Cròniques Pre-Mini femení

Ajornat

30-01-2023

AE Minguella 49 - Bàsquet La Vallalta 15

23-01-2023

Sortim molt contentes d'aquest primer partit on les jugadores han posat en joc moltes de les coses treballades durant aquestes setmanes tècnicament parlant.

Segueixen millorant tant individualment com col·lectivament.

El fet de veure que comencen a competir i a aprendre com jugar cada vegada una mica més, es nota en la confiança en elles mateixes.

Vam ser bastant superiors a aquest equip, i tot hi la nostra falta d'encert de bons tirs que vam tenir vam quedar 49-15.

Seguim!

FC Martinenc 39 - AE Minguella 22

19-12-2022

Sortim molt contentes d'aquest partit, ja que l'actitud i les ganes de les jugadores per competir el partit han sigut excel·lents.
Aquesta motivació per part d'elles ens va fer veure una gran millora en el joc en equip i ens van sorprendre a nivell individual.
Hi van haver moments on vam estar per davant del marcador tot i que no ho vam saber mantenir fins al final, partit ajustat fins els dos últims quarts que ens van passar per davant el marcador.
Vam tenir molt poc encert per la quantitat de bons tirs que vam realitzar.
Fem un pas endavant després d'aquest últim partit per a la següent fase. Seguim!

AE Minguella 15 - Safa Claror 65

05-12-2022

El partit de tornada contra el Safa Claror, seguim veient una diferència de nivell, són superiors a nosaltres, però les jugadores no baixen el cap i segueixen lluitant per competir el partit.
A nivell de joc van estar poc encertades tant en els passes com en els tirs.
Seguim amb aquesta actitud!

Descansa

28-11-2022

Lluïsos de Gràcia 64 - AE Minguella 14

21-11-2022

Veiem una millora a nivell de joc i individualment, tot i així és un equip superior a nosaltres.
Poc a poc anem millorant tant individualment i com a equip. Comencen a entendre el que és formar part d'un equip de bàsquet.

AE Minguella 11 - SESE 61

14-11-2022

En el partit de tornada contra el SESE aconseguim anotar-los el doble de punts que en el primer partit. Veiem millora en les nenes, però amb la diferència de nivell no vam poder competir-lo.

AE Minguella 38 - FC Martinenc 67

07-11-2022

Primer partit que podem competir. Tot i ser superiors a nosaltres, aconseguim anar empat quasi bé tot el partit, però als últims quarts se'ns van escapar.

Partit molt positiu per les nenes ja que aconseguim anotar 38 punts i aprenen el que és poder competir un partit i donar-ho tot. Seguim!

Safa Claror 53 - AE Minguella 13

24-10-2022

Sortim contentes d'aquest partit on veiem una gran millora per part de l'equip. Veiem que augmenta la participació de jugadores que cada vegada s'atraveixen més tant en l'atac com en la defensa. Tot i així també eren superiors a nosaltres. Seguim!

Descansa

17-10-2022

AE Minguella 10 - Lluïsos de Gràcia 60

10-10-2022

Un segon partit per a les nenes contra un altre rival de segon any i molt superior a nosaltres. No hi podem competir encara. Tot i així en treiem de positiu l'actitud de les nenes, que no es desanimen i segueixen donant tot el saben. Veiem bastanta millora respecte al primer partit tant individualment com en el joc de l'equip. Poc a poc.

SESE 56 - AE Minguella 6

03-10-2022

Primer partit del Pre-Mini Femení de la temporada VS SESE contra un rival molt fort, tant físic, tàctic com psicològicament.

Jugadores de segon any contra les quals no podíem competir. Ens ha servit perquè vegin la realitat dels partits, i adonar-se'n de que ja no estan a escola de bàsquet.

De cada partit se n'aprèn. Poc a poc.