Cròniques Pre-Infantil masculí

Arenys Bàsquet 74 - AE Minguella 39

20-05-2019

Aquest partit era l’últim tots junts, tant entrenadors com jugadors.

Partit que ens fa acabar la temporada amb males sensacions.

Inici de partit força bo, concentrats i podent anotar cistelles còmodes. A la mínima que el rival ens ha començat a apretar, la nostra actitud ha sigut nul·la i negativa i això ens ha portat a cometre errors i a tenir poc encert en el tir. 

El balanç d’aquests dos anys és que han sigut positius. Hem anat de més a menys i hem hagut de passar moments difícils. No hem acabat com nosaltres volíem degut a resultats però hem treballat i hem fet molt d'equip. 

Gràcies nois, que tingueu sort d’ara en endavant i seguiu treballant per poder créixer.  

Descansa

13-05-2019

Diagonal Mar Front Marítim 81 - AE Minguella 51

06-05-2019

Partit en el qual hem anat tota l'estona per darrere en el marcador i només hem tingut pocs minuts de bon joc.

El físic ens passa factura però tot i així la pèrdua constant de pilotes i una defensa molt permissiva fa que no puguem competir en cap moment. Seguim donant-li segones i terceres opcions als rivals a causa de no bloquejar el rebot. 

Als últims quarts, quan intentem controlar aquests errors, veiem que les coses surten molt més fluïdes i podem arribar anotar cistelles fàcils.

El canvi d’actitud i les ganes de la majoria de jugadors es nota i això fa que tots puguem gaudir. Ara ens queda un sol partit on estem segurs que si seguim així podrem arribar a treure la victòria.

Últim esforç nois, seguim!!  

AE Minguella 50 - Creu Alta Sabadell 66

29-04-2019

Millor partit de la temporada en tots els aspectes.

Sabíem que veníem d’un torneig on ens havia anat molt bé a tots i això es va notar a pista. 

L’actitud i les ganes van estar de principi a final i vam poder arribar amb opcions fins l’últim quart. A causa de físic i un parell de faltes tontes, va fer que l’equip rival poc a poc anés sumant a la línea de personal i es pogués endur la victòria.

Molt contents del treball i el canvi que hi hagut per part de tots. Ara sí que estem gaudint del bàsquet. 

Seguim treballant!  

Descansa

15-04-2019

UE Montgat 66 - AE Minguella 33

08-04-2019

La falta de motivació ens mata. 

Partit contra un rival físicament superior a nosaltres a més en una pista gran que ens perjudica per falta de físic. Vam jugar un partit on vam ser nosaltres tan sols els dos primers quarts. A la mínima que l’equip rival puja el nivell defensiu, ens fem petits i anem a menys. La falta d’encert, però, va ser un punt molt determinant en el resultat final ja que vam estar quarts sense anotar. En el tema d’actitud, un mica més contents, ja vam estar millors que en setmanes anteriors. 

Destacar l’ajuda de dos jugadors mini, Biel Borda i Ferran Calmaestra que van fer un gran treball i van poder aportar a l’equip.

Ara toca anar al torneig de Salou per desconnectar i gaudir tot l’equip. A la tornada, seguirem treballant per ser millors cada dia.  

CB Cerdanyola Al Dia 77 - AE Minguella 33

01-04-2019

Partit que a priori podíem arribar a competir.

Vam començar amb la tònica dels últims partits, un joc vistós i alegre i una bona defensa recuperant pilotes. Però un mal quart abans del descans fa que deixem de fer les coses que havíem fet els primers tres períodes i això, ens porta a remolc el que resta de partit i només ens centrem en coses negatives i no a jugar a bàsquet.

Hem de ser capaços d’intentar tenir la màxima concentració i intensitat durant major part del partit, ja que el mínim error ens castiga al ser tan negatius en nosaltres mateixos. Hem de ser més positius i confiar més en el nostre treball.

Seguim treballant per ser millors cada dia i sobretot ara, ser un equip.  

