Notícia

Triplet de victòries dels equips d'Interterritorial

Triplet de victòries dels equips d'Interterritorial

Noves victòries de l’Infantil A i Cadet A femení i del Júnior A masculí. L’Infantil va guanyar al Sant Gervasi en un partit que va dominar-lo en tot moment i continua en la lluita de les vuit millors. El Cadet, que va guanyar el derbi contra el Sant Josep còmodament, segueix en segona posició darrere del Barça. Per últim, el Júnior A també va fer un gran partit per superar el Cervera i es situa en primera posició - a l’espera del partit pendent de la Salle Manresa-.

En competició Sènior ha estat una mala jornada a nivell general. Els quatre primers equips de l’entitat han perdut els seus respectius partits. El Sènior A i B femenins van caure, de manera molt ajustada, contra el Llefià tot i les bones reaccions per ajustar el partit als trams finals. El Sènior A masculí va perdre a la pista de l’Horta - rival directe - pagant car un parcial en contra a l’últim període. El Sènior B també va perdre, a la pista del Matadepera en un partit igualat, però continua a les primeres posicions de la lliga.

Destacar la victòria del Sots 21 A masculí a la pista del Calella que els permet continuar a dalt i entrar a la lluita per a la fase final. També, la gran victòria del Júnior B femení contra el Sant Gervasi, rival directe a la lliga.

Mencionar les victòries del Sots 21 femení, el PreInfantil masculí i el Cadet A masculí.

Per últim, fer una crida a venir a donar suport al Sènior A masculí que juga aquest dissabte, a les 19.15h al Casagemes-Albert Esteve, un partit clau contra el líder, el Masnou.