Cròniques Infantil femení

Descansa

11-02-2019

C.B. Sant Celoni 66 - A.E. Minguella 41

04-02-2019

A.E. Minguella 16 - Arenys Bàsquet 67

28-01-2019

Derrota en un partit en el qual no hem tingut encert però hem permès a les rivals córrer al contraatac.

En els 2 primers períodes hem sortit com si no tinguéssim gasolina i això ha permès a l'Arenys marxar en el marcador des d'un bon inici. El 2c1 defensiu que feien després de cistella, ens ha encallat una mica.

En el 3r període, hem apretat en defensa i hem pogut córrer i anotar amb comoditat; el partit ha canviat, però ha durat poc.

Destacar que, quan les jugadores han tingut paciència i no s'han tancat, han trobat situacions de tir còmodes.

A.E. Minguella 37 - Vive El Masnou 73

21-01-2019

Partit que afrontem amb l'objectiu de treballar sobre el rebot per tal de no donar tantes oportunitats a les rivals, i per altra banda treballar sobre la comunicació en defensa. Cal seguir treballant els dos aspectes, ja que no els hem acabat d'assolir.

Deixem córrer a les rivals a causa del lent balanç defensiu i això els hi permet anotar fàcil i marxar del marcador des de l'inici. Baixem massa ràpid els braços i la diferència augmenta per falta d'actitud nostra.

Però per altra banda cal felicitar a les jugadores pel joc estàtic, ja que poc a poc es va veient l'evolució del joc que ens permet trobar cistelles fàcils gràcies als talls després de moure la pilota.

Descansa

14-01-2019

A.E. Minguella 47 - A.E. Badalonès 22

24-12-2018

Partit que es presenta fàcil, ja que l’equip rival ve amb 6 jugadores.

Afrontem aquest partit amb l’objectiu de treballar aspectes com la defensa i poder córrer al contraatac. Durants els primers períodes una bona defensa i un bon treball en el rebot ens permet córrer al contraatac. Però poc a poc ens anem encomanant del baix ritme de les rivals i deixem de ser agressives a la cistella i l’exigència en la defensa ja no és la mateixa.

En general bon partit perquè totes les noies han pogut sumar, però cal seguir treballant per poder mantenir un bon ritme al llarg de tot el partit, i no només en alguns períodes.

A.B.B. 33 - A.E. Minguella 45

18-12-2018

Partit que enfrontem amb moltes ganes, ja que juguem contra l'ABB i no deixa de ser un derbi.

Sortim molt concentrades i això ens permet estar bé en defensa i córrer al contraatac. Marxem de 20 a la mitja part però al veure el marcador ens relaxem i deixem que les rivals entrin al partit. Novament apretem la defensa i tornem a córrer prenent bones decisions i això permet endur-nos el partit.

Cal seguir treballant, per tal de no relaxar-nos quan encara no ha acabat el partit. Tot i això felicitem a les jugadores pel bon inici i la bona reacció del final.  

Descansa

03-12-2018

Bàsquet Ateneu Montserrat 25 - A.E. Minguella 54

26-11-2018

Comencem el partit relaxades i confiades i això permet al rival anotar fàcilment. Però poc a poc les noies van pujant el ritme en defensa i ens permet correr al contraatac. Això ens ajuda a marxar del marcador.

Tot i que durant tot el partit vam donar masses oportunitats a les rivals deixant-les tirar més d'una vegada, cal seguir treballant pel rebot, però felicitem a les noies pels dos últims períodes, ja que van intentar jugar 5 obertes amb paciència per trobar un bon tir, un bon passe, una bona acció que ens permetés sumar.  

Ajornat

19-11-2018

A.E. Badalonès 35 - A.E. Minguella 50

12-11-2018

Era un partit que afrontàvem amb moltes ganes després d'estar tot un mes sense jugar, però aquestes ganes no es van acabar de veure a la pista a l'inici del partit, ja que sortim adormides i deixem que el rival jugui còmodament al seu ritme.

A la segona part comencem a despertar. És la bona feina en la defensa la que ens fa pujar el ritme del partit i ens ajuda a marxar de les rivals. Contenta per la feina feta sobre tot en la segona part, perquè han sortit conceptes que s'han estat treballant als entrenaments

A seguir així.  

Descansa

05-11-2018

Suspès

29-10-2018

Descansa

22-10-2018

Descansa

15-10-2018

A.E. Minguella 62 - Bàsquet Ateneu Montserrat 12

08-10-2018

Partit contra un rival el qual ens vam veure superiors des del primer moment a causa de realitzar algunes bones accions seguides.

Les noies no van deixar de treballar en cap moment i van seguir aplicant els conceptes treballats al llarg d'aquestes setmanes (encarar l'aro, passar i tallar...)

Tot i que encara queden moltes coses per anar treballant, hem vist que amb esforç i motivació les coses van sortint i és per això que felicitem a les nostres jugadores pel bon partit. A seguir així!!  

A.E.S.E 64 - A.E. Minguella 13

01-10-2018