AE Minguella 24 - Sant Gervasi 74

25-03-2019

Partit molt complicat contra els primers que tan sols havien perdut un partit.

Sabíem que seria un partit molt complicat ja que tenien a 2 jugadors amb un físic molt superior al nostre. Tot i així vam començar sent valents parant aquests dos jugadors però poc a poc per causa del cansament vam anar a menys.

El nostre joc en els primers minuts va ser allò que portem setmanes insistint, un joc alegre, vistós i descarat. Després vam tornar a la versió que no volem de nosaltres mateixos, aquella en la que a la mínima ens anem fent petitons i no demostrem res. 

Seguim treballant per millorar dia a dia i per assolir aquella millor versió de nosaltres mateixos per així agafar un plus de confiança.

Descansa

18-03-2019

AE Minguella 47 - Arenys Bàsquet 61

11-03-2019

 

Partit on vam anar de menys a més. Primer cop en tota la segona volta que juguem a bàsquet i arribem amb opcions als últims minuts.

La nostra primera part va seguir una mica la tònica d’allò que volem evitar. Vam jugar un bàsquet molt poc alegre i amb molt poca intensitat que ens va portar al descans amb un -20 en el marcador. 

Als darrers quarts, després d’una xerrada, vam aconseguir la nostra millor versió de joc tant en atac com en defensa ja que vam pujar un punt d’intensitat. Vam aconseguir casi tot allò que busquem des del primer dia i que no ens sortia, òbviament amb coses a millorar. Fem un esforç molt gran i arribem als últims dos minuts de partit amb un -5. Un seguit de faltes “tontes” degut als nervis de veure la primera victòria a prop fa que l’equip rival vagi a la línia de personal i augmenti la diferència.

Acabem la primera volta, on hem estat molt irregulars. Hem d’intentar estar concentrats la major part del partit ja que hem pogut veure que si volem i ho aconseguim podem competir contra tots els equips de la lliga. A nivell general, ens falta més agressivitat i ser més autoexigents en si mateixos. 

Seguim treballant i creixent com equip per poder ser millors cada dia. Estem segurs que si seguim com aquestes últimes setmanes la victòria acabarà arribant per donar-nos un plus d’ànims a tots.

Descansa

04-03-2019

Descansa

25-02-2019

AE Minguella 38 - Diagonal Mar Front Marítim 72

18-02-2019

Cinquena derrota consecutiva en aquesta segona fase.

Del partit res a comentar perquè de bàsquet en saben i m’ho han demostrat. 

El problema és que som un equip de mentalitat perdedora ja que no ens agraden els partits difícils. Com podem veure, cap partit hem arribat a competir-lo fins al final degut a la nostra actitud que és nul•la des de l’inici i la portem a remolc major part dels partits. 

Estem en un moment complicat però nosaltres confiem plenament en els nens i sabem que la victòria i aquest canvi arribarà per poder-nos donar un plus d’ànims a tots i a veure si a partir d’això podem anar a més. 

Seguim treballant i ara més que mai és quan hem de créixer per ser un bon equip i sortir-nos d’aquesta.  

Descansa

11-02-2019

Creu Alta Sabadell 63 - AE Minguella 42

04-02-2019

Quarta derrota consecutiva en aquesta segona fase contra un rival que seguia la mateixa línia que els altres equips, físicament era superior a nosaltres. 

Partit en el qual mostrem dues cares. 

Primera part on sortim intensos i mostrant una de les nostres millors versions d’aquesta segona fase amb un joc ràpid, vistós i efectiu. 

Segona part totalment al contrari. Un mal 5è quart amb un parcial de 11-0 va fer que deixéssim de treballar fins al final de partit, fent la nostra pitjor versió en tots els aspectes. Tot i que l’encert no ens acompanyés, ja que només anotem 13 punts en tota la segona part, les ganes i l’actitud han de seguir allà. 

Contents per la primera part de bon bàsquet que vam fer però decebuts per rendir-nos en el primer moment en què les coses no funcionen. Hem de voler competir tots els partits de principi a final.

