Cròniques Mini A masculí

CB L'Hospitalet 68 - AE Minguella 84

30-01-2023

Victòria que necessitàvem jugadors i entrenadors. Reforç molt positiu per continuar creient en les nostres idees.

Partit competit que tanquem molt bé en els dos últims períodes. Els millors trams del partit han sigut quan hem compartit la pilota de forma ràpida, com tant insistim.

Cal seguir treballant. Ni al final de la primera volta érem tan dolents, ni ara som tan bons.

Descansa

23-01-2023

Joventut Les Corts 109 - AE Minguella 59

19-12-2022

Nova derrota per tancar la primera fase. Comencem agafant-nos al partit, arribant al descans amb un -15 que passa a -40 gràcies a un 24-0 en el 5è quart. Sent 8, els jugadors acaben molt desgastats. Moltes coses a millorar.

AE Minguella 35 - UE Montgat 85

05-12-2022

El rival ha estat molt per sobre. Tècnica i físicament. Però, a més a més, ens han guanyat en ganes de lluitar i voler fer les coses bé. No ens ho podem tornar a permetre. Toca fer autocrítica.

CB Granollers 92 - AE Minguella 43

28-11-2022

Cometem els mateixos errors de setmanes anteriors. Impossible competir partits en aquesta lliga sense caràcter i ganes de lluitar. Prova d’això és el partit d’anada, el qual vam competir i tenir la possibilitat de guanyar.
Moltes coses a millorar. Seguim treballant.

CB Argentona 85 - AE Minguella 44

21-11-2022

Partit poc competit des de l’inici. Sortim adormits i som incapaços de superar una pressió molt ben treballada.
A més a més, ens costa molt jugar en atac. Falta dinamisme i velocitat de pilota.
Seguim treballant!

AE Minguella 42 - CB L'Hospitalet 77

14-11-2022

Molt bon partit contra el millor rival de la lliga. Competim sis quarts, amb moments per sobre al marcador. No aguantem l’alta exigència física, i ens perjudica molt en els dos últims quarts.
La línia de treball és aquesta. Cal millorar la passivitat d’alguns en atac.
Seguim treballant!

AE Minguella 64 - Joventut Les Corts 89

07-11-2022

Partit complicat. Per fi ens trobàvem amb un rival amb condicions semblants. Però no hem sabut trobar-nos durant el partit i tampoc hem estat a l’alçada, ells sí. Ens ha castigat molt una mala defensa d’1c1.

UE Montgat 82 - AE Minguella 32

24-10-2022

Plantejàvem aquesta setmana sabent que si volíem competir havíem de ser sòlids en tres aspectes: balanç defensiu, defensa d’1c1 i dinamisme en atac. Avui que ens ha fallat? Això mateix.

Hem sortit amb por, molta por. No hem sigut capaços de competir. Si a la primera part ja perds de 45, és molt complicat jugar…

Ells són bon equip, però no tan millors. I la segona part ho demostra, que sense jugar com sabem jugar, només la perdem de 15.

Cal fer autocrítica i aprofitar aquesta oportunitat per créixer. Necessitem caràcter competitiu.

AE Minguella 71 - CB Granollers 83

17-10-2022

Derrota amb sabor a victòria. Hem jugat de tu a tu contra un equip amb molt de talent, però sobretot, molt ben treballat.

Contentíssims amb la feina feta avui. Per moments per sobre en el marcador, sent capaços de mostrar un joc col·lectiu molt bo.

Estem molt orgullosos del treball realitzat. Ens ajuda a continuar creient en les nostres idees.

AE Minguella 49 - CB Argentona 72

10-10-2022

Dura derrota. Amb un -9 abans del 7è quart, tornem a deixar-nos anar una setmana més. Les desconnexions constants que tenim en defensa ens impossibiliten anar per dalt en el marcador, els rivals ens anoten amb molta facilitat.

Tot i això, mirem la part positiva. Hem competit durant molts moments del partit contra un rival molt ben treballat. Molts han tret el caràcter lluitador que estem buscant. Com a entrenadors, sabem que encara és molt d'hora, acabem de començar i portem només dos partits amb aquesta exigència. Amb temps, començarem a adonar-nos i demostrar que podem competir a qualsevol.

CB L'Hospitalet 94 - AE Minguella 44

03-10-2022

Cop dur de realitat.

Bona primera part, jugant de tu a tu contra un rival molt talentós. (40-27).

Segona part, amb un primer parcial negatiu ens venim avall, i deixem de ser l'equip unit i capaç de lluitar que som. La majoria dels punts rebuts han estat a base de guanyar-nos les esquenes.

Aquest any, en aquesta lliga tan exigent, no ens pot faltar caràcter per lluitar cada pilota, i avui no l'hem tingut.

Bona oportunitat per adonar-nos que hem de voler lluitar cada segon dels vuit quarts.

La bona notícia? Només podem anar cap amunt. Som-hi equip!