Cròniques Mini A femení

Centre Catòlic L’H 75 - AE Minguella 46

21-05-2018

A.E. Minguella 86 - C.B. Lleida 52

14-05-2018

Bon últim partit oficial a casa d'aquesta temporada, en el que les nostres noies van sortir atentes i sense relaxar-se per treballar mica en mica i treure el resultat a favor.

Part del temps vam aconseguir tornar a fer el nostre joc basat en el passe. Tot i això seguim pecant de mals passes en 1a línia que haurem de mirar de millorar ni que sigui per l'últim partit de la temporada i el Pere Gol.

Totes les noies van poder participar i contribuir al resultat  per guanyar més confiança. L'únic aspecte que hem de mirar de millorar (junt amb el passe) en el següent partit és el fet que la jugadora amb pilota vegi tot el camp, no només la zona més propera a ella ja que tenim noies que treballen força bé sense pilota i moltes vegades estan soles.

Ànims i a seguir, que només queda un partit.

SESE 80 - A.E. Minguella 53

07-05-2018

Partit contra un rival que va començar la lliga fluixet i l'està acabant amb una dinàmica molt bona. Un bon equip que ens va pressionar en defensa tot el camp amb molta intensitat, fet que no ens deixava jugar còmodes i que quan atacava, ho feia amb molta força per buscar els 1x1s o bé trobar una jugadora lliure per tirar de triple.

Aquest final de temporada està sent més difícil del que podíem pensar. Estem deixant de fer el joc que fèiem i a més a més no aconseguim treure endavant els conceptes que treballem als entrenaments dels últims mesos. Tot i això, seguirem fins a l'últim dia per mirar de millorar i demostrar tot allò que que hem treballat durant els últims mesos. 

Ha quedat sots-campió al torneig TIM Andorra

30-04-2018

C.B. Cornellà 57 - A.E. Minguella 51

23-04-2018

Partit estrany contra un bon equip, que vam tenir l'opció de guanyar però no vam saber aprofitar els moments en què ho havíem de fer igual que ens ha passat els últims 3 partits.

Últimament no tenim la fluïdesa ni mobilitat que havíem tingut al llarg de la temporada i a més a més, no aconseguim anotar les cistelles fàcils que fèiem abans... realment, si ens mirem aquest partit i els 2 anteriors, tenim un problema en atac.

En defensa, estem dins del que hem estat fent al llarg de la temporada (sempre es pot millorar) però en atac, hem deixat de fer vora 10-15 punts per partit i evidentment es nota.

La propera setmana descansem de la lliga i marxem cap a Andorra!! a veure si tornem amb bones sensacions del nostre joc i més unides per acabar el millor possible la temporada. 

A.E. Minguella 51 - Barça 59

16-04-2018

El 4t partit molt intens entre dos equips que ja ens coneixíem de la fase prèvia, on vam estar igualats durant els 6 primers períodes, però entre el 7è i el 8è, el Barça va utilitzar la seva intensitat i va tenir 
millor encert amb 2 triples consecutius (nosaltres els vam fallar) per superar-nos al final per 8 punts de diferència. 

Tot i que la derrota no agrada, va ser un partit disputat i maco de jugar contra un equip que ha 
fet una millora molt bona des que ens vam veure a la fase prèvia.

A seguir treballant per ser el millor possible!!

Joviat 69 - A.E. Minguella 64

09-04-2018

Degut a un error en la alineació de l'equip rival, el partit va caure al nostre costat (resultat definitiu 0-2)

Pel que fa al partit que vam jugar, va ser interessant i intens amb opcions pels dos equips a emportar-se la victòria però al final el Joviat el va acabar guanyant ja que va estar molt més intens i el nostre joc es va encallar en certs moments amb massa bot de la jugadora amb bola i poc moviment de les jugadores sense pilota. Això va fer que al final el resultat momentani (abans de la pèrdua decretada per la federació) fos de 69-64 pel Joviat. 

Descansa

26-03-2018

A.E. Minguella 77 - C.N. Tàrrega 47

19-03-2018

Comencem la 2a volta de la fase regular amb bon sabor de boca.

Vam saber treballar bé contra un equip més potent en alçada i físic amb dues noies molt altes que a dins de la zona feien mal cada cop que tenien la pilota. Tot i que ens va costar, vam saber jugar de manera que mica en mica no ens fessin tant mal degut a la bona feina en defensa de les nostres noies altes, que entenent i posant en pràctica les correccions fetes des de la banqueta, van fer baixar la influència en atac de les rivals. 

