Notícia

Que bé ens ho vam passar...!!!

Que bé ens ho vam passar...!!!

…Perquè vam ballar, vam riure, vam berenar…i tot això ho vam fer amb tota la familia minguellera. La festa de final de temporada de l’Associació a la Carpa va tornar a ser un èxit.

Gràcies, president de la Federació, Joan Fa, i familia Gol, per acompanyar-nos. Gràcies, Citroën Badalona Automoció, Hotel Miramar i Score per col.laborar. Gràcies, Abel, per tenir a punt les fotos de tots els jugadors i jugadores. Gràcies Alberto Fuentes pels balls. Gràcies Eduard i Sélop per conduïr i animar la festa.

Aquest any hem distingit 5 equips campions de lliga (Pre-Mini A femení, Mini A i C masculins, Júnior B masculí i Sots-21 B masculí), 1 equip que probablement pujarà a Segona Categoria a falta de confirmació oficial (Sènior B masculí). I hem concedit aquests premis: MVP (Oriol Estruch, Àlex Caus, Estefanía Fortis I Orlando Méndez), jugador revelació (Èrik Cervera, Ivet Pérez Martos, Mireia Carrasco i Armand Albarrán), millor entrenador (Marc Sans, Laura Roger, Sélop i Gonzalo Fernández). Premi Guillem Valls (a la superació): Xavi Cervera. Premi Jordi Martínez (actitud): a l’expresident Florenci Serra.

Ho voleu tornar a viure? Feu un cop d’ull a l’àlbum de fotos…

Fotos: Gaietà Grané, Abel Vázquez.

Enllaç relacionat