Hem de seguir treballant per poder controlar aquests aspectes i no tirar la tovallola tan ràpid.

En aquests moments dolents hem de demostrar que realment som un equip i no només quan les coses van bé. 

Ara ens toca aixecar el cap amb positivitat i seguir nois, ànims!  

AE Minguella 44 - UE Montgat 63

28-01-2019

Tercera derrota consecutiva en aquesta segona fase. 

Partit per oblidar tant tècnicament com actitudinal.

Novament la nostra actitud és el factor que fa decantar la balança cap a l’altre equip. En cap moment entrem dins del partit, tots els quarts l’equip rival ens passa per sobre molt fàcilment ja que les nostres ganes de jugar eren nul·les i els errors eren constants. 

El nostre conformisme ens mata. No estem sent gens regulars en cap partit i tampoc estem trobant el nostre caràcter que ens feia competir els partits. 

Ara ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt. Seguirem treballant i corregint aquests aspectes per créixer.

AE Minguella 57 - CB Cerdanyola Al Dia 66

21-01-2019

Segona derrota consecutiva en aquesta segona fase. 

El nivell és més alt i al mínim error o badada ens castiga totalment. En aquest cas, un mal 3r quart ens condemna fins a final de partit tot i arribar amb opcions els últims minuts.

No tot és negatiu, ja que en atac vam estar la major part del temps organitzats i jugant bé els conceptes.

Pel que hem vist fins ara, tots els equips són superiors a nosaltres físicament. Si no volem que cada partit sigui el mateix, ja que donem segones i terceres opcions al rival, ens toca treballar i molt el bloqueig de rebot. 

Contents perquè tenim moments de bon bàsquet. L’únic que hem de controlar i minimitzar els errors.

Seguim treballant que la victòria acabarà arribant. Som equip!

Sant Gervasi 74 - AE Minguella 47

14-01-2019

Primer partit de l’any i de la segona fase on per falta d’intensitat i de ganes l’equip rival passa per sobre nostre.

Primers quarts bastant bons, treballant els conceptes però patint una mica en el rebot, ja que físicament tenien dos jugadors molt superiors a nosaltres. Tot i així vam poder aguantar, arribant a la mitja part amb un -8 en el marcador.

Als últims quarts va ser totalment al revés, vam baixar els braços i vam deixar de treballar. Això va fer que l’equip rival marxés en el marcador còmodament i ens condemnés a nosaltres. 

No som l’equip més bo tècnicament ni físicament de la lliga, així que amb el que no ens poden guanyar és amb actitud i ganes. Si això ho tenim li podem posar les coses bastant difícil als rivals.

Seguim treballant, som equip!

AE Minguella 60 - UE Claret 33

24-12-2018

Resultat enganyós ja que no ha sigut un dels millors partits per part nostre.

Setmana dolenta d’entrenaments on es reflecteix en els 3 primers quarts. Sortim sense intensitat i perdent moltes pilotes degut a males passades. A partir del 4t quart comencem a reduir aquests errors i a pujar el nostre nivell d’intensitat fins al final de partit. Això, i el bon treball durant els derrers quarts, ens ha fet treure la victòria. 

Acabem la primera fase primers amb un balanç de 7-1. Ara ens toca seguir treballant i no conformar-nos amb el que hem fet, ja que ara a la segona fase trobarem equips del nostre nivell o superiors i els petits errors ens castigaran. 

Felicitats a tot l’equip per la feina feta fins ara. Seguim nois!

Descansa

18-12-2018

AE Minguella 51 - ASME 1

03-12-2018

Partit en el qual sabíem que seria una victòria molt plàcida i ens podria servir per practicar els conceptes treballats. 

Destacar obviament el treball defensiu, ja que només ens anoten 3 punts en tot el partit i a més no ens vam relaxar en cap moment tot i tenir el partit controlat des de l’inici. 


A la segona part vam començar a provar coses noves. Seguim en la mateixa dinàmica de les últimes setmanes, on demostrant que jugant en equip, els tirs i les accions surten molt més fluïdes. 

