Associació Esportiva Minguella - Fundada l'any 1987

Inici ›› El club ›› Filosofia

Filosofia:

- Cal compaginar en tot moment els estudis i el bàsquet. Aquest ha de ser el complement ideal per a la formació integral del nen/a.

- La persona ha d'estar sempre per davant del jugador. Hem de formar, per tant, en primer lloc PERSONES. No ens complau la idea de tenir grans jugadors/es que no siguin millors persones.

- Hem de fomentar el concepte d'equip per damunt de tot. Aixi els interessos del grup i equip sempre estaràn per damunt dels interessos individuals.

- Per formar part de la nostra entitat cal il.lusió, treball i sacrifici.

- S'ha de saber guanyar i perdre amb esportivitat acceptant el resultat amb correcció i sabent que el més important és participar i aprendre i, per sobre de tot, passar-s'ho bé!.

- Guanyar partits no ha de ser, en principi, un objectiu prioritari, sinó la conseqüència lògica d'un treball ben fet. Per tant, podem substituir el concepte de GUANYAR pel de JUGAR BÉ.

- La falta de respecte o bé expressions incorrectes contra arbitres, jugadors, entrenadors o qualsevol persona relacionada amb el món del bàsquet, així com els crits dirigits a aquets, no tenen cabuda en la nostra entitat i en cas que es produeixin podràn ser motiu de sanció.

Filosofia Pere Gol

© 2005-2017 Associació Esportiva Minguella - (93) 464.41.98