Cròniques Sots-25 masculí

AE Minguella 58 - UB Mir 67

14-05-2018

Partit que tenim dominat del primer quart fins el tercer.

Però en l’últim quart l’encert no és el que tenim habitualment i 4 males decisions ens fan perdre el partit tot i que no és el resultat de la temporada que hem tingut.

Molts alts i baixos però quan s'ha volgut s’han guanyat els partits i hem pogut lluitar tota la temporada però hem decidit estar ok estem per tant res a criticar i molt content de moltes actituds bones i lliga on haguéssim pogut fer més però no hem volgut, així de simple.

Molt content d’aquest equip i molt orgullós d’aquesta temporada.

UB Sant Adrià 71 - AE Minguella 58

07-05-2018

Partit on comencem molt concentrats i amb dinàmica bona el primer quart tot i perdre 16-12, però el nostre punt critic va ser al 2n quart on no vam poder superar la pressió que ens van plantejar i van robar moltes pilotes. A més van tenir un gran encert amb el tir, sense fallar-ne cap en tot el 2n quart i el perdem 21-9.

Tot i això l’equip va reaccionar al tercer quart amb bones defenses i amb una intensitat molt alta i guanyem el quart 20-15.

Però a l'últim quart el gran encert que van tenir des de la línia de 3 i de tir lliure va ser el que ens va fer perdre.

Tot i això molt content amb l’actitud i les ganes d’aquest equip ja que quan ho demanes i vols t’aconpanyen i reaccionen.

A seguir lluitant i millorant.

Descansa

30-04-2018

AE Minguella 83 - CE Valldemia Maristes 73

23-04-2018

Partit molt intens on ells van tenir un percentatge de tir molt alt i van ficar 30 punts de tirs lliures.

El partit va estar igualat fins que vam ficar una zona defensiva i pressió intensa a tot el camp que va decantar la balança fins emportar-nos una victòria important.

Molt content de l’actitut i la intensitat dels jugadors.

LLollo Caffè CB Cambrils 79 - AE Minguella 52

16-04-2018

Partit complicat amb moltes baixes i amb un començament amb poca intensitat i poc ritme on ens fiquen 15 triples en tot el partit. Tirant puntejats i ficant-ho tot.

Partit molt difícil de defensar amb tant d’encert, però per un partit que tenen bo doncs hem d’assumir la derrota i treballar per guanyar aquest cap de setmana.

AE Minguella 64 - Sant Gervasi 72

09-04-2018

Partit controlat durant 35 minuts amb un avantatge de 10 punts en tots els quarts.

Els últims 5 minuts el Sant Gervasi ens guanya tot l'avantatge i se'n va en el marcador de 8. Pressió d'on no vam saber sortir i zona que no vam saber atacar.

Últim quart ens fan 30 punts on ens guanyen el partit.

Ara toca lluitar per quedar en la 4a posició de la lliga.

Descansa

26-03-2018

AE Minguella 64 - Bàsquet Neus 52

19-03-2018

Partit que havíem de portar bé i amb bon ritme.

Vam començar el partit amb un parcial en contra de 4-18 perdent, tot i que després d'un temps mort i canvi de ritme acabem el primer quart 17-25 perdent.

El segon quart amb canvis defensius i agressivitat defensiva aconseguim guanyar el segon quart 15-3. Tota la segona part vam aguantar el ritme i ja vam controlar el partit.

Molt content per la victòria i el canvi d'actitud quan era necessari.

A seguir treballant pel següent partit que és importantíssim.

CB Argentona 81 - AE Minguella 55

12-03-2018

Partit molt avorrit, poc dinàmic i sense cap control del partit.

L’àrbitre la primera part ens va xiular 4 tècniques per simulacions, per celebrar bàsquets i per animar els companys.

Al segon quart només vam tirar dos tirs lliures i en canvi l’Argentona 12 lliures.

A part de tot això, l’Argentona va estar 38 minuts defensant en zona. Nosaltres anàvem 7 jugadors i 2 tocats per lesions i ens va ser impossible rotar ràpid ni per tema faltes.

Partit per oblidar.

CB Premià 68 - AE Minguella 48

12-03-2018

Veníem de dinàmica negativa i es va veure reflectit.

Partit molt difícil contra els líders on des del principi del partit la grada insultant, l'àrbitre amb un llistó de faltes molt baix i el partit poc controlat i va acabar el primer quart 20-12 a favor del Premià.

El segon quart després de veure el primer vam pujar la intensitat i la duresa on va ser castigada amb molts tirs lliures cosa que en el primer no va ser així... canvi de criteri.