Com sempre, no podem ser conformistes i tenim coses a millorar. La més important actualment: ser actives/agressives durant tot el partit i SOBRETOT en DEFENSA per no permetre un sol bàsquet fàcil.

Sabem que dins d'un equip hi ha tants caràcters com jugadores i cada una aporta la seva part per crear un grup divers amb un objectiu comú. Però en tota aquesta diversitat, totes han d'aconseguir aportar aquesta actitud per igual, fins al punt d'utilitzar les faltes per parar cistelles fàcils del rival (per això hi són).

Tot i el descans de Setmana Santa, toca seguir treballant. A la tornada ens esperen partits més durs: Joviat, Barça, Cornellà.

15-6 / 2-2 / 5-8 / 9-8 //// 12-2 / 11-5 / 10-10 / 13-6 

Descansa

12-03-2018

A.E. Minguella 55 - C.C. L'Hospitalet 69

05-03-2018

Partit contra les 1eres de la lliga i amb motiu: un equip amb una actitud mot competitiva i agressiva de cara a cistella, gros físicament i que a més a més, tenen una jugadora amb molt de talent (possiblement la millor de la lliga) que va fer cistelles tot i estar ben tapada.

La dinàmica del partit era molt igualada entre tots dos equips (a la mitja part estàvem empatats) però va ser al 6è i 7è períodes que ens vam deixar anar. Vam baixar intensitat i això feia que en atac regaléssim boles i que en defensa ens fessin punts molt fàcils.

Si volem competir el que queda de lliga, ens hem de basar en l'actitud de l'equip rival, sinó no treurem gaires coses bones ni millorarem com a persones (l'ambició de voler aprendre) ni com a jugadores (l'ambició de guanyar).

7-2 / 4-11 / 12-11 / 3-2 //// 7-10 / 3-12 / 6-13 / 13-8

C.B. Lleida 63 - A.E. Minguella 87

26-02-2018

El típic partit que mirant la classificació hauria de ser nostre amb certa facilitat...però que al 1r quart ens van fer 16 punts (nosaltres 12).

Així doncs, ens vam haver de posar a treballar per mica en mica, anar marcant el nostre ritme de joc i aquest cop ja des del 2n quart vam fer-ho aconseguint un parcial de 14-2. A partir d'aquí i amb el marcador a favor nostre, vam saber treballar el partit fins a trobar el període adequat per ampliar la diferència i tenir el partit resolt.

Tot i el camp curt i sense línia de 6.25 (ajuda pel 5 oberts), vam saber jugar mínimament obertes i quan les rivals es tancaven, aprofitar els espais per tirar i tenir un bon encert del triple.

16-12 / 2-14 / 4-4 / 7-6 //// 9-6 / 8-11 / 8-20 / 9-14

A.E. Minguella 51 - SESE 66

19-02-2018

Partit al contrari del que acostumem a fer. Vam començar fortes i intenses fet que ens va permetre arribar a la mitja part 10 punts per sobre.

A la 2ona part però, vam baixar els braços i l'actitud, permetent al rival que ens recuperés i ens agafés una diferència que ja no podríem recuperar a l'últim període.

Hem d'aconseguir ser més regulars i no cometre l'error de premini de pensar que amb mitja part ja està tot fet. Així doncs... només ens queda treballar, treballar i seguir treballant!!!

10-4 / 8-3 / 4-10 / 11-6 /// 5-16 / 5-3 / 1-16 / 7-8

Descansa

12-02-2018

A.E. Minguella 62 - C.B. Cornellà 43

05-02-2018

Partit contra un rival que fins aquest cap de setmana comptava els partits per victòries i que degut a això, el primer que vam demanar a les noies va ser sortir amb intensitat i no esperar a veure què feia el rival. Les noies van complir i el 1er quart el vam treure a favor i això ja ens va fer estar amb una bona dinàmica la resta del partit.

El 2n objectiu era intentar buscar l'equilibri entre el joc col·lectiu i l'individual. Considero que mica en mica ho vam anar trobant i fins hi tot algunes jugades van estar ben treballades en les que vam trobar bones posicions de tir i entrades al moure la pilota d'un costat a un altre.

Tot i això, encara ens queda molt per fer, sobretot augmentar el moviment de la pilota ja que a estones el nostre joc era lent i es bloquejava.

