Notícia

Els Sèniors A tornen a sumar, i de quina manera

Els Sèniors A tornen a sumar, i de quina manera

El femení va trencar la mala ratxa en guanyar al Sant Gervasi, líders, en un partit complet a nivell general i fent un tercer quart excel•lent en termes defensius. Èrika González i Sara Pascasi van ser les referents ofensives amb 18 i 15 punts respectivament.

Qui també agafa aire és el masculí, que tot i les baixes, va assaltar la pista del Montgat i encarar amb confiança el tram final de temporada i, especialment, el partit d’aquest cap de setmana a la pista de l’AESE. Albert Navarro va liderar l’anotació amb 14 punts, acompanyat de Sergi Rourera amb 13 punts i clau en la defensa.

En canvi, els dos Sèniors B de l’entitat no van poder treure el respectiu partit. El masculí va remuntar 18 punts a la segona part contra el Círcol, però va perdre en un final molt ajustat. El femení va pagar car uns dolents primers vint minuts per caure contra el U.E Mataró.

Una notícia positiva a destacar és el ple de victòries dels nostres tres equips que competeixen a Interterritorial. El Cadet A femení va superar de manera còmoda al Reus, de la mateixa manera que ho va fer l’Infantil A femení contra el Claret (destacant l’encert amb nou triples). El Júnior A masculí va guanyar el derbi contra el Badalonès sent superiors en tot el partit.

Destacar les victòries del Sots 21 A masculí (en el derbi contra el Círcol), el Júnior C masculí amb un triple a l’últim segon de Roger Torradeflot i la del Júnior B femení en el derbi contra el Círcol.

Aquest diumenge, el Sènior A femení al Casagemes-Albert Esteve a les 19:30h, contra l’Espanyol en un partit clau per sortir de la zona perillosa.