Cròniques Mini B masculí

AE Minguella 67 - CB Parets Vermell 31

03-12-2018

Últim partit a casa aquest 2018 que ens fa acabar amb molt bon sabor de boca contra un rival que a la primera volta ens va posar molts problemes.

Després d’un primer període molt igualat (4 a 4) trenquem el partit en el segon a partir d'atacs ràpids i enfortint la nostra defensa (robem i correm). A partir d’aquí nosaltres anem a més i més i som capaços de treure bones situacions de tir però no podem anar a més en el marcador per una manca d'encert en els dos darrers períodes.

Seguim treballant, seguim educant i seguim creixent!

AE Minguella 69 - Club Natació Caldes 19

26-11-2018

Nova victòria a casa contra on la diferència tècnica dels dos equips era molt àmplia. Aquesta vegada amb les baixes de l'Adrià Fonteboa i en Martí Alier.

Un partit on sortim molt forts recuperant moltes pilotes i anotant en situacions senzilles i on vam ser capaços, més o menys, de mantenir el ritme constant al llarg dels 8 períodes. Al llarg d'aquests vam anar provant diferents aspectes del joc (com treball per recepció, donar un mínim de passades abans de llençar a cistella...).

Aquesta mena de partits ens han de servir per practicar detalls que normalment no podem i per preparar-nos de cara la segona fase de la lliga on, de ben segur, que ens costarà més fer el nostre joc.

Destacar la lesió de l'Arnau Dos Santos a qui li desitgem una ràpida i bona recuperació i que ens pugui ajudar com més aviat millor.

Seguim treballant, seguim educant i seguim creixent.

Gramenet B.C. 42 - A.E. Minguella 75

19-11-2018

Primer partit de la 2a volta on, per primera vegada en tot el curs, som els 12 jugadors de l’equip.

Un partit on som capaços de mantenir el bon ritme de joc en atac durant, gairebé, els 8 períodes (en dos d’ells els aconseguim anotar més de 10 punts) però que, al mateix temps, vam concedir moltes occasions senzilles al rival que va saber aprofitar.

Hem d’estar contents perquè cada vegada es van veient més conceptes dels que intentem treballar als entrenaments i cada vegada som capaços de trenar més bones accions col·lectives però sense oblidar que encara ens queda molt per aprendre i ens cal seguir treballant de cara a la 2a fase de l’any.

No cal oblidar, també, el debut d’en Pol Grané (segon entrenador) en la direcció de dos períodes durant el partit.

Seguim formant jugadors i entrenadors, seguim creixent!

Descansa

12-11-2018

Descansa

05-11-2018

AE Minguella 69 - Sant Gervasi 19

29-10-2018

Últim partit de la primera volta a casa que tanquem amb una victòria fàcil on vam aconseguir que els 10 jugadors participessin actívament en el joc. Aquesta vegada sense Llúis Casado (lesionat) i Bruno Corbella (malalt).

Al llarg de la primera part anem de menys a més, on comencem freds i errant situacions senzilles de cistella però que mica en mica anem entrant en calor i som capaços de transformar les bones oportunitats.

Després del descans, i ja amb més dinàmica, juguem molt millor però, al mateix temps, és quan concedim més oportunitats de cistella al rival. Una sèrie de triples d’en Marc Puig seguits ens fa agafar la màxima diferència tancant el marcador en el 6è període.

Tot i la victòria fàcil encara ens falten molts detalls per polir i seguir millorant i millorant!

Seguim treballant, seguim educant i seguim creixent.

CB Parets Vermell 41 - AE Minguella 45

22-10-2018

Descansa

15-10-2018

Club Natació Caldes B 53 - AE Minguella 57

08-10-2018

AE Minguella 75 - Gramenet BC Blau 32

01-10-2018