Felicitats per la victòria noies!! (i pares pels ànims)

13-8 / 6-4 / 5-5 / 10-1 //// 3-5 / 6-11 / 13-3 / 6-6

Barça CBS Blau 55 - A.E. Minguella 52

29-01-2018

Partit molt intens que va necessitar d'una pròrroga i en el que tots dos equips vam tenir opcions de guanyar i que al final, entre els nostres errors (3 entrades fallades a la pròrroga) i algunes decisions arbitrals durant el partit (3s tot just quan vam ficar un triple) van donar el partit al rival.

Com sempre, vam sortir el 1r període a veure-les venir, el rival va sortir més intens i per tant vam haver de recuperar la petita diferència en contra durant el 2n període. La resta de períodes van seguir aquesta dinàmica fins al final del partit en què vam arribar a la pròrroga i el rival va aprofitar les dues/tres oportunitats que va tenir.

Tot i que la derrota fa mal i més quan portem fent una gran temporada en la que fins ahir no havíem perdut cap partit (12 seguides). Sabíem que el dia de perdre podia arribar en algun moment o altre i va tocar ahir contra un rival fort i amb un bon partit de les nostres en el que sempre ho van intentar i sobretot, van aplicar el concepte treballat aquesta setmana. Vam aconseguir augmentar els intents de 1x1 i buscar l'equilibri amb els passes per les jugades col·lectives i les jugades individuals.

Aquesta setmana, un pare o mare, em va dir "soso" (sempre amb humor) perquè no acostumava a felicitar les noies (o si més no, no ho deia gaire sovint). Crec que és avui, quan realment toca felicitar i animar, per no deixar-nos anar i mantenir l'actitud i el nivell de feina que fan aquestes jugadores: FELICITATS NOIES!!! 

A.E. Minguella 72 - Joviat 48

22-01-2018

2n partit de la fase regular i confirmació absoluta que aquesta part de la lliga serà molt més dura que l'anterior. Davant teníem un equip que al partit anterior va guanyar al Barça de 21 (el mateix de la nostra lliga anterior i que vam guanyar de 9 i 10p). Per tant ens ens tocava jugar contra un equip molt potent i es va demostrar tot i que van venir amb només 8 jugadores.
 

Com sempre ens passa, vam sortir els 2 primers quarts a tantejar el "terreny" i a veure-les venir, fent que el rival ens apretés i per tant ens guanyés els dos primers temps. Van ser el 3r i 4r temps que vam entrar a jugar i vàrem augmentar el nivell defensiu i, afegint una millora de la paciència en atac, vam aconseguir recuperar la diferència i posar-la a favor nostre a la mitja part. La 2a part, la dinàmica va seguir igual que el final de la 1a part i vam aconseguir la diferència final de 24p.
 

Tot i la victòria i la diferència final no ens podem creure gaire el resultat. És ben cert que les nostres noies van ser superiors però no podem oblidar que l'equip rival va venir amb 8 noies i que per tant a casa seva, serà molt i molt més difícil treure un resultat semblant. Ara però a disfrutar i a pensar en el proper cap de setmana... al camp del Barça CBS, on segur que ens esperen amb ganes per les dues derrotes a la fase prèvia.

4-10 / 10-14 / 8-5 / 15-1 //// 5-2 / 12-0 / 3-5 / 15-10

C.N. Tàrrega 46 - A.E. Minguella 61

15-01-2018

Comencem la 2a part de la temporada a una lliga d'un nivell que fa 1 any segurament no ens ho hauriem imaginat: A2. I comencem molt bé emportant-nos una victòria al camp del Tàrrega. Un equip molt intens i dur defensivament i amb 3 noies físicament molt altes que ens van posar en dificultats gairebé tots els quarts.

Vam començar adormides i això va fer que durant els tercers primers quarts no poguéssim treure un avantatge a favor tot i tenir bones opcions de tir. Va ser al 4t temps en el que vam aconseguir una diferència de 10 punts que ens va permetre encarar la 2a part del partit amb una certa tranquil·litat. Les noies van respondre bé i fins i tot vam aconseguir augmentar la diferència fins als 15 punts finals.

Tot i la victòria, no ens podem relaxar perquè realment només 1 dels 8 quarts vam ser superiors i això amb aquest rival a la tornada i els propers no ens ajudarà. Hem d'aconseguir que la tensió defensiva i la paciència ofensiva del 4t temps siguin presents durant tot el partit.

Propera setmana contra Joviat (Manresa), us esperem per animar a les noies!!

