2 cuarto 16/22
3 cuarto 12/7
4 cuarto 18/17

Partido difícil para cuerpo técnico y jugadores dado que solo hemos entrenado 2 días juntos con el cambio de entrenador.

El equipo salió muy enchufado desde el primer cuarto sobre todo desde la defensa que nos hizo irnos a la media parte con un +9 a nuestro favor. A la salida de vestuarios el equipo bajó el ritmo y eso hizo que ellos se acercaran al marcador. En el último cuarto el partido estuvo bastante igualado con unos 2 últimos minutos bastante ajustados.

Dar las gracias al grupo que estuvo muy bien y nos hizo llevar bien el partido.

04-11-2019

Un mal començament de partit ha marcat la dinàmica del joc durant els 40 minuts. Des d’un inici sense trobar la ubicació en el camp, no ens ha permès lluitar per la victòria.

Un primer quart bastant fluix ofensivament ha donat peu al nostre rival a sentir-se còmode a la pista. (9-15)

El segon quart, un cop ens hem situat, hem vist que amb concentració i ganes podem assolir els objectius i això ens ha portat a recuperar el marcador estant a només 2 punts. Però degut a una defensa molt dèbil i a una manca de rebots ens han fet un parcial de 0-10 en els últims 3 minuts abans de la mitja part. (14-20)

Al començament del tercer quart, sense idees sòlides en atac i sense intensitat en defensa, i fent un parcial més ajustat, no hem pogut disminuir el desavantatge (11-14).

En l'últim quart marcat pel cansament dels jugadors degut a les baixes de l'equip, tot i tenint encert des de la línia de 3, l'equip contrari ha sabut llegir millor el joc i ha augmentat la diferència en el marcador. (24-26)

S'ha de reconèixer que després d’un més de lliga, es van consolidant els conceptes amb els que vàrem començar i amb els que seguim treballant als entrenaments. Això poc a poc ens a permès introduir coses noves per seguir sumant. Perquè tenim clar que volem aprendre dels nostres errors i ser un equip guanyador.

Inici amb sabor amarg.

Després d’una pre-temporada amb ritme ascendent, el primer partit ens ha fet tocar de peus a terra i veure el què s’ha de millorar.

Derrota contra el Cerdanyola amb un inici de partit a favor nostre, jugant en equip i treballant molt bé la defensa del bloc directe. (22 - 7)

Un segon quart no tant brillant però que ens va permetre seguir al capdavant + 7 a la mitja part. (16 - 24)

Però a l’inici del tercer quart, tot i seguir aguantant, hi va haver poca solidesa en la defensa del 1x1 i això es va fer notar en el marcador. (12 - 17)

Finalment en l’últim quart amb jugadors carregats amb faltes i un desgast físic no va ser possible emportar-nos la victoria. (12 - 20)

Sabem que hem de seguir millorant i posar més intensitat en el joc. És el primer partit d’una temporada que tot just ha començat, així que encara hi ha temps per aconseguir els objectius que ens hem proposat.