Cròniques Pre-Mini femení

CB ARGENTONA 38 - AE MINGUELLA 54

09-10-2017

Poc a poc ens anem adaptant al ritme del partit però encara ens falta organització i canviar el xip ràpidament en els canvis atac-defensa i defensa-atac.

També hem d'assumir que si no apuntem és molt difícil fer cistelles, hem de tenir referències clares a l'hora de llençar per no fallar tant.

I per últim, en defensa, cada una té una responsabilitat, que és la seva jugadora, no estem jugant a futbol defensant la cistella com qui defensa la porteria, cada una defensa a la seva i a ajudar quan calgui, si no acaben la meitat de rivals soles.

Hem de continuar progressant juntes i fent equip.

RESULTAT PER QUARTS

4-16 / 0-2 / 4-12 / 10-2 / 4-4 / 10-10 / 6-0 / 0-8 /Hem guanyat 4 parts, hem perdut 2 parts i hem empatat 2 part.

AE MINGUELLA 45 - BOET MATARÓ B 33

02-10-2017

Primer partit de la temporada per l'equip i primer partit oficial per 6 de les nostres jugadores, on ens ha costat acostumar-nos a la velocitat a la que sembla que passa tot dins el camp. A vegades hem estat una mica desorientades.

Recordem que hi ha una sola pilota. Quan estem defensant hem de voler tenir la pilota, hem de voler prendre-li la pilota a la jugadora contrària i ajudar a les meves companyes a defensar.

Hem d'estar més ràpides i atentes al  joc, i a poc a poc ho aconseguirem. Posar-nos a defensar ràpid en quant hem perdut la pilota i posar-nos a atacar ràpid en quant hem recuperat la pilota. Sobre tot en atac serà molt important estar espavilades a treure ràpid de banda o fons quan recuperem la pilota o ens facin bàsquet.

També cal dir que hem fallat moltes cistelles que amb una mica de calma ficaríem. Hem de mirar cistella i apuntar així podrem fer molts més punts.

Hem de continuar progressant juntes i fent equip.

RESULTAT PER QUARTS

4-2 / 6-2 / 3-10 / 6-4 / 2-4 / 9-0 / 2-8 / 13-3 /Hem guanyat 5 parts i hem perdut 3 parts