim nerviosos i amb moltes ganes de jugar. Tot i així vam estar posant en pràctica tot el que vam estar treballant el primer mes d'entrenament que bàsicament era passar-nos la pilota i saber qui havíem de defensar.

Fruit de la bona feina vam aconseguir guanyar el partit, tot i que el més important per a nosaltres era que ningú marxes enfadat i tothom s'ho passes bé i això si que ho vam aconseguir.