Cròniques Junior C masculí

AE Minguella 42 - Bàsket Esplugues 68

28-11-2022

CB Ciutat Vella 46 - AE Minguella 64

21-11-2022

Partit molt seriós de tots els jugadors aportant en diferents facetes del joc.

Primer partit que guanyem els 4 quarts i primer partit que anotem més triples que el rival.

Aquesta setmana a part de controlar el joc també vam controlar el marcador.

Cada setmana sumem més jugadors per a aconseguir els objectius marcats per aquesta temporada.

L'equip continua creixent.

AE Minguella 49 - A.E.S.E 60

14-11-2022

Derrota contra el líder que segueix sense perdre cap partit.

Partit bastant seriós, sobretot en defensa, contra un equip que portava una mitjana de més de 80 punts per partit. En defensa vam aconseguir l'objectiu que ens vam plantejar.

El nostre taló d'Aquil·les, una vegada més, van ser els tirs lliures i baixa anotació de tirs de tres punts. Com cada setmana, guanyem o perdem, sempre tenim pitjors percentatges que els rivals en aquests dos apartats.

Quan siguem més efectius tot serà menys complicat.

AE Minguella 55 - CB L'Hospitalet 52

07-11-2022

Primera victòria com a locals. Felicitats equip.

Bon partit en línies generals en el qual vam poder aplicar tot l'entrenat durant la setmana. El ritme del partit sempre va ser nostre i en defensa van controlar els seus jugadors més ofensius deixant al rival per sota de la seva mitjana anotadora.

Vam guanyar els parcials gràcies a no perdre pilotes, un factor que anem millorant partit darrera partit.

L'últim parcial el vam perdre per la manca d'encert en els tirs lliures. Aquesta setmana no vam arribar al 30%.

A.Bàsquet Bufalà 57 - AE Minguella 56

24-10-2022

Partit jugat de tu a tu contra un dels equips més sòlids de la categoria com a locals.

Malgrat la derrota vam millorar el balanç de pilotes perdudes/recuperades, l'atac 5x5 evitant els contraatacs del rival i com el control del rebot defensiu. Només el desencert en els tirs lliures ens va privar de la victòria.

Orgullós del treball dels 12 jugadors. Estic convençut que les victòries arribaran.

Ànims a tots!!!

AE Minguella 41 - Roser 49

17-10-2022

El resultat final no va reflectir la igualtat entre els dos equips durant els 40 minuts. El seu màxim avantatge va ser el resultat final.

Nosaltres vam tornar a sortir concentrats i durant els primers 20 minuts el control del partit va ser nostre amb rendes no superiors als 6 punts. El baix percentatge dels tirs lliures ens va privar d'avantatges més àmplis que haguessin fet justícia a l'esforç, l'entrega i la intensitat dels nostres jugadors.

Durant els següents 20 minuts el guió del partit va canviar. Vam anar sempre a remolc per culpa de les pèrdues de pilotes, entrades fallades en contraatac i a la defensa zonal que ens va plantejar el rival. Malgrat tots aquests inconvenients mai vam renunciar al partit que es va acabar decidint en l'últim minut i mig.

Hem de trobar l'equilibri entre el nostre esforç i la nostra eficàcia de cara a cistella.

Gramenet BC 52 - AE Minguella 53

10-10-2022

Primera victòria de la lliga. Primer partit en el qual aconseguim imposar el nostre ritme des de l'inici però el poc encert va fer que no es reflectís en el marcador el control del partit. Quatre minuts de desconnexió abans del descans ens van obligar a remuntar 9 punts en la segona part.

Molt content perquè l'equip no es va arrugar, va demostrar personalitat i minut a minut vam anar reduint el desavantatge fins a aconseguir posar-nos per davant en el marcador. El partit el vam haver de guanyar dues vegades pel nostre desencert en els tirs lliures en l'últim minut i en la pròrroga que ens va portar a un final igualat. Aquesta vegada la sort va estar de la nostra part.

AE Minguella 48 - AB Sant Adrià 59

03-10-2022

Segon partit, segona derrota repetint els mateixos errors. Rival superior en intensitat i ganes que es va reflectir en el marcador en els tres primers quarts.

L'últim quart només va servir per a maquillar el resultat. Ens costarà acostumar-nos a l'exigència física de la categoria, però estic convençut que la majoria dels jugadors ho aconseguiran.

Diumenge que ve una altra oportunitat per a reivindicar-nos i aplicar els conceptes que treballem durant els entrenaments que és el veritablement important. La millora individual ens portarà a la millora col·lectiva.

BF Cornellà 57 - AE Minguella 56

26-09-2022

Primer partit oficial de la temporada i primera lliçó. En les primeres parts es perden els partits i en les segones es guanyen.

L'equip va mostrar dues cares. Els dos primers quarts els regalem, sent inferiors al nostre rival tant en defensa com en atac. En les dos últims quarts juguem amb l'esperit necessari per competir i només el baix percentatge dels tirs lliures ens va privar de la victòria.

Necessitem ser regulars els quaranta minuts per a aguantar durant els minuts dolents. Feina meva com a entrenador aconseguir-ho.