Tot i això el tercer quart vam pujar el nivell i vam fer bons parcials i bones defenses tot i que 2 triples amb sort van entrar i ens va perjudicar en la remuntada.

Camps difícils i més amb poc control de partits per part dels àrbitres dificultant el joc del bàsquet.

Toca seguir i mirar d'agafar bona dinàmica un altre cop ja que aquest cap de setmana hem jugat amb pocs jugadors i contra els 2 líders de la lliga molt físics.

A.E. Minguella 66 - A.B. Premià 48

05-03-2018

Partit difícil fins la mitja part on males decisions al final del segon quart ens van portar a acabar la primer apart amb un 24-22.

Al tercer quart el canvi de dinàmica i la forta defensa va permetre que acabéssim guanyant el partit 66-48 fent 20 punts a cada quart de la segona part.

Molt content per l'actitud i el retorn de dos jugadors que estaven lesionats i en aquest partit van poder tornar a pista.

AE Minguella 69 - AEE Col.legi Cultural Badalona 60

26-02-2018

artit molt difícil tot i que el primer quart vam començar amb un 13-0, la Cultural va ficar intensitat per acabar el quart en 21-14.

Durant tot el partit vam estar a dalt en el marcador tot i que la Cultural no baixava el ritme i ens obligava a estar concentrats per poder aguantar la diferència en el marcador.

Partit molt ben organitzat i jugat per part dels jugadors ficant cap en moments difícils i intel.ligència.

Molt bona victòria que ens fa estar a posicions importants a la lliga per lluitar per les places de dalt.

Descansa

19-02-2018

AE Minguella 65 - AE Teià 40

12-02-2018

Partit contra un rival que a la primera volta vam competir fins a la pròrroga on vam guanyar, per tant teníem coneixement de que ens costaria.

El partit va començar amb un ritme molt passiu i poc dynamic, on anàvem ficant bàsquets tots dos equips.

A la segona part vam pujar el ritme amb contraatacs i atacs ben organitzats que ens va permetre agafar un avantatge molt important per aconseguir una victòria més que ens col.loca a una posicio important per poder competir les 5 primeres posicions de la lliga.

Sant Andreu Natzaret 49 - AE Minguella 56

05-02-2018

Partit molt intens des del primer quart, on nosaltres vam aguantar el partit molt igualats fins la mitja part on marxem perdent 34-27. Al tercer quart, amb la bona defensa i atacs de contraatac, ens fiquem amb un 47-46.

L’ultim quart vam plantejar el partit amb canvis defensius i amb una intensitat que ens va provocar fer un període guanyant amb un 2-10 i guanyant el partit 49 a 56.

Treiem una victòria molt important a un camp difícil i demostrem que quan volem lluitar i jugar com sabem podem guanyar partits com aquests.

Descansa

29-01-2018

UB Mir 60 - AE Minguella 66

22-01-2018

Victòria molt important contra un rival directe que ens permet avançar moltes posicions a la lliga i estar allà per lluitar contra els de dalt.
El partit va començar bastant igualat tot i que van arribar agafar una avantatge de 10 i 12 punts per sobre nostre.
A la segona part ens vam ficar les piles i uns bons atacs i unes molt bones defenses van permetre tornar a igualar el partit fins agafar una diferència de +10 punts, on al final la victòria va ser de 6.
Molt content amb la segona part i la dinàmica que portem tot l’equip junts.
Hem de seguir com un equip que som i seguir lluitant tots els partits com hem fet fins ara.

AE Minguella 54 - UB Sant Adrià 43

15-01-2018

Partit difícil contra UBSA.

Tot i el bon començament del partit i l’avantatge de 13 punts a la mitja part sabíem que no seria fàcil el partit i volíem lluitar fins el final per aconseguir la victoria.

L'últim quart sabíem que l'UBSA que no baixaria els braços i ens van guanyar el quart 8 a 15. Tot i això vam seguir defensant i lluitant fins el final per guanyar el partit.

Molt content amb l’equip, amb la capacitat que van tenir a l’hora de posar pausa al partit, de jugar com un equip i no individualment, amb la bona defensa i amb la dinamica que portem que seguirà donant resultats.

CE Valldemia B 45 - AE Minguella 50

18-12-2017

El primer quart va ser dominat per nosaltres i la segona part més complicada vam saber aguantar el ritme.
El tercer quart va canviar tot amb un parcial de 10-0 a favor dels locals que ens van empatar el partit, fins que a l’últim quart vam tenir el cap fred i els tirs lliures entraven, jugàvem amb paciència i amb els temps fins que vam aconseguir la victòria.
Victòria molt important fora de casa per acabar l’any sumant a un bon ritme i un bon camí.

