Notícia

El Cadet femení el Júnior A masculí no afluixen

El Cadet femení el Júnior A masculí no afluixen

Els dos equips que competeixen a la categoria Interterritorial segueixen el ritme de victòries i no cedeixen marge als rivals, continuant a la segona posició i en la lluita pel liderat. L’altre equip que competeix a la mateixa categoria, l’Infantil A femení, va caure contra el Boet Mataró en un partit que es va decidir pel mal tercer quart.

Jornada negra pels quatre equips sèniors. Els quatre equips que formen les primeres plantilles de l’entitat van perdre els seus respectius partits. Tots de manera ajustada, arribant als finals de partit en màxima igualtat. El Sènior A masculí va caure a Lloret després d’anar els tres primers quarts per sobre al marcador. El Sènior B va tenir el tir decisiu per guanyar al líder, però no va tenir encert. En el femení, el Sènior A va fer un gran esforç per a la remuntada, però la moneda va caure al costat del Lloret. El Sènior B se li va escapar el partit a falta de tres minuts per acabar.

Mencionar els triomfs del Mini A femení, el Júnior A femení i el PreMini C masculí. El Sots-21 A masculí va aconseguir una victòria molt important al camp de l'Ametlla que els premia amb el lideratge del grup.

Destacar la victòria dels Sots-25 masculí a la pista de l’Alella en el debut de Sélop com a entrenador i la ratxa de Pau Redon amb 24 punts.