Notícia

El Sènior A femení certifica la permanència

El Sènior A femení certifica la permanència

Alegria pel nostre primer equip femení de l’entitat, que va aconseguir mantenir plaça a Primera Catalana després de sumar una nova victòria a la pista de la Vall d’en Bas. El Sènior B femení va caure a la pista del Calella en un últim mal període.

D’altra banda, dos grans triomfs dels Sèniors masculins. L’A va guanyar realitzant un enorme partit, i aquest cap de setmana disputaran l’últim matx de lliga amb, encara opcions, a disputar les fases d’ascens a SuperCopa. El B masculí es va emportar el derbi contra el Circol B en una gran primera meitat.

Una victòria a destacar, la del Cadet A femení a la pista del Sant Josep en un partit on el domini nostre va ser des del salt inicial. També, important triomf del Júnior femení de 1r any a la pista del Blanes.

Mencionar les victòries del Júnior A femení, Júnior B masculí, Cadet B masculí i PreMini A masculí.

Per últim, l’Infantil Masculí es situa líder després de guanyar a la Penya. El Sots21 A masculí també va guanyar a la pista del Llefià, emportant-se l’average.

El dissabte els grups de I4 i I5 de l'escola de bàsquet, van jugar l'última jornada de la "lligueta" de trobades als Salesians i a la plaça del Gas.

En tots els grups s'ha vist una gran millora respecte als primers partits de la temporada i com els equips anaven madurant.

Només queden les trobades de cloenda, que es faran durant aquest maig per tancar la temporada.