6-4 / 9-11 / 6-5 / 2-13 // 5-5 / 4-4 / 7-10 / 7-9

Braça CBS Blau 54 - A.E. Minguella 59

18-12-2017

Últim partit de la fase prèvia on ens jugàvem els dos equips l'honor d'acabar en 1a posició d'aquesta primera fase. Vam començar el partit una mica adormides però poc a poc vam saber entrar al joc i tot i que el rival jugava amb molts contactes permesos per l'àrbitre, vam saber aguantar i ser paciens per trobar el moment d'apretar quan el rival baixés el ritme i treure avantatges dels seus errors. De manera que a la mitja part vam ser capaces d'empatar el partit.

Semblava que al final de la 1a part li havíem agafat les mides al partit, però el rival ens va guanyar el 7è temps amb un 12-7 que ens va obligar a tornar a treballar per recuperar la diferència. Poc a poc ho vam fer i en els 3 darrers quarts ens vam imposar per acabar guanyant el partit contra un rival molt fort.

9-2 / 5-10 / 7-6 / 8-11 // 12-7 / 4-5 / 7-8 / 2-10

 

VALORACIÓ Fase Prèvia:
Aquests primers mesos hem treballat per adaptar la gent nova a l'antiga i sobretot per buscar la idea de ser un equip. Poc a poc hem aconseguit avançar en aquesta idea i treure els partits, alguns amb certa facilitat (la diferència de nivell es notava) però d'altres treballats i merescuts. 

Queda molta temporada per endavant i ja se sap que les dinàmiques poden pujar i baixar igual de ràpides, però la valoració d'aquests primers mesos és molt positiva:
- Les noies ténen un caràcter guanyador, treballen i s'esforcen per millorar tant a nivell col·lectiu com individual.
- Aquelles jugadores noves ja no són noves. Són com de la familia i han ajudat a millorar l'equip mentre que la resta han ensenyat el camí que hem estat seguint des de l'any passat (i els anteriors amb en D.Martin i J.Salichs): JUGUEM PER APRENDRE, MILLORAR I, si ens ho mereixem, per guanyar.

Seguirem treballant als entrenaments per mirar de seguir amb la bona feina feta fins ara i millorar-la. Simplement queda una cosa per dir:

FELICITATS NOIES i BON NADAL!! (Als pares... també)

A.E. Minguella 59 - B.F. Viladecans 46

04-12-2017

Partit de dues cares... la primera part un molt bon inici amb dos quarts seguits guanyats que ens donaven 15 punts de diferència. En aquell moment semblava que tot aniria tranquil si tot es mantenia però no va ser així, ja que el rival va pujar línies i si a més hi sumem cistelles fallades i sobretot passes MOLT DOLENTS que eren recuperacions pell rival, el resultat és un canvi de dinàmica del partit.

Des del 3r quart fins el 7è, vam sobreviure de la molt bona feina feta als dos primers quarts. Al 8è temps i quan vam veure el rival a només 3 punts, va ser llavors quan les noies van tornar a pressionar pujant la defensa, les ajudes van sortir com havien de sortir i joc col·lectiu que sabem fer, van tornar a aparèixer.

Ens queda un partit de lliga contra el Barça, en el qual ens juguem el fet honorífic d'acabar primeres d'aquesta fase prèvia i imbatudes. Jugant com hem jugat aquest cap de setmana, ho veiem difícil però si recuperem el que hem estat fent fins ara i juguem com els dos primers quarts d'aquest dissabte podrem fer un partit maco i del qual en gaudirem (sigui quin sigui el resultat).

8-0 / 11-4 / 2-3 / 6-5 / 7-10 / 9-9 / 2-11 / 14-4

C.B. Cornellà 28 - A.E. Minguella 72

27-11-2017

Seguim amb la bona dinàmica i sobretot fent bons entrenaments que ens permeten seguir treient els partits amb certa comoditat, fent quarts molt bons on aconseguim trencar els partits com aquest cap de setmana en que vam aconseguir un 0 - 17 a favor.

Cada cop més les noies tenen més interioritzat el concepte bàsic de l'atac en estàtic com és el "passar-tallar". És per això que el nostre següent objectiu és aconseguir saber desenvolupar els atacs a 3-4 passades i moure la defensa pel dia que ens defensin bé les línies de passada i el 1r tall no surti. Poc a poc les noies ho proven i va sortint (aquest cap de setmana vam aconseguir un bon 1x1 després d'una inversió de bola).

