Cròniques Pre-Infantil A femení

CB Argentona 48 - AE Minguella 54

20-05-2019

AE Minguella 37 - CB Sant Josep 50

13-05-2019

CB Manlleu 65 - AE Minguella 47

06-05-2019

Descansa

29-04-2019

Centre Catòlic L'H 70 - AE Minguella 39

15-04-2019

AE Minguella 50 - UE Claret 47

08-04-2019

UE Claret 43 - AE Minguella 42

01-04-2019

Bon partit on anem de menys a més i, tot i no tenir un gran encert, aconseguim treure un partit molt important.

Inici de partit on ens costa entrar. Encaixem alguns bàsquets fàcils i un poc encert en tirs de camp i sobretot en tirs lliures fa que el rival es mantingui per sobre. A la mitja part sortim fortes i aconseguim igualar el partit gràcies a una bona defensa i una bona circulació de pilota en atac. Al final errors per les dues bandes i, tot i que podríem haver sentenciat el partit en dues accions que finalitzem soles al final del partit i fallem, ens emportem una victòria cap a casa que ens ha de donar confiança i motivació per afrontar aquests últims partits.

Continuem treballant en l'objectiu principal que es la millora individual i col·lectiva de l'equip.  

Sant Gervasi 49 - AE Minguella 38

25-03-2019

Un altre partit que competim molt bé la majoria de quarts però que s'acaba escapant per dos últims quarts dolents.

Molt bons 30 primers minuts en atac, circulant bé la pilota i trobant bones situacions de 1c1 i 2c2. En defensa amb intensitat, i agressives a pilota, i amb un molt bon treball de defensa colectiva, sobretot de les ajudes del costat feble. A nivell de concentració, intensitat i ganes perfecte. Fins al final del 6e quart, partit de 10.

A partir d'allà, encaixem 5 punts seguits que fan que ens anem a baix i no ens recuperem en la resta del partit, encaixant un parcial de 6 a 19 als dos darrers quarts.

No es el primer cop que ens passa, i no pot ser que ens torni a passar. Hem d'aprendre dels nostres errors, i ser més fortes mentalment per poder aguantar tot el partit picant pedra.

Ens quedem doncs amb el joc dels primers 30 minuts i amb les bones sensacions que ens ha donat.

Continuem treballant.  

AE Minguella 50 - CB Manyanet Les Corts 61

18-03-2019

AE Minguella 50 - CB Argentona 44

11-03-2019

Inici de partit fluix on les visitants agafen 6-8 punts d'aventatge.

A partir del 4t quart ens posem les piles i comencem a apretar en defensa i a circular força bé la pilota en atac. Des d'allà hem estat molt consistents tant davant, anotant les situacions en les que ens trobem soles, i en defensa, apretant tota la pista i dificultant el joc del rival.

Tot i que s'ha millorat al llarg del partit, hem de donar valor a la pilota i no pot ser que la regalem de qualsevol manera.

Tanquem la primera volta I, resumint, hem estat molt irregulars. Hem d'intentar mantenir la concentració i les ganes durant tots els partits per poder competir contra tots els equips. En línies generals hem baixat la intensitat i la qualitat d'entrenaments però sembla que les últimes setmanes l'estem recuperant.

Seguim treballant.

CB Sant Josep 48 - AE Minguella 26

04-03-2019

Mal partit, causat en part, per una intensitat molt alta del rival, cosa que ha fet que no estiguéssim còmodes en cap moment del partit.

Hem tingut molt mala circulació de pilota, i molts passes fàcils perduts. Tornem a perdonar molt sota cistella.

En defensa hem anat tota l'estona per darrera la pilota menys en accions esporàdiques que apretàvem la línia de passada.

No podem parar de treballar. Últimament s'ha baixat la intensitat, l'actitud i les ganes als entrenaments.

El nostre objectiu és millorar dia a dia, i això demana paciència, constància i treball.

Entre totes, amb ganes i bona actitud, tornarem a trobar el camí correcte per seguir millorant i créixer com a equip. 

A.E. Minguella 44 - C.B. Manlleu 42

25-02-2019

Partit on des de l’inici sortim marcant el ritme i fent una bona pressió a tota la pista, recuperant pilotes i trobant situacions de bàsquets fàcils.

En tot moment es va controlar el partit i el marcador menys quan als dos últims quarts, amb un avantatge de 10 punts, el rival va apretar en defensa i vam perdre pilotes no forçades, cosa que va fer que acabéssim patint innecessàriament.

En línies generals, ens torna a faltar ser més consistents a l'hora de finalitzar, sobretot a la segona part, on en més d’una ocasió podríem haver sentenciat el partit.