Molt contents amb el treball de tots. A seguir treballant i creixent.  

Bàsquet Neus 53 - AE Minguella 56

26-11-2018

Victòria en un camp on sempre ens han posat les coses molt complicades.

Vam tenir un inici un pèl complicat on ells van sortir més intensos i això els hi va permetre guanyar-nos els primers quarts. Poc a poc, amb un molt bon treball col·lectiu tant en defensa com en atac, vam aconseguir capgirar el marcador i posar-nos per davant fins a final de partit. 

Continuem tenint "pàjares" que els hi permetia a ells seguir tenint opcions. Tot i el desencert en l'últim quart per part de tots dos equips, vam saber gestionar-ho per emportar-nos la treballada victòria. 

Cada cop ens adonem més que jugant i treballant en equip les coses surten més fluides i això ens farà créixer.  

A.E. Minguella 60 - C.B. Grup Barna 23

19-11-2018

Victòria plàcida on vam anar de menys a més. 

Molt bon treball de tot l'equip però als dos últims quarts seguim tenint algunes “pàjares” que fa que cometem errors que no hauríem de fer ja. Seguim amb la mateixa dinàmica de la setmana passada on ens surten coses que no fèiem abans gràcies al treball que estem realitzant. 

Senyal positiu que fa que estiguem contents i amb més ganes.  

UE Claret 54 - AE Minguella 53

12-11-2018

Derrota per un sol punt en un camp molt complicat. 

A nivell de joc, el millor que hem fet durant la temporada davant d’un rival amb cara i ulls. Vam fer coses que fins ara no havíem fet, gràcies a un molt bon joc col·lectiu on tots els jugadors van estar molt bé.

En defensa també vam estar a un gran nivell tret d’alguna “pàjara” però que vam ser capaços de sortir-ne. A l'últim quart, on ens pensàvem que ja estava tot fet ja que entràvem amb un avantatge de 10 punts, desapareixem i deixem de treballar. 

Tot i això, encara ens queda molt per aprendre en aquestes situacions de saber controlar el partit i no conformar-nos, voler més.

Acabem la primera volta amb bones sensacions. Contents pel treball que s'està fent per part de tots els jugadors.

Seguim treballant i creixent com equip. 

Descansa

05-11-2018

Descansa

29-10-2018

Asme 11 - AE Minguella 61

22-10-2018

Partit en el qual des de l’inici hem sigut superiors a ells tant físicament com tècnicament. Això ens ha servit per poder pràcticar les nostres mancances i sobretot per recordar tots els conceptes treballats. 

Destacar el molt bon joc en equip.

Descansa

15-10-2018

AE Minguella 40 - Bàsquet Neus 37

08-10-2018

Primer partit d’aquesta primera fase que acaba en victòria. 

Bones sensacions des de l’inici que ens permet anar per davant en el marcador la major part del partit. Al 7è i 8è quart, quan pensem que està tot fet, tenim uns mals moments perdent moltes pilotes i sense saber a què jugar en l'atac estàtic. Tot i arribar al final de partit patint, destacar la defensa que ens va ajudar a gestionar millor els últims minuts.

Hem de millorar aquests errors ja que en altres partits ens pot passar factura.

Contenta per el treball de tot l'equip i el canvi que hi ha hagut respecte l'any passat.  

Encara ens queda molt per fer, seguim! 

CB Grup Barna 22 - AE Minguella 61

01-10-2018

Partit ajornat que s'acaba disputat el 25 de novembre.

Partit dominat des de l'inici gràcies a la intensitat defensiva dels primers quarts.

Aquest avantatge còmode ens va fer que poguéssim treballar les coses que ens manquen més com és el treball en estàtic. Quan movem la pilota observem que generem molts bàsquets còmodes. En el moment que ho deixem de fer acabem fent tirs precipitats.

Contents perquè cada cop es veu més el treball en equip però hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i voler més, no conformar-nos perquè en altres partits ens pots passar factura.