Cròniques Pre-Infantil masculí

AE Minguella 51 - ASME 1

03-12-2018

Partit en el qual sabíem que seria una victòria molt plàcida i ens podria servir per practicar els conceptes treballats. 

Destacar obviament el treball defensiu, ja que només ens anoten 3 punts en tot el partit i a més no ens vam relaxar en cap moment tot i tenir el partit controlat des de l’inici. 


A la segona part vam començar a provar coses noves. Seguim en la mateixa dinàmica de les últimes setmanes, on demostrant que jugant en equip, els tirs i les accions surten molt més fluïdes. 

Molt contents amb el treball de tots. A seguir treballant i creixent.  

Bàsquet Neus 53 - AE Minguella 56

26-11-2018

Victòria en un camp on sempre ens han posat les coses molt complicades.

Vam tenir un inici un pèl complicat on ells van sortir més intensos i això els hi va permetre guanyar-nos els primers quarts. Poc a poc, amb un molt bon treball col·lectiu tant en defensa com en atac, vam aconseguir capgirar el marcador i posar-nos per davant fins a final de partit. 

Continuem tenint "pàjares" que els hi permetia a ells seguir tenint opcions. Tot i el desencert en l'últim quart per part de tots dos equips, vam saber gestionar-ho per emportar-nos la treballada victòria. 

Cada cop ens adonem més que jugant i treballant en equip les coses surten més fluides i això ens farà créixer.  

A.E. Minguella 60 - C.B. Grup Barna 23

19-11-2018

Victòria plàcida on vam anar de menys a més. 

Molt bon treball de tot l'equip però als dos últims quarts seguim tenint algunes “pàjares” que fa que cometem errors que no hauríem de fer ja. Seguim amb la mateixa dinàmica de la setmana passada on ens surten coses que no fèiem abans gràcies al treball que estem realitzant. 

Senyal positiu que fa que estiguem contents i amb més ganes.  

UE Claret 54 - AE Minguella 53

12-11-2018

Derrota per un sol punt en un camp molt complicat. 

A nivell de joc, el millor que hem fet durant la temporada davant d’un rival amb cara i ulls. Vam fer coses que fins ara no havíem fet, gràcies a un molt bon joc col·lectiu on tots els jugadors van estar molt bé.

En defensa també vam estar a un gran nivell tret d’alguna “pàjara” però que vam ser capaços de sortir-ne. A l'últim quart, on ens pensàvem que ja estava tot fet ja que entràvem amb un avantatge de 10 punts, desapareixem i deixem de treballar. 

Tot i això, encara ens queda molt per aprendre en aquestes situacions de saber controlar el partit i no conformar-nos, voler més.

Acabem la primera volta amb bones sensacions. Contents pel treball que s'està fent per part de tots els jugadors.

Seguim treballant i creixent com equip. 

Descansa

05-11-2018

Descansa

29-10-2018

Asme 11 - AE Minguella 61

22-10-2018

Partit en el qual des de l’inici hem sigut superiors a ells tant físicament com tècnicament. Això ens ha servit per poder pràcticar les nostres mancances i sobretot per recordar tots els conceptes treballats. 

Destacar el molt bon joc en equip.

Descansa

15-10-2018

AE Minguella 40 - Bàsquet Neus 37

08-10-2018

Primer partit d’aquesta primera fase que acaba en victòria. 

Bones sensacions des de l’inici que ens permet anar per davant en el marcador la major part del partit. Al 7è i 8è quart, quan pensem que està tot fet, tenim uns mals moments perdent moltes pilotes i sense saber a què jugar en l'atac estàtic. Tot i arribar al final de partit patint, destacar la defensa que ens va ajudar a gestionar millor els últims minuts.

Hem de millorar aquests errors ja que en altres partits ens pot passar factura.

Contenta per el treball de tot l'equip i el canvi que hi ha hagut respecte l'any passat.  

Encara ens queda molt per fer, seguim! 

CB Grup Barna 22 - AE Minguella 61

01-10-2018

Partit ajornat que s'acaba disputat el 25 de novembre.

Partit dominat des de l'inici gràcies a la intensitat defensiva dels primers quarts.

Aquest avantatge còmode ens va fer que poguéssim treballar les coses que ens manquen més com és el treball en estàtic. Quan movem la pilota observem que generem molts bàsquets còmodes. En el moment que ho deixem de fer acabem fent tirs precipitats.

Contents perquè cada cop es veu més el treball en equip però hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i voler més, no conformar-nos perquè en altres partits ens pots passar factura.