Notícia

Trobada de Reis BBB Escola de bàsquet

Trobada de Reis BBB Escola de bàsquet

Aquest dissabte 7 de gener, al pavelló de Montigalà, s'ha jugat la trobada de Reis del BBB.

Ha començat la jornada 2n jugant un format torneig amb 3 partits. El primer ha estat contra la Penya, que ha tingut el marcador empatat fins als últims instants; la Penya ha anotat i ha guanyat. Tot seguit ha jugat contra el Llefià. Hi ha hagut alts i baixos, però l'equip ha estat superior. Per últim, s'ha enfrontat al Badalonès.

Quan ha acabat el torneig ha estat el torn de 1r. El grup blau ha jugat contra el Fuster, un equip molt intens en defensa i que ha posat les coses difícils per poder arribar a cistella. Tot seguit el grup blanc, que havia de jugar contra la Penya, ha jugat contra un combinat de la Penya i el Fuster per les baixes. El partit també ha estat travat per la intensitat del rival, tal i com ha passat amb el grup blau. Estem convençuts que aquests partits serviran per posar més intensitat i defensar sobretot sense fer personals.

A la tarda ha iniciat la jornada P4 blau. Han jugat el seu primer partit i ha costat bastant que els infants botessin, però tot i així les entrenadores s'han mostrat contentes perquè tots els participants han jugat i tocat la pilota.

Tot seguit ha estat el torn dels grups de P5 blau, que ha jugat contra el Círcol. Per alguns jugadors ha estat el primer partit de la temporada i ha costat que agafessin el ritme. Després però, tothom ha anat entrant i tant la defensa com l'atac han estat més fluids.

Al mateix temps ha jugat el grup de P4 blanc contra la Penya. Tots els integrants de l'equip posen molt d'interès i això ha permès la millora del grup.

Per últim, han tancat la jornada P5 i P4 blancs. P5 blanc ha jugat contra el Sant Andreu. El partit ha estat una mica curiós perquè al rival li faltaven jugadors i n'hem cedit 3 per poder fer 5x5. Al principi del partit hi havia una mica de confusió, però després tot ha anat sortint.

El grup de P4 blanc també ha jugat contra el Sant Andreu, i com que era el segon partit que jugaven, molts jugadors ja estaven cansats. Després d'haver jugat els primers partits, estem orgullosos del creixement del grup.