Notícia

Es presenten les remodelacions previstes a Casagemes-Albert Esteve

Es presenten les remodelacions previstes a Casagemes-Albert Esteve

El dijous 10 de novembre 2022 es va fer un acte per presentar les remodelacions previstes al poliesportiu Casagemes-Albert Esteve.

L'acte va ser a càrrec de l'alcalde de Badalona, Sr. Rubén Guijarro i del Comissionat de la Copa del Rei, Sr. Quim Padrós i es va fer al mateix poliesportiu. També hi eren presents la regidora d'esports Sra. Teresa González i el Sr. David Torrents, regidor de districte.

Es remodelaran un total de sis poliesportius de Badalona (Montigalà, Bufalà, Llefià, Joaquim Blume, La Plana i Casagemes-Albert Esteve) amb un pressupost total de 3,6 milions d'euros, 680.000 dels quals es destinaran a Casagemes-Albert Esteve. Està previst que les obres comencin a finals de novembre o principis de desembre.

De forma resumida, les remodelacions de Casagemes passaran per:

- Reforma de façanes i cobertes: neteja de grafitis, pintat general, reparació de vidres trencats, segellat de juntes (goteres)

- Renovació equipament esportiu: cortines de separació de pistes, elements per a la taula d'anotadors, banquetes, taulells de bàsquet, anelles, xarxes, proteccions i nous marcadors per a les pistes transversals

- Instal·lacions: substitució de les lluminàries de vestidors, zones comuns i pistes. S'instal·laran de tecnologia LED

- Reforma d'interiors: pintat, nou parquet, remodelació de vestidors (enrajolats, paviments, sostre i aparells sanitaris) i subtitució del mobiliari dels vestidors.