Cròniques Mini A femení

AE Minguella 55 - CB Calella 60

20-03-2023

Molt bon inici de partit per la nostra part.

Hem lluït un molt bon joc col·lectiu i estàvem despertes i atentes en defensa.

Malauradament, quan el contrincant s’ha tancat en defensa, ens ha constat molt arribar a cistella i ha afluixat el nostre avantatge al marcador.

Tot i això, aquesta nova situació ens ha permès treballar la nostra concentració i la gestió de les situacions contràries, on hem presentat molta millora, ja que (dins de l’esperable) hem pogut mantenir el ritme del partit.

En general, malgrat l’amarg resultat, ha estat un molt bon partit.

AE Minguella 87 - CB Argentona 58

13-03-2023

Molt bon partit.

S’ha notat molt el nostre canvi a nivell ofensiu, trobant companyes soles i treballant per generar espais.

Encara ens falta aguantar el ritme durant tot el partit, i corregir les desconcentracions que ens sentencien en defensa.

Tot i això, els punts en contra estan inflats per una jugadora que encertava des de casa seva, així que realment fins i tot la defensa ha estat molt encertada.

Draft Gramenet 57 - AE Minguella 67

06-03-2023

Jugàvem contra un rival bastant proper a nosaltres a la classificació. Així que la sola victòria ja es un èxit que ens permet mantenir i consolidar la nostra posició.

Desafortunadament, els típics errors de concentració ens han posat les coses difícils. I hem hagut d’estar recuperant el mal inici durant tot el partit.

Com a positiu, hem treballat molts conceptes nous, i malgrat costar-nos molt anotar, hem pogut demostrar superioritat tota l’estona.

Descansa

27-02-2023

CB Vilassar de Mar 28 - AE Minguella 48

13-02-2023

Considerant que jugàvem contra un rival fluix, ha estat un partit de mancances.

El camp gran i la poca concentració ens han fet ser víctimes de contraatacs fàcils, que contrarestaven amb la relativa dificultat nostra per sumar punts.

Estrictament, no ha estat un mal partit, donat que hem treballat molt obertes i la bona actitud defensiva ens feia tenir la possessió durant la majoria del partit, però sí que s'ha fet evident la baixa concentració que precipitava els atacs, resultant en errors evitables.

AE Minguella 62 - AEE Col·legi Cultural 23

06-02-2023

Molt bon partit en general. Els conceptes que teníem com objectiu els hem pogut treballar i han sortit molt bé.

Una llàstima que la resta hagi estat més fluix. Sobretot la concentració en defensa i la paciència ofensiva.

En general era un rival fàcil, però igualment sortim contents per poder posar en pràctica tot el que preparem als entrenaments.

AE Minguella 31 - Gramenet BC 53

30-01-2023

Prou bon inici de partit on hem anat fortes en defensa i ràpides al contraatac, però ens ha durat poc.

Després hem estat mes pendents de si l’àrbitre pintava o no, o de si "no se qui" es una pesada.

En resum, un desastre en concentració, fins al punt d’afectar a l'assertivitat ofensiva, on teníem tanta pressa per tirar que no ens entrava res.

CB Calella 22 - AE Minguella 53

23-01-2023

Molt bon inici de partit. Hem anat fortes i decidides i hem pogut aprofitar per treballar obertes.

No obstant, hem perdut bastant la concentració sobre la mitja i a partir de llavors ens ha costat més anar treballant els conceptes.

AE Minguella 56 - El Cìrcol 28

19-12-2022

Ha estat un partit prou fàcil, decidit des dels primers minuts.

Encara es troba a faltar una constància, sobretot els primers quarts quan sempre anem més adormides; però ens emportem com a positiu un joc molt més calmat i meditat que ens ha permès posar en pràctica conceptes de l'entrenament.

Sobretot estem molt contents amb la millora respecte la nostra última trobada, ja que malgrat mantenir un resultat semblant, hem fet un partit amb una actitud i mentalitat molt diferents.

Gramenet BC 62 - AE Minguella 50

05-12-2022

Hem començat la primera meitat massa adormides, i la diferència acumulada ens ha fet anar a remolc la resta del partit.

Com a punt molt positiu podem destacar la concentració en defensa que tantes setmanes anteriors ens ha faltat. En aquesta trobada, no només hem estat sempre a sobre de la nostra defensada, sinó que a més hem pogut mantenir el mateix ritme durant tot el partit.

L’únic inconvenient, i el motiu pel que diem que estàvem adormides a la primera meitat, ha estat l’actitud en atac, però per sort hem fet un canvi de xip a partir de la mitja part i a mesura que aquest canvi d’actitud es veia reflectit en el marcador, més ens anàvem animant, més valentes ens fèiem i més oportunitats útils extrèiem.

En resum, ha estat un partit molt profitós, ja que ens ha permès veure com canvia la situació amb un simple canvi d’actitud, a la vegada que mitigàvem les desconcentracions en defensa que ens havien portat de cap tantes setmanes.