A nivell defensiu seguim bé i millorant en l'1x1. Aquest cap de setmana vam aconseguir ser dures i posar les mans com s'han de posar igual que ens feien a nosaltres sense baixar el cap en cap moment.

Coses a millorar:
- Valents i intentar fer més 2x1.

- Obrir bé el camp per aconseguir la mobilitat i espais que dèiem al principi per jugar amb 3-4 passades.

4-10 / 7-9 / 0-17 / 8-11 //// 4-10 / 1-6 / 2-4 / 2-5

A.E. Minguella 73 - Joventut Badalona Femení 23

20-11-2017

Partit en que vam poder aconseguir una diferència de 14 punts ja des de l'inici i això ens va permetre centrar-nos en treballar sobretot la col·locació de les 5 jugadores quan atacàvem de manera estàtica. Seguim tenint la tendència de tancar-nos per sota de la línia de triple de cistella gran i quan tallem, ens quedem 1/2s al mig de la zona obstaculitzant el moviment dels companys, de manera que el joc no acaba de ser del tot fluid.

Tot i la diferència inicial, vam aconseguir que les noies no es relaxessin i estiguessin sempre atentes menys en certs moments que vam fer errors com algunes defenses de l'1x1 (relaxació de la defensora quan encara tenen la pilota) i el control del rebot (permetent segones oportunitats).

Seguirem apretant les noies per mantenir la línia de treball feta fins ara i mirar de millorar el màxim possible com a persones/jugadores/companyes.

16-2 / 7-5 / 8-2 / 12-4 /// 12-6 / 10-0 / 15-2 / 9-2

Sant Gabriel Ripollet 57 - A.E. Minguella 61

13-11-2017

Primer partit de la 2na volta d'aquesta fase prèvia i tal com esperàvem el primer rival ens va donar molta més guerra que a l'anada, fins al punt que aquest cop qui va haver de suar de valent per guanyar vam ser nosaltres, ja que al final del 7e quart perdíem de 7 i al final del 8e vam aconseguir empatar per forçar una pròrroga que va acabar amb un parcial de 1 - 5 a favor nostre.

Des de fa un parell de setmanes, un dels objectius és pujar el nostre nivell defensiu per mirar de ser més intenses en l'1x1 i no esperar l'error en el tir rival per recuperar la pilota. Això implica que deixem més espais darrera i que ens costa arribar a les ajudes com fèiem fins ara a més d'estar en certs moments despistades.

Cal dir que al final de tot, les noies van fer tenir una bona actitud sense deixar mai de treballar tot i no tenir el millor dia en un partit que va començar amb 45min de retard, que el camp era mig descobert i relliscava i amb unes cistelles eren molt dures (moltes cistelles fàcils fallades).

Hem de seguir treballant, mantenint l'actitud tant bona que les noies sempre tenen. Poc a poc, anirem fent cosetes i millorant, sobretot amb l'objectiu de ser millors defensores i companyes d'equip.

A.E. Minguella 72 - Barça CBS Blau 63

06-11-2017

Partit molt competitiu en el qual els dos equips ens jugàvem dues coses: seguir invictes en aquesta primera volta i el liderat. La seva defensa (molt agressiva amb moltes faltes no xiulades) ens va dificultar poder desplegar el nostre joc col·lectiu gran part del partit, i això, ens feia jugar sobre molts més 1x1s i anar a buscar 2nes oportunitats que fins ara no ens havia fet falta. Per sort i tal com en els últims partits havíem escrit, comencem a utilitzar el recurs de l'1x1 per situacions ens que ens defensen molt fort la línia de passada.

Coses a millorar:

- L'actitud en defensa: no cal que acabem un partit amb 4 faltes cada jugadora; TOTES les jugadores rivals (9)  van acabar amb 2 faltes mínim. De les nostres 11 jugadores, 4 van acabar amb 0 faltes i 3 jugadores amb només 1. HEM DE SER MÉS AGRESSIVES I DURES.

- Els entrenadors (sobretot el 1r) hem de ser els primers en tenir una actitud positiva. Aquest cap de setmana fins al 3r quart no vam saber transmetre la calma i confiança que hem de donar a les jugadores. Seguirem aprenent amb les noies.