En defensa hem de ser més intel·ligents i millorar molt en el treball de la responsabilitat individual i la defensa d’ajudes.

Bona setmana d’entrenaments que es reflecteix amb un notable joc al partit. No podem perdre de vista el nostre objectiu principal, que és millorar dia a dia individualment i col·lectivament, i només es pot aconseguir amb treball i feina ben feta. Seguim.

A.E. Minguella 35 - Paidos Sallent 67

18-02-2019

Descansa

11-02-2019

A.E. Minguella 57 - Centre Catòlic L'H 59

04-02-2019

Partit contra un dels millors equips de la categoria que aconseguim competir-lo tot i ens quedem a un tir de la victòria.

La intensitat que vam posar durant la majoria del partit va fer que el rival, tot i anar per sobre i ser molt millor que nosaltres, no aconseguís marxar del marcador i arribar així a l'últim quart amb opcions de competir per la victòria. A falta de 40 segons amb un - 9 al marcador no vam tirar la tovallola i vam aconseguir reduir la diferència fins al resultat final i el nostre últim tir no va acabar entrant.

Tot i jugar contra un rival superior tant física com tècnicament i competir fins al final no va ser el nostre millor partit, sobretot a nivell de joc ofensiu on no vam ser capaces de moure bé la pilota ja que estàvem molt estàtiques.

Bona feina les últimes setmanes d'entrenament. Només ens queda seguir treballant.

Agrair a la Júlia Armengol que va a venir a jugar el partit tot i estar malalta.

Ajornat 28 de febrer

28-01-2019

A.E. Minguella 36 - Sant Gervasi 45

21-01-2019

Tot i el resultat del partit, hem tornat a recuperar les bones sensacions que havíem perdut els últims tres partits, que era el nostre objectiu principal.

S'ha jugat gairebé tot el partit amb un molt bon ritme i amb moltes ganes, però de nou el nostre desencert i un molt mal últim quart ens fa perdre el partit i que no obtinguem la recompensa del bon treball durant la setmana.

En línies generals no ha sigut un gran partit nostre. Errors en passades fàcils, perdonant a sota la cistella i badades defensives. Tot i això s'ha competit 35 minuts molt correctament contra un rival que ha estat molt seriós tot el partit i ens ha obligat a treballar cada minut.

Al final, l'encert des de 6'25 de l'equip rival i en especial d'una jugadora i la falta de tensió als minuts finals fa que la balança es decanti cap a l'altre cantó i marxem amb un regust amarg.

Agrair l'esforç a la Jana Batuecas i l'Alba Ortega que, tot i no estar en les millors condicions per jugar, ho han fet i ens han ajudat al màxim.

No parem de treballar.  

C.B. Manyanet Les Corts 67 - A.E. Minguella 48

14-01-2019

 

Mal partit nostre que fa que perdem per un dels resultats més dolents de la temporada.

Molt mal inici, on el fred per jugar a camp descobert i un molt mal balanç fa que fallem situacions fàcils i que encaixem cistelles senzilles de contraatac.

Durant quasi tot el partit ens van superar en intensitat defensiva, ritme i ganes, i quan dos equips estan igualats, qui va amb més ganes supera a l'altre, i així va ser.

Mal partit a nivell de balanç defensiu, rebot defensiu i en general tota la defensa. Ens toca baixar el cap i no parar de treballar.

No som ni l'equip més bo tècnicament ni el més físic, per això el que no ens pot faltar mai són les ganes i la intensitat, sobretot, defensiva.

Joventut Badalona 41 - A.E. Minguella 57

24-12-2018

Victòria molt treballada contra un rival que ens va posar les coses molt complicades des del principi del partit.

Inici del partit on elles van establir un ritme i una defensa alta on nosaltres no ho vàrem poder igualar-ho. Mals passes i poca circulació de pilota.

A partir del 3r quart les coses ja van canviar a favor nostre, i ja vam imposar el ritme que portem fent aquesta segona volta. 

A la següent fase no ens podem permetre aquests inicis de partit perquè el nivell serà més alt.

Destacar el canvi de xip que hem tingut per establir el nostre ritme de partit. Seguim amb bona dinàmica.

A.E. Minguella 51 - C.B. Sant Josep 36

18-12-2018

 

Seguim amb la bona dinàmica d'intensitat i bon joc i aconseguim una victòria contra el líder, que encara no havia perdut.

Desde l'inici vam imposar el nostre ritme tant en defensa, apretant tot el camp i no permetent bàsquets fàcils, com en atac, corrent al contraatac i en estàtic realitzant un bon moviment de pilota. Ja desde els primers quarts vam aconseguir una renda de 10 punts que vam saber mantenir tot el partit gràcies al la regularitat i a no baixar els braços en cap moment.

