Cròniques Escola Bàsquet 2n

AE MINGUELLA - UB LLEFIÀ

13-03-2023

El partit molt bé.

A partir del minut 10 hem tret completament el bot per potenciar el moviment de la pilota i que la toqués tothom. Ha sortit molt be i aconseguíem trobar bones opcions de tir compartint la pilota entre tots. D'aquesta manera hem aconseguit que casi tots fiquessin un bàsquet.

Molt contents amb el partit i molt contents amb l'actitud de tots els jugadors per ajudar als companys a ficar bàsquet.

AE MINGUELLA - AE BADALONÈS

06-03-2023

Partit en el qual tots dos equips hem tingut només 5 jugadors. Nosaltres amb vàries baixes per malaltia.

Durant la primera part hem jugat molt bé, tant en defensa com en atac. Mentre atacàvem vam moure bé la pilota. A la segona part es va notar que no teníem canvis i cada cop els hi costava més arribar.

Van lluitar tot el partit tot i el cansament.

ADE FUSTER - AE MINGUELLA

13-02-2023

Vam millorar bastant en el rebot i en el moviment de pilota respecte al partit de la setmana passada contra els Maristes. Seguim tenint "despistes" en defensa de no saber a quin jugador defensa cadascú, però hi haver una millora respecte l'últim partit.

AE MINGUELLA - MARISTES ADEMAR

30-01-2023

Partit jugat en una hora inusual després de sortir de classe, cosa que va provocar que els nens estiguessin adormits tant en defensa com en el rebot. Ara a seguir treballant i a esperar el proper partit.

Trobada de Reis BBB

10-01-2023

Vam anar de més a menys. Vam estar molt bé al primer partit i vam anar a menys en els següents degut al cansament. Respecte altres partits hem millorat bastant en l'aspecte defensiu, ja no anem tant darrera la pilota sinó que cadascú defensa al seu i en atac ens falta tenir més encert sobretot en situacions de 1c0.

Joventut Badalona Verd - AE Minguella

21-11-2022

Tercer partit de la temporada contra el Jovetut de Badalona.

S'ha de destacar positivament com els jugadors busquen fer-se passades entre ells, encara que a algú li costa demanar la pilota. Tot i veure un progrés respecte als altres partits, s'ha de seguir millorant la defensa individual i el rebot.

Destacar també les moltes baixes que vam tenir.

Salesians Badalona - AE Minguella

05-11-2022

Partit similar al primer que vam disputar. Al principi estaven una mica adormits però la segona part força bé. Els jugadors han d'entendre que en defensa cadascú ha de defensar al seu però en general estem contents de l'evolució.