7-12 / 11-4 / 9-10 / 10-10 / 9-6 / 9-8 / 6-8 / 11-5

B.F. Viladecans 60 - A.E. Minguella 99

30-10-2017

Partit al camp d'un bon equip que té per la intensitat i constància els seus punts forts. Tot i que en els 4 primers quarts ja vam aconseguir una diferència a favor, el rival no va baixar mai els braços i ens va estar pressionant en defensa i atacant com si el partit estigués ajustat. Això, junt amb les dimensions del camp feia que el nostre joc no estigués del tot controlat però per sort i aprofitant el que vaig dir a la crònica anterior, aquest any sembla que som capaces de dominar tant el joc boig com el calmat.
Segurament i per primera vegada en aquesta lliga ens va costar controlar el rebot, les rivals tenien noies més grans que nosaltres i amb l'actitud que tenien trobaven 2ones oportunitats. Sort que a poc a poc els contraatacs (concepte treballat aquesta setmana) van començar a sortir i el passar/tallar ens segueix donant els partits.

4-15 / 10-4 / 10-13 / 8-22 /// 10-7 / 8-15 / 4-5 / 6-18

A.E.Minguella A 77 - C.B.Cornellà B 39

23-10-2017

El d'aquest cap de setmana, va ser un partit molt estrany en la manera de jugar del nostre equip ja que vam veure que podem tenir dues cares en la manera de jugar: una en la que el joc és fluid i ordenat buscant jugar sobre el passe i l'altre cara més propera al caos i al joc anàrquic en que el bot s'imposava a les passades (tot i fer moltes jugades col·lectives).

El rival tot i la diferència final ens va fer suar pel perfil que tenien amb noies altes, fortes i amb un caràcter que feien de cada rebot i possessió necessitessin d'un gran esforç perquè fóssin nostres.

A destacar en positiu:
- Les nostres dues cares (joc col·lectiu vs. joc individual).

- Comencem a veure portes endarrera, pilotes doblades i defenses de 2x1 tot el camp.

- Aportació col·lectiva de les 11 jugadores; quan un dia una noia no està fina, una altre agafa el relleu.
A destacar en negatiu:

- L'actitud és innegociable, si les coses no surten... paciència per capgirar.

- Defensa de l'1x1, el dia que no fiquem punts trobarem a faltar no ser millor ens aquest aspecte.

10-3 / 16-4 / 6-5 / 12-2 / 12-0 / 10-8 / 7-4 / 4-13

BBC "B" 34 - AEMinguella "A" 84

10-10-2017

Derbi amb un rival que tot i el resultat final, ens va donar guerra en tots els quarts independentment de la diferència que portéssim. Aquesta victòria es deu bàsicament a dos factors: per un costat la diferència de físic que ens va permetre defensar bé els 1x1 i aconseguir rebots, per l'altre costat els automatismes en atac cada cop són millors. El passar i tallar surt cada cop més natural i amb passades ben fetes tot i no tenir els millors angles.

A destacar:
- L'actitud de les noies va ser molt bona (el toc d'atenció a l'escalfament va funcionar) i la compenetració entre jugadores es comença a veure fent bones jugades per parelles.
- L'aportació del bloc es nota, sempre hi haurà jugadores que facin més punts però de les 10 noies que van jugar, 7 van fer més de 8 punts. Fet que demostra un bon equilibri (però encara no és suficient).
2-10 / 4-6 / 7-10 / 3-19 / 6-7 / 4-21 / 4-12 / 4-16

A.E.Minguella 81 - St.Gabriel Ripollet 31

03-10-2017

Primer partit de la temporada i que va acabar amb victòria per nosaltres. El rival (val a dir només amb 8 jugadores) ens va intentar donar guerra però nosaltres el 1er quart vam fer una de les coses que l'any passat ens costava més: arrencar fortes i marcar territori des del principi. Ho vam aconseguir i això ens va marcar el camí a seguir durant tot el partit ja que vàrem guanyar tots els quarts.
Aspectes a destacar:
- Per sobre de tot, l'ACTITUD de les noies aconseguint un molt bon treball defensiu que ens ajudava a robar boles a sota cistella o des de meitat de camp.
- L'equilibri del joc col·lectiu (bons passar/tallar) amb el joc individual (bons 1x1s).

- Gairebé en tot el partit, vam tenir el rebot controlat amb tot l'equip implicat.

A millorar:
- Moltes entrades fallades que en un altre partit ens pot valdre la victòria.
- Recepció de la pilota a la mà que s'indica o l'espai que ocupa el jugador que talla.

- Ocupació espais i moviment en camp ofensiu quan ataquem en estàtic.

17-0 / 7-3 / 17-9 / 12-9 /// 5-2 / 14-2 / 9-4 / 8-2