AE Minguella 40 - AB Bufalà 58

28-11-2022

La majoria de l’estona ha estat un partit molt competit.
Veníem amb la intenció d’introduir el -treballar per rebre- al nostre joc, però malgrat encara no haver-nos sortit, hem tingut un joc ofensiu molt col·lectiu i obert, cosa que valorem positivament; deixant-nos com a única falla la la nostra vella amiga, la desconcentració en defensa.
Contant que a l’anada ens van tancar marcador, en general ens queden molt bones sensacions i ganes de veure fins on som capaços d’arribar quan aconseguim estar concentrades al llarg de tot el partit.

AE Minguella 48 - Salesians Badalona 85

21-11-2022

Ha estat un partit molt diferent les dues meitats.
El principi hem estat atentes arribant a les defenses i aprofitant espais, i ha resultat en un bon partit igualat i competitiu.
El problema ha vingut a l’altra meitat, on després de guanyarnos un seguit de contraatacs, ens hem desconcentrat i arribàvem tard en defensa.
Malgrat tot em queda una bona sensació després del partit. Hem pogut atacar amb valentia tot i ser un rival físicament superior, tenint un notable encert. I malgrat els moments en que hem estat mes despistades, hem vist que es pot plantar cara a qualsevol rival.

Draft Gramenet 26 - AE Minguella 59

14-11-2022

Ens ha costat una mica despertar-nos, com comença a ser tradició fora de casa, però quan ho hem fet hem tingut un joc impecable.
Hem aprofitar la pista gran per jugar obertes, i ens ha pogut sortir natural l'anar a robar pilotes. També hem pogut tenir la tranquil·litat per buscar companyes soles i moure ràpid la pilota, però ens segueix faltant constància i les distraccions ens surten massa cares.

El Círcol 26 - AE Minguella 52

07-11-2022

Malgrat ser l’equip més fluix del grup, ens hem relaxat en excés. Ens hem tornat a centrar més en l’arbitratge i què deia la grada que en el nostre propi joc, i això ens ha portat a desaprofitar l’oportunitat d’acumular punts en un partit fàcil.

D’una banda, cal remarcar positivament l’assertivitat en tirs lliures així com un millor joc col·lectiu que ens permetia trobar fàcilment a companyes desmarcades, però les sensacions generals queden curtes, sobretot per la falta d’aquesta concentració en defensa que ens començava a caracteritzar.

AE Minguella 39 - Gramenet BC 53

24-10-2022

Ha estat un partit molt bo. Ens enfrontàvem a les segones de la lliga i tot i això no ens hem vingut abaix i hem pogut donar el millor de nosaltres.

El major punt a destacar ha estat la nostra concentració i activitat en defensa, sobretot per haver-ho trobat a faltar en tantes trobades anteriors. Per aquesta part estem molt contents del progrés i desitjosos de veure-ho convertit en una constant.

Pel que fa al joc ofensiu, és cert que hem tingut parcials fluixos amb poca assertivitat, però son atribuïbles al cansament, al només haver anat 6 jugadores; perquè la resta de l’estona hem tingut un joc molt obert i hem pogut practicar el treballar per rebre.

En general, estem molt contents d’aquesta trobada, ja que ens demostra el nostre potencial quan ens concentrem en el joc. Només ens quedarà per veure què fem quan hi siguem totes i no tinguem l’excusa del cansament.

AB Bufalà 81 - AE Minguella 31

17-10-2022

S’ens ha ajuntat un dels equips complicats de la lliga amb la setmana de diverses lesions, fent difícil preparar als entrenaments els conceptes per posar en practica al partit.

Primerament, destacar l’ajut de les companyes del Mini B que ens han vingut ajudar després d’acabar el seu partit, i tot i això han lluitat tota l’estona.

Ens quedem com a positiu amb un joc més obert que altres dies i una millor actitud davant d’aquests tipus d’equips tan forts. Però ens segueix castigant molt el desordre en defensa.

Salesians Badalona 59 - AE Minguella 38

10-10-2022

Ha estat un partit molt intens. I poc hem pogut fer contra la talla i la força de les nostres contrincants.

No obstant això, sí que hauríem pogut fer més en la constància en defensa, donat que els únics parcials que se'ns han escapat ha estat per errors de concentració on perdíem a la nostra defensora.

Tot i això, valoro molt positivament aquesta trobada, sobretot pel nostre progrés sent aquest un equip al qual ja havíem vist la temporada anterior. En aquest context, hem millorat molt: evitant contraatacs fàcils, aconseguint rebots, atacant valents, i sobretot per la part física d'aguantar un partit en un camp llarg al qual totes han hagut de jugar 5 parcials.

Per aquest motiu, esperarem ansioses la pròxima trobada amb aquest equip, per a poder reafirmar el nostre progrés l'últim any, i per veure si som capaces de suplir les nostres carències en aquest curt termini.

AE Minguella 67 - Draft Garmenet 26

03-10-2022

Malgrat començar adormides, ràpidament hem demostrat la nostra força. Quan hem reaccionat hem pogut robar moltíssimes pilotes aprofitant els conseqüents contraatacs.

D’altra banda, hem tingut alguns quarts de desconcentració on anàvem despistades, reaccionant tard i desaprofitant oportunitats ofensives, donant aire al contrincant. Així que haurem de treballar la concentració durant tot el partit.

En general, encara ens queda bastant per treballar, com atacar obertes i aixecar més el cap per veure a les companyes, però estem molt contents de la defensa atentes i agressives, i sobretot del joc ràpid que ens ha permès aprofitar tantes situacions de contraatac.