Notícia

Torna el Campus d'Estiu amb força

Torna el Campus d'Estiu amb força

El dilluns 27 de juny ha començat el primer torn del campus d'estiu 2022 de l'AE Minguella.

La setmana ha estat plena d'entrenaments, concursos, activitats a l'exterior i noves amistats que quedaran per sempre. Fins i tot hi ha hagut temps per refrescar-se a la platja o a la piscina.

El dilluns es va tornar a viure un gran ambient de bàsquet al pavelló Casagemes- Albert Esteve. Després de 2 anys, en què hi ha hagut limitacions d'aforament, tots els participants del campus han pogut reunir-se de nou dins del pavelló i començar el dia amb uns tirs o jugant partidets entre membres de diferents edats abans de repartir-se amb els grups corresponents.

Durant aquesta primera setmana s'ha fet treball per estacions, circuits de bot, exercicis de passades i els esperats concursos de 3x3, 5x5 i triples. El dimecres, els grups de pre-minis i minis han pogut gaudir de l'experiència de fer una sortida i anar a jugar a una pista pública exterior. El dijous, el grup de tecnificació va fer una jornada multiesportiva a la pista Iris.

La setmana s'ha acabat amb la sortida del grup de grans al Boting. Han pogut desconnectar de la intensitat a pista i gaudir d'una estona diferent.
Esperem que tothom recarregui les piles aquest cap de setmana per començar dilluns amb molta energia.