AE Minguella 70 - LLollo Cafè CB Cabrils 64

04-12-2017

Partit important ja que es veu la millora de l’equip i la dinàmica que comencem a agafar.
Aquest partit el vam dominar durant tot el transcurs, tot i que el tercer quart vam acabar en el marcador 47-46.
Com sempre a l'últim quart va sortir el nostre baixon però vam ser capaços de reaccionar i seguir el bon ritme i la bona actitud que tenim per aixecar aquest partit.
Molt content i a seguir amb la dinàmica que tenim.

Sant Gervasi 72 - AE Minguella56

27-11-2017

El nivell va ser molt alt, es va aguantar el seu nivell físic clarament superior i es va competir els 40 minuts. El Sant Gervasi va líder sense cap derrota i guanyant els partits ofensivament ficant més de 100 punts.

El primer quart va acabar amb 16-14 amb una molt bona defensa per part nostra.

El segon i tercer quart ja va ser més complicat ja que vam intentar seguir el ritme però la diferència de 25-16 del segon més el tercer de 15-9 va ser complicat recuperar.

Tot i això l’actitud, les ganes i el bon joc en equip va fer que l’últim quart el guanyessin 16-17, on es veu reflectit l’orgull i l’actitud a l’hora de no baixar els braços en cap moment.

Molt content i ara si que hem trobat el camí.

AE Minguella 55 - CB Premià de Dalt 58

20-11-2017

Partit competit fins el final. Primer quart 14-10, segon quart 14-16, tercer quart 12-11.
Fins l'últim minut de l'últim quart anàvem per davant fins que tres males accions precipitades en atac i 4 defensives van permetre al Premià guanyar el partit.
Mala gestió al final. Hem de seguir per millorar.

Bàsquet Neus B 51 - AE Minguella 65

13-11-2017

Es va començar el partit molt malament i molt poc concentrats en el camp i això ens va perjudicar molt.
La segona part es va aconseguir recuperar i acabar la primera part perdent de 4.
Tota la segona part va ser dominada per nosaltres amb molta intensitat en defensa que ens va permetre fer molts punts en contraatac.
Molt content amb els nois i a seguir treballant.

AE Minguella 57 - CB Argentona 59

06-11-2017

Partit amb molts alts i baixos.
Al primer quart va ser dominat per l'Argentona on ens van agafar una avantatge de 15 punts que van aguantar fins la mitja part.
Al tercer quart amb la bona actitut dels jugadors i la gran intensitat defensiva ens ficàvem igualant el partit on l'últim quart a falta de 2 minuts anàvem +8 en el marcador pero aquests últims minuts 3 males decisions en atac i 2 triples consecutius seus ens van fer perdre de dos punts aquest partit tot i tenir l'últim triple nosaltres que el vam fallar.
Content per l'actitut en la majoria del partit dels jugadors i ens falta acabar de tenir les idees tots més clares cap a la mateixa direcció.

A.B.Premià 63 - AE Minguella 57

30-10-2017

Partit molt igualat fins al final on amb 8 jugadors vam arribar molt cansats i sense molts relleus al tenir els dos bases expulsats per 5 faltes.
Durant tot el partit el Premià anava per sobre en el marcador.
Al final del partit es va pujar la intensitat pero no per poder guanyar el partit.
Seguim competint però aquest cop no vam poder guanyar a camp visitant.

A.E.E. Col.legi Cultural BDN 64 - A.E. Minguella 61

23-10-2017

Partit molt igualat fins al final,
La cultural va jugar 40 minuts en zona i ens van fer molts contraatacs on era l'única manera d'anotar d'ells.
Al final de partit dos triples consecutius seus i l'ultim minut mal gestionat per part nostre ens va fer perdre el partit.
Tot i no estar descontent amb el resultat falta millorar coses en atac i recuperar alguns jugadors, ja que vam jugar amb 9.

AE Teià 66 - AE Minguella 70

10-10-2017

Parcials: 7-15    19-9    13-16    15-16

El primer quart vam començar jugant molt bé tot i el baix percentatge de triples (7-15), el segon quart va ser on vam perdonar mes en atac i en defensa (24-26) i ells van aprofitar per castigar.

El principi del tercer quart  tornàvem a agafar una mica mes el control del partit tot i que defensivament no teníem las coses clares (39-41).

El final del partit amb un resultat molt ajustat i atacs precipitats s’acaba el partit amb un 60-60 en el marcador.

A la pròrroga el encert en el tir de mitja distancia, la defensa intensa i dura, el cap fred i  el rebot ens va permetre agafar una avantatge que  ja no van poder recuperar (66-70)

Molt content amb l'actitud del jugadors i la competitivitat que tenen dins del camp.