Com a coses positives van fer molt bé la sortida de pilota i la defensa va estar durant tot el partit a un nivell molt alt.

Com a coses a millorar, no podem perdonar tantes situacions soles sota la cistella i en estàtic hem de moure amb més velocitat la pilota de cantó a cantó.

El treball de les noies dia a dia comença a treure els seus fruits. Com sempre, només ens toca seguir treballant i millorant.

C.B. Les Franqueses 23 - A.E. Minguella 35

03-12-2018

Partit molt seriós davant d'un rival que ens ha fet estar tot el partit treballant.

Mal inici on comencem perdent 8-0 als 3 primers minuts. A partir de llavors ens despertem i comencem a apretar en defensa (rebem 15 punts en els següents 37 minuts). En atac vam fallar molt de sota l'arc i vam perdonar moltes accions de bàsquet que ens haurien permès jugar un partit més plàcid. També, amb el 8/28 en tirs lliures, fa que el marcador no reflecteixi el que es va veure al partit a nivell de duresa defensiva i bon joc en estàtic.

Comencem a notar les millores en l'ocupació d'espais i en el joc de passades, i reduïm per segon partit seguit el nombre de pilotes perdudes considerablement.

Continuem treballant per millorar dia a día individualment però sobretot col·lectivament.  

Sant Gervasi 37 - A.E. Minguella 36

26-11-2018

Gran partit on estem els primers 39 minuts guanyant i acabem perdent pels nervis i l'encert del rival en l'últim quart.

Molt bon partit de les noies, en la línia dels últims, on imposem el nostre joc a partir d'una gran defensa contra un rival superior físicament i tècnicament. El partit més regular de la temporada on, en tot el partit no hem deixat de picar pedra amb una gran intensitat i concentració defensiva, parant a les seves jugadores claus, i amb bastant bona organització ofensiva i un joc cada cop més col•lectiu. Els nervis a l'últim quart ens han passat factura i un parell de males seleccions de tir han fet que perdéssim la bona dinàmica ofensiva de tot el partit i ens quedéssim sense poder anotar cap punt.

Això sí, les jugadores en tot moment han mostrat un caràcter i unes ganes de 10. Estem molt orgullosos de com s'està treballant setmana rere setmana. Grup fantàstic. A seguir que podem donar molta guerra i podem fer coses grans aquesta temporada. 

A.E. Minguella 51 - C.B. Manlleu 41

19-11-2018

Una molt bona primera part on juguem els millors minuts de la temporada ens permet continuar amb la bona dinàmica que porta l'equip en referència al treball i la feina ben feta.

Gràcies al la defensa, aconseguim arribar a la mitja part amb una diferència de 18 punts, que tot i l'ensurt per la relaxació de la segona part, és clau per a guanyar el partit i l'average contra un rival directe.

Molt bé en l'aspecte defensiu. S'està notant un canvi d'actitud en totes les jugadores a nivell d'intensitat i ganes, cosa que es nota a pista. Ofensivament ens costa el joc en estàtic, però mica en mica anem millorant.

L'únic punt negatiu és la relaxació i falta d'ambició que tenim sobretot el 6e i 7e quart on perdem moltes pilotes i a arrel d'això, acabem encaixant forces punts.

Molt contents amb tota la feina que s'està fent per part de les jugadores. A seguir amb la dinàmica positiva i a intentar competir al màxim a camp de les segones la setmana que ve.

El nostre coordinador no ens ve a veure. Seguim.  

A.E. Minguella 55 - Joventut Badalona 40

12-11-2018

Bon partit marcat per la regularitat en la intensitat i la concentració que ens havia fet patir en partits anteriors.

En la defensa en estàtic hem estat força bé apretant línies de passada i sense que ens superessin a l'1c1 amb facilitat, però hem estat més fluixes al balanç i al rebot defensiu, aspectes que ens han costat més.

En atac ens costa moure la pilota, però mica en mica anem millorant. Hem estat molt bé al contraatac però hem fallat i desaprofitat moltes situacions soles o de superioritat.

Molt contents de la feina que s'està fent per part de totes les jugadores. Acabem la primera volta amb bones sensacions. A seguir.  

Descansa

05-11-2018

C.B. Sant Josep 58 - A.E. Minguella 32

29-10-2018

A.E. Minguella 49 - C.B Les Franqueses 47

22-10-2018

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 39 - Sant Gervasi 53

08-10-2018

C.B. Manlleu 59 - A.E. Minguella 50

01-10-2018